- Konu Sahibi Kumraladamavituna1
Gönlünüzce olsun inşallah hakkınızda hayırlısı haber verirseniz mutlu olurumBenim 10. Gün 200 12. Gün 745 olabilir mi acaba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönlünüzce olsun inşallah hakkınızda hayırlısı haber verirseniz mutlu olurumBenim 10. Gün 200 12. Gün 745 olabilir mi acaba :)
İyi günler sonucunuz ne oldu bende yeni yaptırdım bekliyorum 40 yaşındayımAyyy amin dua edin ne olur
Sonuç pozitif 2 kere daha tekrarlamam lazım testi 2.testi dün yaptırdım artış var son test yarın bakalım darısı tüm isteyenlereİyi günler sonucunuz ne oldu bende yeni yaptırdım bekliyorum 40 yaşındayım
Gönlünüzce olsun inşallah hakkınızda hayırlısı haber verirseniz mutlu olurum
Allah'ım herkesin kalbine göre versin inşallah şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını da boş bırakmasınÇok sevindim sizin adınıza benimde ilk tüp bebek denemem yaş 40 bakalım ne çıkacak bekliyorum bana dua edin lütfen
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah dileyen isteyen herkese rabbim nasib etsin diğerleri de yükselecektir kaçıncı gün yaptınız testiSonuç pozitif 2 kere daha tekrarlamam lazım testi 2.testi dün yaptırdım artış var son test yarın bakalım darısı tüm isteyenlere
İnşallah Benim embriyom 3.gün embriyosuydu 12 gün sonra yaptım tahlili mi çok şükür aşırı yüksek değil ama sonuç yine iyiydiçok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah dileyen isteyen herkese rabbim nasib etsin diğerleri de yükselecektir kaçıncı gün yaptınız testi
doktor değilim ama artış önemli diye biliyorum katlanarak artsın inşallah sağlıkla sımsıkı tutunsun size :) kaç çıktı sonucunuzİnşallah Benim embriyom 3.gün embriyosuydu 12 gün sonra yaptım tahlili mi çok şükür aşırı yüksek değil ama sonuç yine iyiydi
Ayyy teşekkür ederim ilk tahlil 20 iki gün sonra 38 oldudoktor değilim ama artış önemli diye biliyorum katlanarak artsın inşallah sağlıkla sımsıkı tutunsun size :) kaç çıktı sonucunuz
Katlanarak artsın inşallah iki katı artmış güzel haberlerinizi bekliyorummAyyy teşekkür ederim ilk tahlil 20 iki gün sonra 38 oldu
İnşallah yarın ki sonucu da paylaşıcam sizinle dualarınızı bekliyorumKatlanarak artsın inşallah iki katı artmış güzel haberlerinizi bekliyorumm
Duamdasınz heyecanla bekliyorummmİnşallah yarın ki sonucu da paylaşıcam sizinle dualarınızı bekliyorum
Duamdasınz heyecanla bekliyorummm
AminAllah'ım herkesin kalbine göre versin inşallah şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını da boş bırakmasın
üzülme demek teselli etmiyor insan ne diyeceğinide bilemiyor benim de bu gebelikten önce bir kimyasal gebelik yaşamştım Allh ım inşallah tez vakitte güzel haberi almanızı nasib etsinBu gün üzücü bir gün tahlilimin üçüncüsünü yaptırdım değerlerim bu gün düşük çıktı
Bu gün de tahlil yaptırdım maalesef bebeğim yok artıküzülme demek teselli etmiyor insan ne diyeceğinide bilemiyor benim de bu gebelikten önce bir kimyasal gebelik yaşamştım Allh ım inşallah tez vakitte güzel haberi almanızı nasib etsin
hemen bu süreci arkana bırakıp yeni süreç için lütfen kendini toparla inşallah hemen Rabbim gebe kalmanı anne olmanı nasib etsinBu gün de tahlil yaptırdım maalesef bebeğim yok artık