2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

doğumda eşi yanında kalan var mı ?
ben annem kalsın istemiyorum. acaba idare edebilir miyiz ?
Ben yüksek ihtimalle yurtdışında, eşimin yanında yapacağım doğum. Annem gelebilecek mi kesin değil. Gözümü korkutuyor açıkçası bu durum ama eşimin işi yurtdışında. Doğum da net şu gün olacak diyemiyoruz malum, burda doğursam ne zaman gelecek ne zaman dönecek, dönüşte birlikte döneceğiz yeni doğum yapmışken yolculuk zor olacak falan filan. Bunları birlikte düşününce annemin gelememe ihtimalini göze alıp eşimin yanımda olacağı bir doğum planlamak daha mantıklı görünüyor. Hayırlısı...

Kızlar 18+6'yım. Bebişin hareketini hala hissedemedim, bazen bu yüzden tedirgin oluyorum. Sizde nasıl durumlar?

Kızlar 18+6'yım. Bebişin hareketini hala hissedemedim, bazen bu yüzden tedirgin oluyorum. Sizde nasıl durumlar?

Benim 18+4. Bende de aynı korku var. "Acaba hissettiğim o mu" "yok değildir" "Hissedemiyorum, neden" "bir şey mi oldu".... aşırı tedirginim ben de.

18+5, aynıyız. sürekli endişelenmiyorum tabi ama aklıma düştükçe hep kendimi telkin etmeye çalışıyorum. çok işe yaradığını söyleyemiycem, geceleri nabzım 110-120lerde yataktan fırladığım oluyor.

Gıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.

ben 15+6 yım. doktora bugün hareketlerini hissedemediğim için çok endişeleniyorum, iyi mi anlamıyorum hiç dedim. güldü. 20. haftadan sonra hissedersin anca dedi. bana yine hüsran bana yine hasret

Gıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.
çoğunlukla evet, böyle baloncuklar patlıyor gibi de oluyor bazen ama o kadar muallak ki ay bu bebekti diyemiyorum. geçen hafta sonu iki kere vurdu içeriden net bir şekilde emin olarak bu bebekti dediğim bir o var. o da boşluğuma geldi, keyfim falan yoktu herhalde düşündüğüm kadar heyecanlanamadım jkfjgk.

ben 15+6 yım. doktora bugün hareketlerini hissedemediğim için çok endişeleniyorum, iyi mi anlamıyorum hiç dedim. güldü. 20. haftadan sonra hissedersin anca dedi. bana yine hüsran bana yine hasret
Her yerde öyle yazıyor zaten, ilk hamilelikte 20den sonra başlar diye ama insan başka yazılanları görünce kendini kıyaslıyor işte istemez

Yaranamadım sana yaranamadım, ne yaptımsa sana yaranamadim

Kizlar nasilsiniz? Size cekinerekte olsa bi soru sormak istiyorum. Artik 5.ci ayin icerisindeyim.. bizim evimizde de klozet yok yer tuvaleti var sadece. Sizce bi zarar gorur mu bebek yada bilgisi olan var mi bu konuda Korkuyorum ezilir bisi olur bebege diye ne bilim

kızlarr şöyle yenidoğan alışveriş listesi var mı bildiğiniz, ilk bebeğim olacak ve bu konuda bilgim sıfır yeni yıl gelmeden alışveriş yapmak istiyorum , marka ve model bilgisi de yazan varsa süper olur

Kızlar hareket çok hissedilmiyor, böyle hissedilen şey evet baloncuk patlaması gibi, hafif hafif ve mesela dün hiç hissetmedim, bugün de 1 kez hissettim ondan da emin değilim hareket mi değil mi, 1 kez çok kuvvetli hissetmiştim, o gün çok hareketliydi ama sonda daha hissetmedim öyle ben kendim de çok yoruluyorum ondan da hissetmiyor olabilirim, hareketli hayatınız varsa o yüzden de hissetmemiş olabilirsiniz ki çok normal, inşallah en kısa sürede hissedersiniz

İnsan nesli çoktan bu sebeple tükenmiş olur. Bişi olmaz merak etme köylerde özellikle kadınlar çömelerek yapıyorlar ve 10 tane çocuk doğuruyolarmış. Aslında doğla olanı çömelme.

canım 18+3 üm bende bazen bir yerimde sanki böyle toplanmış yatıyo gibi hissediyorum. bunu da genelde eve gidip uzanınca biraz kendimi dinleyince hissediyorum. Bebişim midir hissettiğim onu bile bilmiyorum :) öyle tekme falan gibi bi şey hissetmedim.

canım hiç tedirgin olma, doğum yaklaştıkça daha da faydalıymış sanırım çömelme hareketi.

Evet o bebek, büyüdükçe olacak keskin hareket; yarım paketten az büyük margarini tenine değdirsem hissetmezsin belki, kaç kat içeride yine iyi oynuyor bebeler

Hem sindirim sistemimiz hem kolay doğum için yer tuvaleti daha sağlıklı. Hatta yer tuvaleti olmayanların da klozete otururken ayaklarının altına basamak koyması öneriliyor

doğumda eşi yanında kalan var mı ?
ben annem kalsın istemiyorum. acaba idare edebilir miyiz ?
İlk doğumumda eşim yanımdaydı. Sezeryan olduğum için 2 gün kalmıştık hastanede çok güzel destek oldu. Yine aynı şekilde yapıcaz kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…