Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip eylesin perşembe günü kan gününü bekliyorum kan sonucumda görmeden için rahat olmayacakWaauww çok net çıkmış maşallah maşallah, baya belirgin ve koyu çok güzel canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip eylesin perşembe günü kan gününü bekliyorum kan sonucumda görmeden için rahat olmayacakWaauww çok net çıkmış maşallah maşallah, baya belirgin ve koyu çok güzel canım ❤
Devlette yaptırmadım ama tüp bebekte mutlaka nöbetçi biri olması lazım. Acaba saatle mi ilgiliydi ? Devlette yaptıran arkadaşlar o zaman bilgi verir ise daha sağlıklı olurDevlet hastanesi ama ramazan bayramında gidip bişeyler sormak istedik acildeki kadın doğumdan başka kimse yoktu
Umarım bilen biri cevap verirDevlette yaptırmadım ama tüp bebekte mutlaka nöbetçi biri olması lazım. Acaba saatle mi ilgiliydi ? Devlette yaptıran arkadaşlar o zaman bilgi verir ise daha sağlıklı olur
Gerçekten tuhaf o zaman. İnsan opu olacağı tarihi falan ayarlayamazki. İsterseniz gidince sorun , kafanız rahat etsin.Yok bi gün önce aradık kimse yok dediler ikinci gün eşim hastaneye gitti yine kimse yoktu 10 gün kimse yoktu
Hayırlı olsun kaçıncı gününüz ?İdrar testim
Gerçekten tuhaf o zaman. İnsan opu olacağı tarihi falan ayarlayamazki. İsterseniz gidince sorun , kafanız rahat etsin.evet
Evet belli olmuyor ki benim kaç gün önce olduğu bile kesin değil 2 gün önce olduğuda oluyor 4 yada 5 gün öcede hatta bubay 7 gün önce oldum evet gidip soracam sorana kadar belki bilen vardır diye rahatlamak asına sordumGerçekten tuhaf o zaman. İnsan opu olacağı tarihi falan ayarlayamazki. İsterseniz gidince sorun , kafanız rahat etsin.
İnşallah bilen biri vardırEvet belli olmuyor ki benim kaç gün önce olduğu bile kesin değil 2 gün önce olduğuda oluyor 4 yada 5 gün öcede hatta bubay 7 gün önce oldum evet gidip soracam sorana kadar belki bilen vardır diye rahatlamak asına sordum
Umarımİnşallah bilen biri vardır
Benim önceki denemelerim üniversite hastanesinde oldu. Bayrama yakın tedavilere başlamıyorlardı. Belki tahlilleriniz yapılır raporunuz çıkar bayramdan sonraya kalabilir. Gittiğinizde sorabilirsiniz, ya da orada tedavi gören biri size daha iyi yardımcı olabilir.Devlet hastanesi ama ramazan bayramında gidip bişeyler sormak istedik acildeki kadın doğumdan başka kimse yoktu
Ben raporla yapıcam tedaviden 15 gün önce evrakların geri kalanını götürüp rapor başlıcak Bayramdan sonraya kalsa raporu çıkardığım ilaç süresi bitecekBenim önceki denemelerim üniversite hastanesinde oldu. Bayrama yakın tedavilere başlamıyorlardı. Belki tahlilleriniz yapılır raporunuz çıkar bayramdan sonraya kalabilir. Gittiğinizde sorabilirsiniz, ya da orada tedavi gören biri size daha iyi yardımcı olabilir.
Teşekkür ederim Transfer gününü sayarsak 9.günümHayırlı olsun kaçıncı gününüz ?
Ben raporla yapıcam tedaviden 15 gün önce evrakların geri kalanını götürüp rapor başlıcak Bayramdan sonraya kalsa raporu çıkardığım ilaç süresi bitecek
Yani ilaçlar için raporun süresi 1 ay yaBenim önceki denemelerim üniversite hastanesinde oldu. Bayrama yakın tedavilere başlamıyorlardı. Belki tahlilleriniz yapılır raporunuz çıkar bayramdan sonraya kalabilir. Gittiğinizde sorabilirsiniz, ya da orada tedavi gören biri size daha iyi yardımcı olabilir.
İlaçlarınızı yazarlar alırsınız elinizde olur. İlaç yazılması için 1 ay tedavi için 6 ay geçerli rapor diye biliyorum. Ama reçeteyi yazarlarsa ilaçlarınızı 3 gün içinde almanız gerekiyor. Kendinizi sıkıntıya sokmayın onlar ayarlarlar merak etmeyinBen raporla yapıcam tedaviden 15 gün önce evrakların geri kalanını götürüp rapor başlıcak Bayramdan sonraya kalsa raporu çıkardığım ilaç süresi bitecek
Yani ilaçlar için raporun süresi 1 ay ya
Tebrık ederım sornunuz neydı acaba nerde tedavi oldunuzTeşekkür ederim Transfer gününü sayarsak 9.günüm
Eş ten dolayı eşimde azosperm tanısı koyuldu bende bir sıkıntı yok Muğla’da yaşıyorum ama bana komşum önerdiği doktor var oraya gittim komşumda tüp bebek yaptı ve doğum haftası Denizli’de özel hastanede oldum benTebrık ederım sornunuz neydı acaba nerde tedavi oldunuz
Evet hepsi yapıldı sadece son evrakları götürüp 15 gün sobra rapor çıkacakSiz kan tahlillerinizi yaptırdınız mı ? Rahim filmi çekildiniz mi?
Merhaba canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay çok sevindim sonuç belli mi rabbim sağlıkla alsın kucağına canım inşallah bir sonrakilere nasip olurKuzucum benimki de dondurulmuş ama benim dondurup saklamak için daha fazla yumurtam olmuyor. Olsa donduracağım tabiki ama yumurtam yok malesef kuzum. İlk defa iki yumurtam oldu, onlar da iki embriyo oldu transfer oldum.
Amin inşallah Tutar umarım bu sefer çünkü tek denedim tutmadıSizede rabbim sağlıkla nasip etdin