Evet en iyisi dönüşümlü kullanmak , biraz alttan biraz üsttenUzun sürecekmiş. Biraz öyle biraz böyle yap o zaman canım ya. Hep alttan da zor olur. Ben son zamanlar da baya zorlanıyordum. Dönüşümlü kullan bence de canim. Yan etkisi de yokmuş madem.
Doktora gittin mi?Selam kızlar. Kanama durduktan sonra çamur rengi akıntı geliyor şimdi de 3 gün oldu. Bu daha sürer mi sizce ? Sizde nasıl olmuştu. Endişeleniyorum.
Benim bir kez 5+6da oldu pembeydi peçeteye geliyordu sürüntü şeklinde, 1 saat falan sürdü günlük pede gelmiyordu pek ama silince geliyordu. Doktor hemen muayeneye çağırdı herhangi bir düşük tehlikesi görülmedi, önlem amaçlı 5 gün kalçadan progestan vuruldum.Doktora gittin mi?
4-5 gün sürebilir demişti hemşire canım. Aktif yeni kan yoksa, yoğunluk yoksa endişe etme canımSelam kızlar. Kanama durduktan sonra çamur rengi akıntı geliyor şimdi de 3 gün oldu. Bu daha sürer mi sizce ? Sizde nasıl olmuştu. Endişeleniyorum.
Çok şükür kuzum. İlaçlar da çok yoruyor bu süreçte. Ben iğneyi 7. Haftada bırakmıştım. Hiç beklemiyordum bıraktırmasını. Bırak deyince dünyalar benim oldu. Hiç sorgulamadım. Koskoca prof'un bir bildiği vardır heralde dedimBen de yarindan sonra artik igneyi birakiyorum doktor tamam dedi. cok sukur yeter valla heryerim mosmor oldu
Bilgilendirdim doktorumu ama gel demedi yoğun kırmızı değilse normal dedi iğneği 2 ye çıkardı sadece. Kahverengi şu an yani bir iki gün daha beklesem mi dedimDoktora gittin mi?
Yok sadece çamur gibi bilmiyorum bekleyeyim 1-2 gün daha diyorum4-5 gün sürebilir demişti hemşire canım. Aktif yeni kan yoksa, yoğunluk yoksa endişe etme canım
Benim de öyleydi canım. Orta kahve renginde çamur gibi geliyordu.Yok sadece çamur gibi bilmiyorum bekleyeyim 1-2 gün daha diyorum
Ben kendi doktoruma gitmesem bile evime yakın başka bir kadın doğum uzmanına muayene olurdum açıkçası içiniz de rahat eder.Bilgilendirdim doktorumu ama gel demedi yoğun kırmızı değilse normal dedi iğneği 2 ye çıkardı sadece. Kahverengi şu an yani bir iki gün daha beklesem mi dedim
Ahh ne guzel artik yoruldum hap fitil hadi neyse 3 senedir igneler ilaclar yeter daÇok şükür kuzum. İlaçlar da çok yoruyor bu süreçte. Ben iğneyi 7. Haftada bırakmıştım. Hiç beklemiyordum bıraktırmasını. Bırak deyince dünyalar benim oldu. Hiç sorgulamadım. Koskoca prof'un bir bildiği vardır heralde dedim
Bende de biraz yorulunca aksamina pembe leke geliyor ama artik cok umursamiyorum geciyo cunku. Iki gundur ara ara mini mini kahverengi akinti geliyor artik onu da umursamiyorum persembe de doktora gidicem o zmaan tekrar konusurum . Carsamba da konsere gidicem artik kismetSelam kızlar. Kanama durduktan sonra çamur rengi akıntı geliyor şimdi de 3 gün oldu. Bu daha sürer mi sizce ? Sizde nasıl olmuştu. Endişeleniyorum.
endişelenme canım benim 2 hafta boyunca gelmişti 6. ve 7. haftam sancı ve kahve lekem gelmişti çamur gibiydi benimkideSelam kızlar. Kanama durduktan sonra çamur rengi akıntı geliyor şimdi de 3 gün oldu. Bu daha sürer mi sizce ? Sizde nasıl olmuştu. Endişeleniyorum.
İnşallah dediğiniz gibi olur canlarımendişelenme canım benim 2 hafta boyunca gelmişti 6. ve 7. haftam sancı ve kahve lekem gelmişti çamur gibiydi benimkide
Lekelenme olduğunda progestan iğne vuruluyormusunuz yoksa tamamen bıraktınız miBende de biraz yorulunca aksamina pembe leke geliyor ama artik cok umursamiyorum geciyo cunku. Iki gundur ara ara mini mini kahverengi akinti geliyor artik onu da umursamiyorum persembe de doktora gidicem o zmaan tekrar konusurum . Carsamba da konsere gidicem artik kismetneyse oturmali oyuzden izin verdi doktor
Bugün 11+2 oldum gece bir karnım ağrıdı sanki patlayacak acıle gıttım gaz sancılıymış AllahtanKaç haftalık oldun? Bu arada bende de çok şişkinlik oluyor hiçbir şey yiyemediğim halde.
Yaaa cok salaklarKızlar doktora gıttım ense kalınlığı baktı nipt için kaldı benim kı zıp zıp zıplıyordu