Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki belli oldu Yusuf olacakKızlar isimler belli oldu mu
Tahin tavsiye ederimBenim bulantim gecti ama midem çok yanıyor malesef. Yanması olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz gaviscon dışında
bana başından beri serbest kanama yoksa sıkıntı yok demişti ilişki içinKızlar merhaba, Cinsel ilişki serbest bıraktı mı doktorunuz?
Birde doguma ilgili bişey dedi mi tüp bebek diye cok titizleniyor benim Dr. Sezeryan öneriyor ama vne normal dogum istiyorum
Canım benim de belimde ara ara hamileliğin başından beri regl olacakmışım gibi ağrı oluyor 20.haftamdayım. hatta geçen doktora söyledim normal dedi ama idrar testi baktı belki enfeksiyon vardır diye. Enfeksiyon çıkmadıKızlar merhaba.
18. Haftamdayım. Kasık ağrılarım ve arada regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Normal sanırım değil mi?
Ben şuan alışveriş düşünmüyorum ama aklımda bir sürü şey var 6.ayım dolunca alışverişe başlamayı düşünüyorum ilk alacagim da çocuk odasi sonra yavaş yavaş tatlı ıvır zıvırlara gecicem, insallah hepimizin kavuşması dileğiylebi de kızlar alışveriş başladı mı neler aldınız markaları ne
benim ilk olacak Allah izin verirse başlamalımıyım erken mi aceba ya da nerden başlamalıyım ne zaman
değişik sorular var kafamda :))
Bende 21+0 bende çok hafif hissediyorum bazen de hiç hissetmiyorum.bizimde detaylı ultrason 14 Haziran cuma günüMerhaba kızlar hareket durumunuz nedir benim şuan 21+1 çok bişey hissetmiyorum açıkçası yarın detaylı randevum var bakalım bebeğim yüzünü gösterecek mi. Sizler yaptiniz mi detaylı ultrason yada yapacak olanlar varmı herkese sağlıklı gebelikler
Ayy çok heyecanlı ya haberleselim inşallah sağlıklı olurlar ben detayları anlatırım yarin akşam 20.00 da randevum bu saatlerde burda olurumBende 21+0 bende çok hafif hissediyorum bazen de hiç hissetmiyorum.bizimde detaylı ultrason 14 Haziran cuma günü
Tamam haberleşelim inşallah.yarın detayları anlatırsınAyy çok heyecanlı ya haberleselim inşallah sağlıklı olurlar ben detayları anlatırım yarin akşam 20.00 da randevum bu saatlerde burda olurum
Detaylı ultrason çekildi şükür herşey çok güzel normal çıktı ama bir türlü yüzünü göstermedi bebeğim iki eliyle yüzünü kapatmıştı foto cekemedik ve çok hareketliydi maşallahTamam haberleşelim inşallah.yarın detayları anlatırsın
Maşallah herşeyin iyi çıkması çok sevindirici hayırla gelsin inşallah darısı bugün bana olsun.Detaylı ultrason çekildi şükür herşey çok güzel normal çıktı ama bir türlü yüzünü göstermedi bebeğim iki eliyle yüzünü kapatmıştı foto cekemedik ve çok hareketliydi maşallah
Hayirli güzel haberini bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimizMaşallah herşeyin iyi çıkması çok sevindirici hayırla gelsin inşallah darısı bugün bana olsun.
Yaa çok güzel maşallah ama zaten genelde yüzlerini saklıyorlar dün detaylı ultrason başından sonuna kadar yüzünü saklamadi en son renklide foto çekileceğimiz zaman bir türlü elini yüzünden çekmedi artık bayramdan sonra tekrar bakicazbende dün detaylı çektirdim çok şükür sağlıklı bi kızım var
bende yüzünü net göremedim pozisyonu mükemmeldi ama kordonu yüzünün ortasından geçiyordu
Yeni çıktım detaylı ultrason dan çok şükür herşey iyi çıktıHayirli güzel haberini bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Maşallah çok şükür o zaman alışverişler başlasın artık bayramda aradan çıksın ben ufaktan başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallahYeni çıktım detaylı ultrason dan çok şükür herşey iyi çıktı