Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim ewet artık alışveriş başlasınMaşallah çok şükür o zaman alışverişler başlasın artık bayramda aradan çıksın ben ufaktan başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallah
Suna özdemir hakkında bilginiz var mıVital hastaneside iyiydi oraya da bir gidin görüşün isterseniz @rosee67 suna özdemir de doğumları bahçelievler memorialda yaptırıyor o doktorla da görüşmenizi tavsiye ederim
Evet kendisine gidiyorum kontrollerde çok iyi bir doktor ne için gideceksinizSuna özdemir hakkında bilginiz var mı
Ben bebeklerimi 5 gün önce kaybettim 21.haftada maalesefperikiz35 cinsiyetler belli oldu mu ikizlerin aynı dönemdeydik merak ettim sizi
Gebelik takibi için düşünüyordumEvet kendisine gidiyorum kontrollerde çok iyi bir doktor ne için gideceksiniz
Çok dikkatli bir hoca şıp diye her şeyi anlıyor ve çok şevkatliGebelik takibi için düşünüyordum
Teşekkür ederimÇok dikkatli bir hoca şıp diye her şeyi anlıyor ve çok şevkatli
Çok üzgünüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ikiz miydiler bende 21 haftadayım üzmezsem sizi sebep neydi aceba ben de çok endişelendim şimdiBen bebeklerimi 5 gün önce kaybettim 21.haftada maalesef
Çok şaşkın ve üzgünüm Allah sabir versin tez zamanda yine istediginiz an nasip etsin insallahBen bebeklerimi 5 gün önce kaybettim 21.haftada maalesef
Genellikle rahim ağzı kısalığından kaynaklanabiliyorÇok üzgünüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ikiz miydiler bende 21 haftadayım üzmezsem sizi sebep neydi aceba ben de çok endişelendim şimdi
Evet ikizlerdi bir kız bir erkek hersey yolundaydi crp değerim 15 çıkmıştı ama doktor antibiyotik verdi oda düşmemiş bayramda suyum geldi bebek kanala girmis rahim açılmış. Rahim uzunluğu iyi dedi perinatoloji doktoru ama kurtaramadik enfeksiyon zor düştü 4 gün hastanede kaldim simdi tekrar hamile kalirsam ki hemen istemiyorum nasup tabiki ama serklaj yapilacak önlemler alinacak dün yoğun kanamayla yine acile geldim yatışım yapildi bana oldu diye size de olacak diye bisey yok siz stres yapmayin doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin ve mutlaka crp degerinize baktirin doktor bakmasaydi ben yüksek olduğunu anlamamistim bile ne ates ne halsizlik ne agri hicbirseyim yoktu.Çok üzgünüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ikiz miydiler bende 21 haftadayım üzmezsem sizi sebep neydi aceba ben de çok endişelendim şimdi
Amin Allah razı olsun sizede sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin RabbimÇok şaşkın ve üzgünüm Allah sabir versin tez zamanda yine istediginiz an nasip etsin insallah
Yani benim enfeksiyon hala var 20 çıkmıştı crp hatta ben idrar yaparken hafif şey hissediyorum deyince doktorum bunu kullanabilirsin demişti ama enfeksiyon hemen hemen her gebede oluyor ve geçmiyor kolay kolay da yani sırf enfeksiyondan dolayı düşük olması çok ilginçEvet ikizlerdi bir kız bir erkek hersey yolundaydi crp değerim 15 çıkmıştı ama doktor antibiyotik verdi oda düşmemiş bayramda suyum geldi bebek kanala girmis rahim açılmış. Rahim uzunluğu iyi dedi perinatoloji doktoru ama kurtaramadik enfeksiyon zor düştü 4 gün hastanede kaldim simdi tekrar hamile kalirsam ki hemen istemiyorum nasup tabiki ama serklaj yapilacak önlemler alinacak dün yoğun kanamayla yine acile geldim yatışım yapildi bana oldu diye size de olacak diye bisey yok siz stres yapmayin doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin ve mutlaka crp degerinize baktirin doktor bakmasaydi ben yüksek olduğunu anlamamistim bile ne ates ne halsizlik ne agri hicbirseyim yoktu.