Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de görümcem bana soylesın doktor dedi bende cok merak ederimBen de persembe gidicem kuzenim tembihledi sakin gorurse de soylemesin cinsiyeti dedi ben size soylicem dedi . Parti yapmicam da boyle aile arasinda soyliyim dedi de nasil dayanirim onu bilemedim vazmi gecsem
Oooyyyyy yesinler ya ben de iple çekiyorum hareketlerini izlemeyi. Kaçıncı haftada oluyor acabaKızlar doktora gıttım ense kalınlığı baktı nipt için kaldı benim kı zıp zıp zıplıyordu
Bana da söz verdirdiler cinsiyet partisi yapacakmış kuzenlerim. Fetal DNA’da belli olacak partide öğreneceğim ben deBen de persembe gidicem kuzenim tembihledi sakin gorurse de soylemesin cinsiyeti dedi ben size soylicem dedi . Parti yapmicam da boyle aile arasinda soyliyim dedi de nasil dayanirim onu bilemedim vazmi gecsem
Randevun ne zamandı 11+2 oldu benim de birdaki kontrolüm 21 hazirandaOooyyyyy yesinler ya ben de iple çekiyorum hareketlerini izlemeyi. Kaçıncı haftada oluyor acaba
11inde randevum, şu anda 8+6. Bir sonraki randevumda görürüm sanırım hareketleriniRandevun ne zamandı 11+2 oldu benim de birdaki kontrolüm 21 haziranda
Doktorunuz ilaclari bi anda kesiyomu yavas yavas mi biraktiryor. Aslinda ilac birakan herkese soruyorum.hem fiyil hemde igneler icinBen de yarindan sonra artik igneyi birakiyorum doktor tamam dedi. cok sukur yeter valla heryerim mosmor oldu
Doktora sordunuz mu ben zararlı diye biliyorumKızlar ya bugün canım progestanı fitil yapmak istemedi hap olarak yuttum sizce etkisi daha mı az oluyordur böyle içince. Çok sıkıldım fitil olayından
Bu hafta 12. Hafta oluyo benim oyuzden yuksek ihtimal. Kesince bence bi anda kesiyordur ben sadece igneleri sordum bitince kullanma artik dedi digerlerini persembe kontrole gidince sorucam .Doktorunuz ilaclari bi anda kesiyomu yavas yavas mi biraktiryor. Aslinda ilac birakan herkese soruyorum.hem fiyil hemde igneler icin
Nooo sormadım ama bazı doktorlar hap olarak kullanılmasını söylüyor o yüzden zararlı olacağını düşünmüyorum.Doktora sordunuz mu ben zararlı diye biliyorum
Yok yaa zannetmiyorum bazisi dedigin gibi agizdan da kullanabiliecegini soyluyor ama yan etkileri cok diye ben hic yeltenmedim :)Nooo sormadım ama bazı doktorlar hap olarak kullanılmasını söylüyor o yüzden zararlı olacağını düşünmüyorum.
Siz neden zararlı olduğunu düşündünüz?
Takip ettiğim bir dr paylaşmıştı fitilleri yutup acile gelen bir hasta diye progestan değildi ama hemşireye sorun isterseniz..allah korusun fitil olarak kullanılmasının elbet bir sebebi vardır. Yada ben çok evhamlıyımNooo sormadım ama bazı doktorlar hap olarak kullanılmasını söylüyor o yüzden zararlı olacağını düşünmüyorum.
Siz neden zararlı olduğunu düşündünüz?
Ya ben zaten şu an hep yatıyorum. Ondan herhalde hiç bir yan etkisini görmedimYok yaa zannetmiyorum bazisi dedigin gibi agizdan da kullanabiliecegini soyluyor ama yan etkileri cok diye ben hic yeltenmedim :)
Ben calistigim icin cesaret edemedim zaten midem kotu daha kotu olmasina ihtiyacim yok sankiYa ben zaten şu an hep yatıyorum. Ondan herhalde hiç bir yan etkisini görmedim
6. Haftada kanamam olduğu için corasprini kesti, 8. Haftada progestan dex ve estrofemi elindeki kutu bitsin sonra bırak dedi. Progestan fitile şu an devam ediyorum.Doktorunuz ilaclari bi anda kesiyomu yavas yavas mi biraktiryor. Aslinda ilac birakan herkese soruyorum.hem fiyil hemde igneler icin
edahandro ilaç kesim zamanlarında kanama veya lekelenme olabiliyor demişti sanki. Yaşadığı ve gördüğü deneyimlerden. Doktorlarda yaptığı muayeneye göre rahim kalınlığına vs bakıyordur herhalde. Ona göre de her şey yolundaysa yavaş yavaş ilaçları bıraktırıyorlar.Bu hormonlari aliyoruz bi dunya bi anda kesince bisey olurmu diye dusundum.ben henuz kesmedim yakin zamanda keser insallah. Doktorlar nasil biraktiriyolar ilaclari merak ettim
Ama şöyle bir şey var bu ilaç normalde fitil değil zaten prospektüsü okursanız görürsünüz. doktorlar ilacın yan etkilerinden dolayı fitil olarak kullandırttırıyor.Takip ettiğim bir dr paylaşmıştı fitilleri yutup acile gelen bir hasta diye progestan değildi ama hemşireye sorun isterseniz..allah korusun fitil olarak kullanılmasının elbet bir sebebi vardır. Yada ben çok evhamlıyım
Oyu maşallah yaaa inşallah ben de hareketlerini görebilirim. Çok merak ediyorum. Bazıları çok zıplıyormuş çok tatlı maşallah canımKızlar doktora gıttım ense kalınlığı baktı nipt için kaldı benim kı zıp zıp zıplıyordu
5. Haftada kanamam oldu diye coraspirini bıraktırdıDoktorunuz ilaclari bi anda kesiyomu yavas yavas mi biraktiryor. Aslinda ilac birakan herkese soruyorum.hem fiyil hemde igneler icin