Hemen ot ediyorum:) teşekkür ederimİnşallah inşalllah kuzum. Bezini açınca bizim de çişini yapan bebeğimiz olur inşallahhayırlı uğurlu olsun 26 sında pozitif haberini alacağız inşallah. Beklemek çok zor oluyor ama sonu güzel olsun inşallah.
Kefir, avakado, kabak çekirdeği yemeyi unutma kuzum. İki gün dınlen. İki saatte bir yürücanım
Canım idrar testi mi yaptın
Hayır kan testi 1.20 çıktı malesef
Meraktan Çatlamak üzereyimAz önce kan testini verdim.. 11.günüm bugün.. Dualarınızı bekliyorum kızlar
İnşallah canımmhadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Fenalardayım ya kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorumMeraktan Çatlamak üzereyimsen nasılsın tahmin bile edemiyorum. İnşallah pozitiftir amin amin güzel haberlerini bekliyorum.
Ayy çıkınca hemen yaz merak ettim gerçektenFenalardayım ya kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorumkarnıma kramplar saplanıyor ama 1 saate çıkar sanırım
Aa yan etki olarak mı mide bulantısı yaşıyorsun acaba? Doktorun ne diyorsa uygulamalısın bence karar yine sana kalmışBen günde 6 tane kullanıyorum ve çok midem bulanıyor. Yarın doktorla görüşüp azaltabilir miyim diye soracağım.
Bugün mide bulantısı dan 2 tane icebildim sadece
Ya hayırKan sonucum maalesef negatif
Kız kalbim kaldırmıyorKızlar 16,78 çıktı değerim .. ağlıyorum hemşire değer düşük ama perşembe anlayacağız dedi
Canım dur bakalım ıkı gün sonra ne olacak artışın sımdıden kendını üzme lütfenKızlar 16,78 çıktı değerim .. ağlıyorum hemşire değer düşük ama perşembe anlayacağız dedi
Insallah yukselir Uzulmeyin lutfenKızlar 16,78 çıktı değerim .. ağlıyorum hemşire değer düşük ama perşembe anlayacağız dedi
Kan sonucum maalesef negatif
Evet canım benimde 19,24 çıktı bende üzüldüm etrafımdakiler dediler daha da yükselmez ama ben hep bi umuda tutundum sonra ki test 28 bir sonraki 47 ve bugün de 107 geldi Allahtan umut kesilmez hiç negatif değil sonuçta o yüzden sakın üzülme ve bundan sonra kan yapıcı şeyler ye artacağına inanıyorumKızlar 16,78 çıktı değerim .. ağlıyorum hemşire değer düşük ama perşembe anlayacağız dedi
Bende yarın ıkıncı kanı verıcem Rabbım emeklerımızın karanlığını boş bırakmaz insallahKızlar yarın kan vereceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. İkinci denemem ve başka embriyom yok. Malesef embriyom bir veya iki tane oluyor. Her seferinde en baştan başlıyorum. Rabbim beni ve isteyen tüm arkadaşlarımı bebeklerine kavuştursun inşallah. Sabah 8de kan vereceğim öğleden sonra belli olur sanırım. Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Kuzum benim dualarımız seninleKızlar yarın kan vereceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. İkinci denemem ve başka embriyom yok. Malesef embriyom bir veya iki tane oluyor. Her seferinde en baştan başlıyorum. Rabbim beni ve isteyen tüm arkadaşlarımı bebeklerine kavuştursun inşallah. Sabah 8de kan vereceğim öğleden sonra belli olur sanırım. Lütfen dualarınızı esirgemeyin