Kız yükseliyor bu değer maşallah2 gün önce 47,73 bugün test sonucum 108,7 ye yükselmiş artış iyi mi
Canım sen kavuştun mu bebişineSen bunları düşünüp hiç kendini darlama canım. Tedavi protokolü nasıl gerektiriyorsa sana bilgi verecekler. Gelemem gitmen gereken zamanları söylüyorlar. Şimdiden endişe etme
Super canım maşallah2 gün önce 47,73 bugün test sonucum 108,7 ye yükselmiş artış iyi mi
Ayy insallah amin herkesın katlanarak arta arta artsınAyyyy maşallah maşallahtam isabet tutturmuşum değeri çok sevindim kuzum. Sağlıkla artsın inşalah.
Hiç stres yapma canım çok zor dönemlerden geçtim ben. Tüp bebek başlangıcım bile farklı benimYazmışsın gormemişim benimde eşim azosperım ıkıncı denemem büyük ihtimalle negatıf nasıl yaptınız eşin nasıl tedavı gordu sen nasıl tedavı gordun bana umut olmak için yaza bılırmısın
Yok canım tek embriyo ama günüme göre geride bile kalmış bugün transferin 18.günüSuper canım maşallahikiz mi baya yükselmiş
Evetttr hala inanamıyorummmKız yükseliyor bu değer maşallahiki günde bir olan değer bu değil mi?
Önemli olan ıkı katıdan yüksek artması sizinde artar ıns kaçıncı gün embryosyyduEvetttr hala inanamıyorummmRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay çok şükür kuzumEvetttr hala inanamıyorummmRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah güzel devam ederAy çok şükür kuzumderin bi oh çek. Düzensiz ilerleyince insan tedirgin oluyordu, eminim çok huzursuz olmuşsundur ama maşallah şimdi çok güzel artmış. Bundan sonrası da böyle güzel olsun inşallah çok çok sevindim
6.günÖnemli olan ıkı katıdan yüksek artması sizinde artar ıns kaçıncı gün embryosyydu
Kavuştuk çok şükür :))Canım sen kavuştun mu bebişine
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzAz önce kan testini verdim.. 11.günüm bugün.. Dualarınızı bekliyorum kızlar
İnşallah inşalllah kuzum. Bezini açınca bizim de çişini yapan bebeğimiz olur inşallahKakalı bez temizleyeceğim diye hiç bu kadar yanıp tutuşmamıştım
Transfer başarılı geçti. Bütün heyecanım sıkıntım stresim bitti. Acayip bir rahatlama geldi. 26’sında haberlerimi vereceğim
Herkeselere bol şans diliyorum
Kefir, avakado, kabak çekirdeği yemeyi unutma kuzum. İki gün dınlen. İki saatte bir yürüKavuştuk çok şükür :))
Ayy çok heyecanlıAz önce kan testini verdim.. 11.günüm bugün.. Dualarınızı bekliyorum kızlar
Başka çaresi gelmiyor benim de aklıma, en iyisi karanlıkta ve hafif kararmış muzla birlikte tutmak.Kızlar aldığım avakadolar taş gibi.
3 gündür poşet içinde meyve var yanında karanlık alanda ama yumusamiyor. Başka ne yapabilirim ?
Diğer meyvelerin yanına koy portakal elma vsKızlar aldığım avakadolar taş gibi.
3 gündür poşet içinde meyve var yanında karanlık alanda ama yumusamiyor. Başka ne yapabilirim ?