Evet arkadan gelen yumurtaların da geliştirilip toplandığını duymuştum. Demek onun adına deniyor. Ve bence çok mantıylıymış. Hem zamandan da tasarrufArdışık toplama da diyorlar. Bir adet döneminde iki kere yumurta büyütüp iki kere toplama yapıyorlar. Çünkü ilk opu’da üç tane yumurta vardı toplamadan sonra tekrar baktı doktorum arkadan da 8-9 yumurta daha geliyordu onları da büyüttük 15 gün içinde bir toplama daha yapıldı. Tek adette iki kez toplama. Fiyat olarak da daha uygun oldu gibi
Yaaben varım canım bugün sabah yaptım 8. Günüm idrar testinde pozitifbakalım kan verme günümü bekliyorum
Belirtin var mı canımben varım canım bugün sabah yaptım 8. Günüm idrar testinde pozitifbakalım kan verme günümü bekliyorum
aynı şekilde ben de sana iç rahatlığı ve huzur diliyorum. kafamıza hiçbir şey takmıyoruz bugün ve bundan sonraki hiçbir gün :) (bunu söyleyen heyecandan bir gram uyuyamadı) birazdan yola çıkıcam. güzel bebeklerimize kavuşalım <3Ne kadar güzel anlatmışsın sürecini, gözlerim dolarak okudum, hem ilham aldım hem anladım çektiklerini. Yarın ikimiz de transfer olacağız, umarım güzel haberler vereceğiz birbirimize, ferahlık diliyorum sana
Belirtim çok yok hatta olmadı 5. Günden sonra hafif adet olacak gibi çok az sancım oldu ama geçti birazda batma hissettim çok birşeyler hissetmedimBelirtin var mı canım
Merhaba Arkadaşlarım
Nisan Ayında Mucizelerimize Kavuşalım
HOŞGELDİNİZ
ANNE ADAYI
Yaş De
neme
SayıTransfer Tarihi Embriyo Günü ve Sayısı Sonuç @Cherry92 1 01.04.2024 5. Gün
PGT
1 Adet@mavigokyuzu93 31 3 01.04.2024 5. Gün
1 Adet@Gul9393 3 01.04.2024 5. Gün
1 Adet@festina lente 1 01.04.2024 5. Gün
2 Adet@Meryemimm 27 2 02.04.2024 5. Gün
1 Adet@aydodo 32 2 03.04.2024 3. Gün
1 Adet@Mila86 37 1 04.04.2024 3. Gün
2 Adet@Boniva 1 04.04.2024 5. Gün
2 Adet@tu me manque 27 1 04.04.2024 5.Gün
1 Adet@bebeklikkkumas 27 1 04.04.2024 5.Gün
2 Adet@birtk 34 2 05.04.2024 5. Gün
1 Adetedahandro 36 2 05.04.2024 3. Gün
2 adet@teacherrrrrr 31 1 05.04.2024 5. Gün PGT
1 Adet@tupbabyyyyyy 31 1 05.04.2024 6. Gün
1 Adet@aylakka 29 1 06.04.2024 3. Gün
1 Adet@pekzer 29 2 08.04.2024 5. Gün
2 Adet@MERTAN 41 1 08.04.2024 5. Gün
2 AdetK klc4827 29 1 08.04.2024 5. Gün
1 AdetB beyaz91 33 2 09.04.2024 5. Gün
1 Adet@bebisligiller 34 1 09.04.2024 5. Gün
PGT
1 Adet@R o s e 34 8 10.04.2024 5. Gün
PGT
1 Adet@melisaklz 29 1 11.04.2024 5. Gün
1 Adet@gallemit 33 2 13.04.2024 5. Gün
2 Adet@arkaoda 36 1 16.04.2024 3. Gün
1 AdetH ha_c 35 1 16.04.2024 5. Gün
1 Adet@Safransari 38 2 25.04.2024
26.04.20245. Gün
1 Adet
Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirimtıkla...
Merhaba , yaş 34 05.04.2023 transferi 2. Deneme 1 embriyopozitif
Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirimtıkla...
Waauww çok net çıkmışİdrar testim
Merhaba 2 nisan 2.deneme yaş 27 5.gün embriyo pozitif
edahandro yaş 34 8. Deneme 1 tane pgtli 5. Gün embriyosu transfer edildi 10 Nisanda . Hiç transfer olmamış gibiyim, zaten belirti için de daha erken
Çapa yı hiç bilmiyorum canım. Benimki bayrama denk gelmedi. Öncesinde oldu herşey. Bir fikrim yok nasıl yapıyorlar. Belki nöbetçi birileri bakıyordur.Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirim
Ramazan bayramında acildeki doktordan başka kimse yoktuÇapa yı hiç bilmiyorum canım. Benimki bayrama denk gelmedi. Öncesinde oldu herşey. Bir fikrim yok nasıl yapıyorlar. Belki nöbetçi birileri bakıyordur.
Bağışık baskılayıcı kullanıyor musun? Ben prograf kullanıyorum. Organ nakillerinde kullanılan bir ilaçmış. Bana da durduk yere bir üşüme sonra ellerimde ateşlenme oluyor. İlaçların da yan etkileri olabilir canım bu arada canım benim transfer günümü 3 nisan yazmışsın. Ben 4 nisanda transfer oldum
Canım bence önemli olan değerin iki katına çıkması. 7 ile başlayıp sağlıkla ilerleyenleri gördüm ben burda. Geç tutunmuştur inşallah. 14 Nisan'da çıkması gereken değer 13 ünde çıkmış gibi, Doktor'un ne diyor canım ❤
2 saatte çııkıyor sonuc. İnşallalah pozitifi siz ve dileyen herkes görür. Hep dua ediyorum.güzel haberlerinizi beklıyorum
Benim doktorum Nuray Bozkurt çok tatlı ve ılgılı bır hoca test istediği zaman gazi üniversitesine yönlediriyor orada hocalık da yapıyor araştır ıstersrn canm
Yaştan dolayı tek transfer oluyordu nasıl 2 yaptılar acaba
Günaydın , tüp bebek bölümünde tatil vs olması önemli değil. Mutlaka işleminiz bayram tatilinede gelse , pazarada gelse , yılbaşı tatilinede gelsede yapılırLop
Günaydınlar Ben de bir şey sormak istiyorum Çapa'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Haziran ayına bana randevu verdiler belirli bir gün yok adetin 2 günü gelin dediler ama ilaç tedavisinden sonraki aşamalar büyük bir ihtimalle bayram tatiline gelecek Hatta belki ilaçları kullanmanın son 1-2 günü bile bayram tatiline denk gelebilir böyle olunca sürekli nasıl olacak nasıl yapacaklar bilgi verir Bilginiz varsa söylerseniz sevinirim
Devlet hastanesi ama ramazan bayramında gidip bişeyler sormak istedik acildeki kadın doğumdan başka kimse yoktuGünaydın , tüp bebek bölümünde tatil vs olması önemli değil. Mutlaka işleminiz bayram tatilinede gelse , pazarada gelse , yılbaşı tatilinede gelsede yapılır
Özelde evet süreç dediğiniz gibi ama devlette nasıl oluyorGünaydın , tüp bebek bölümünde tatil vs olması önemli değil. Mutlaka işleminiz bayram tatilinede gelse , pazarada gelse , yılbaşı tatilinede gelsede yapılır