2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ssgolun valla ne diyim iste evham geliyor bazen insana soracak kimsemde yok sagolun cevaplariniz icin tesekkur ederim

Onu araştırdım kuzum aslında pişer çok gereksiz çoğu kişi ya bebek arabasında yada kucağında taşıyor hastaneye falan götürdüğünde ama oto koltuk önemli tesadüfen ebebekte müdür çalışanlara eğitim verirken izledim oto koltuğun da süngerleri 360 derece dönenleri var çok güzeller ben ben bebek arabası ve oto koltuk alıcam

Ay alınca bi at bizde faydalanalım inşaAllah başlicam neler çıkmış eskiden bi kundak iki şakşak tamam yaw bu nemiş

Gıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.
18. 19. Haftada daha bebegin boyu 15 cm civari oluyor hanimlar. Ve ozellikle ilk gebelikse cok erken hissedilmez. Normal yani tedirgin olmayın

Ay kızlar siz hiç böyle bi usg görüntüsü gördünüz mü? Ayaklarını sırtıma doğru mu uzatmış ben anlamadım sadece kafa görünüyo. Hepinizden tiksiniyorum yatışı mı bu ne?

Eklentiler

• IMG_4889.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 58
Gıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.
Arkadaşlar evet günlerdir gıdıklıuor gibi hareketler hissediyorum hiç ayırt edemiyordum artık kızım olduğuna karar verdim kesinlikle o yapıyor kelebeklenme gibi sanki belli belirsiz

Aynısından bende istiyorum eğer elinizde var ise aşırı düşünüyorum ne alınacak edilecek benimde ilk bilmiyorum kafam Karman çorman

Aynısından bende istiyorum eğer elinizde var ise aşırı düşünüyorum ne alınacak edilecek benimde ilk bilmiyorum kafam Karman çorman
Ay gerçekten insan bilemiyo ne alsın. Güzel bir liste aslında hepimiz için çok güzel olur

Kızlar 17 hafta olduk bugün ama sabahtan sol kasığımda sancılar oldu, normal mi sizce, aranızda yaşayan var mı

Tecrübeli ya da bu konuda bilgisi anneler, eşim uni baby'e bir bak istersen dedi de yenidoğan sıvı çamaşır sabunu, yumuşatıcısi ,deterjanı bakmış. Uni baby önerir misiniz temiz bir içerik mi?

Kızlar ağzınızda acı bi tat oluyor mu bir haftadır ne yesem o tat geçmiyor

Kızlar 17 hafta olduk bugün ama sabahtan sol kasığımda sancılar oldu, normal mi sizce, aranızda yaşayan var mı
Sancı ve ağrılar için doktorlar rutin yaşantınızı sürdürmenize engel bir ağrı değilse normal diyorlar, bu aylarda rahim çok hızlı büyüdüğü için ani sancılar olması normalmiş.

Tam 17. Haftaya girdiğimde doktoruma sordum bunu kontrolde hep solumdaydı benimde ağrı. Bebiş o tarafta toplanmıştı o da etkilemiş. Birde magnezyum yazdı günde 1 kere içebilirsin dedi

Tecrübeli ya da bu konuda bilgisi anneler, eşim uni baby'e bir bak istersen dedi de yenidoğan sıvı çamaşır sabunu, yumuşatıcısi ,deterjanı bakmış. Uni baby önerir misiniz temiz bir içerik mi?
Çok iyi içerikleri yok diye biliyorum canım en son değiştirmedilerse, siveno önerebilirim sıvı deterjan için, yumuşatıcıya gerek var mı bilemedim hiç kullanmadım, şampuan olarak da ecowel kullanıyorum 2 senedir çok memnunum o da temiz

Şampuan yenidoğan mustela aldım ama deterjan için çok bilgim yok sivenoya bir bakayım çok teşekkür ederim

Ben Mayıs annesiyim dün orada bahsetmiştim yine buraya da kopyalayayim fikir olur belki

Kızlar park yatak geldi prego miami 8023 modeli
Kurulumu başta kolay gibi gelmişti yatak çat diye kuruldu o okey ama alt değiştirme yeri için video izlemek zorunda kaldık, videoda da en zorlandıkları kısmın bu olduğunu öğrendik.
Katlama kısmında da epeyi zorlandık çünkü en alttaki yer kilitliymis yine bir sürü arastirma yaparak onu döndürmemiz gerektiğini öğrendik kapanırken tam kapanmadı meğer iki asamaliymis kapanış kısmı tek bir defa düğmeye bastık diye oldu saniyorduk epeyi kurcaladım da öyle buldum tamamen kapatma kısmını. Alt değiştirme kısmı kurarken zorladığı gibi çıkartırken de zorladı eşim tornavidayla bastırdı ben çektim falan ancak öyle çıktı. Bez, ıslak mendil koyma yerini takabilmek için klipsler var kanca şeklinde bı kere geçirdik ve onu ne kadar ugrastiysak bir daha cikartamadik o kancalar orada kaldı taşırken darbe vs durumu olursa korunaklı değiller orada kaldıkları için, bir de teker kilidi halıdaydi biz mi kırdık kurarken kırık mi cikti bilmiyoruz ama garanti kapsamındaymis her parça onu da garantiye sormayı düşünüyoruz. Onun haricinde yatağı beğendim olumsuz durumları yazdım ki yine bunları da göz önünde bulundurun diye. Yatağı katlayıp çantasına koyduk çantası fazla yer kaplamayacak büyüklükte şehir dışındaki ailelere rahatlıkla götürülebilir sadece biraz ağır. Bir de müzik kısmı kurmalı eger elektronik olsun isterseniz sanırım premium modelde var o, ben çok önemsemedim açıkçası müzik olayını telefondan vs de açılabilir ninni. İkinci kez kurup kaldırdıgimizda daha kolay olacak diye düşünüyorum ilki acemiligimize denk geldi

Bir de elektronik ana kucağı almıştım o da Elele markasinin hem prizde hem pille çalışabiliyor 5 farklı sallama modu, 3 farkli yatış modu var. Sinekliği ve gölgeligi de var. Sineklikle gölgelik birlikte tamamen kapatıyorlar ana kucagini bu özelliğini çok sevdim evde kuş besliyoruz bebeğin yüzüne konma gibi bir ihtimali kalmıyor uyurken. 10 tane farklı müziği var isterseniz de Bluetooth ile bağlanıp istediğiniz müziği açabiliyorsunuz. Yastığı,minderi yenidoğana uygun şekilde yapıldığı icin ilk aylardan kullanıma başlanabiliyor.

Bir de nem makinesi geldi bugün, bunu kendimiz için de epeyi zamandır istiyorduk klima kışın odayi kurutuyor ben geceleri nefessiz kalarak uyaniyordum, hazır bebiş geliyorken alalım artık dedik. Eşim marka modele baktı yorumlar iyiydi hiç duymadigim bir marka ama buhar durumu iyi görünüyor. Lydsto markası 4 lt haznesi var isterseniz belli bir nem derecesine ayarlayabiliyorsunuz isterseniz de 3 kademe buhar var o şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Bir de altında küçük bir LED alan var renkli renkli modları var şık durmuş o kısım da :)

Extra Not: park yatağı alt değiştirme olsun illa diye o şekilde aldım ama anne yanı olarak kullanıldığı için bir tarafı açık oluyor ve alt değiştirme kısmı takilamiyor bu kısmı hiç düşünmemistim. Kenardaki kısmı kaldırmak zor bir işlem değil ama her sabah kaldırılırsa alt değiştirme aparatı takilir, o zaman gelince bakarım her sabah kaldiracak miyim bilmiyorum

Kızlar bu ara her hafta eşimin bi şekilde ailesinde kalıp yardım etmesi gerekiyor, bende kendi ailemden hiç alışmamışım böyle ayrı kalmaya. İçerliyorum sonra bebeğim stres olacak diye üzülüyorum. Birde vicdan yapıp sende annende kal diyolar. Dün en son dedim ben evimde kalıcam. Gerçekten 1 değil 2 değil kaç hafta sonumuz ayrı geçti. Öncesinde sağlık sebebiyle babasının yanında kalması gerekiyordu babasına hiç kıyamıyorum sesimi çıkarmadım. Bu ara o kadar çok eşimsiz kaldım ki. Sonra diyorum ihtiyaçları var bi de kendime kızıyorum iki aradayım resmen. Abisinin işi için gidiyor. Bu son olsun diye hep dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…