Ben yüksek ihtimalle yurtdışında, eşimin yanında yapacağım doğum. Annem gelebilecek mi kesin değil. Gözümü korkutuyor açıkçası bu durum ama eşimin işi yurtdışında. Doğum da net şu gün olacak diyemiyoruz malum, burda doğursam ne zaman gelecek ne zaman dönecek, dönüşte birlikte döneceğiz yeni doğum yapmışken yolculuk zor olacak falan filan. Bunları birlikte düşününce annemin gelememe ihtimalini göze alıp eşimin yanımda olacağı bir doğum planlamak daha mantıklı görünüyor. Hayırlısı...doğumda eşi yanında kalan var mı ?
ben annem kalsın istemiyorum. acaba idare edebilir miyiz ?
Benim 18+4. Bende de aynı korku var. "Acaba hissettiğim o mu" "yok değildir" "Hissedemiyorum, neden" "bir şey mi oldu".... aşırı tedirginim ben de.Kızlar 18+6'yım. Bebişin hareketini hala hissedemedim, bazen bu yüzden tedirgin oluyorum. Sizde nasıl durumlar?
Kızlar 18+6'yım. Bebişin hareketini hala hissedemedim, bazen bu yüzden tedirgin oluyorum. Sizde nasıl durumlar?
Benim 18+4. Bende de aynı korku var. "Acaba hissettiğim o mu" "yok değildir" "Hissedemiyorum, neden" "bir şey mi oldu".... aşırı tedirginim ben de.
Gıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.18+5, aynıyız. sürekli endişelenmiyorum tabi ama aklıma düştükçe hep kendimi telkin etmeye çalışıyorum. çok işe yaradığını söyleyemiycem, geceleri nabzım 110-120lerde yataktan fırladığım oluyor.
çoğunlukla evet, böyle baloncuklar patlıyor gibi de oluyor bazen ama o kadar muallak ki ay bu bebekti diyemiyorum. geçen hafta sonu iki kere vurdu içeriden net bir şekilde emin olarak bu bebekti dediğim bir o var. o da boşluğuma geldi, keyfim falan yoktu herhalde düşündüğüm kadar heyecanlanamadım jkfjgk.Gıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.
Her yerde öyle yazıyor zaten, ilk hamilelikte 20den sonra başlar diye ama insan başka yazılanları görünce kendini kıyaslıyor işte istemezben 15+6 yım. doktora bugün hareketlerini hissedemediğim için çok endişeleniyorum, iyi mi anlamıyorum hiç dedim. güldü. 20. haftadan sonra hissedersin anca dedi. bana yine hüsran bana yine hasret
Yaranamadım sana yaranamadım, ne yaptımsa sana yaranamadimçoğunlukla evet, böyle baloncuklar patlıyor gibi de oluyor bazen ama o kadar muallak ki ay bu bebekti diyemiyorum. geçen hafta sonu iki kere vurdu içeriden net bir şekilde emin olarak bu bebekti dediğim bir o var. o da boşluğuma geldi, keyfim falan yoktu herhalde düşündüğüm kadar heyecanlanamadım jkfjgk.
19+4 deyim bende hala hissetmiyorum doktor normal diyor bekliyorum bakalımmKızlar 18+6'yım. Bebişin hareketini hala hissedemedim, bazen bu yüzden tedirgin oluyorum. Sizde nasıl durumlar?
Kızlar 18+6'yım. Bebişin hareketini hala hissedemedim, bazen bu yüzden tedirgin oluyorum. Sizde nasıl durumlar?
Gıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.
çoğunlukla evet, böyle baloncuklar patlıyor gibi de oluyor bazen ama o kadar muallak ki ay bu bebekti diyemiyorum. geçen hafta sonu iki kere vurdu içeriden net bir şekilde emin olarak bu bebekti dediğim bir o var. o da boşluğuma geldi, keyfim falan yoktu herhalde düşündüğüm kadar heyecanlanamadım jkfjgk.
İnsan nesli çoktan bu sebeple tükenmiş olur. Bişi olmaz merak etmeKizlar nasilsiniz? Size cekinerekte olsa bi soru sormak istiyorum. Artik 5.ci ayin icerisindeyim.. bizim evimizde de klozet yok yer tuvaleti var sadece. Sizce bi zarar gorur mu bebek yada bilgisi olan var mi bu konudaKorkuyorum ezilir bisi olur bebege diye ne bilim
canım 18+3 üm bende bazen bir yerimde sanki böyle toplanmış yatıyo gibi hissediyorum. bunu da genelde eve gidip uzanınca biraz kendimi dinleyince hissediyorum. Bebişim midir hissettiğim onu bile bilmiyorum :) öyle tekme falan gibi bi şey hissetmedim.Kızlar 18+6'yım. Bebişin hareketini hala hissedemedim, bazen bu yüzden tedirgin oluyorum. Sizde nasıl durumlar?
canım hiç tedirgin olma, doğum yaklaştıkça daha da faydalıymış sanırım çömelme hareketi.Kizlar nasilsiniz? Size cekinerekte olsa bi soru sormak istiyorum. Artik 5.ci ayin icerisindeyim.. bizim evimizde de klozet yok yer tuvaleti var sadece. Sizce bi zarar gorur mu bebek yada bilgisi olan var mi bu konudaKorkuyorum ezilir bisi olur bebege diye ne bilim
Evet o bebek, büyüdükçe olacak keskin hareket; yarım paketten az büyük margarini tenine değdirsem hissetmezsin belki, kaç kat içeride yine iyi oynuyor bebelerGıdıklıyor gibi bir hareket mi acaba? Öyle diyorlar ve ben hissediyorum öyle bir şey ama sanki bu süreçte daha keskin hareket olması gerekiyor gibime geliyor.
Hem sindirim sistemimiz hem kolay doğum için yer tuvaleti daha sağlıklı. Hatta yer tuvaleti olmayanların da klozete otururken ayaklarının altına basamak koyması öneriliyorKizlar nasilsiniz? Size cekinerekte olsa bi soru sormak istiyorum. Artik 5.ci ayin icerisindeyim.. bizim evimizde de klozet yok yer tuvaleti var sadece. Sizce bi zarar gorur mu bebek yada bilgisi olan var mi bu konudaKorkuyorum ezilir bisi olur bebege diye ne bilim
Canım hiç kullanmadım ben.Kızlar peki uyku gurusu kullanan oldu mu aranızda ben de onu sorayım?strudel belki sen kullanmışsındır?
İlk doğumumda eşim yanımdaydı. Sezeryan olduğum için 2 gün kalmıştık hastanede çok güzel destek oldu. Yine aynı şekilde yapıcaz kısmetse.doğumda eşi yanında kalan var mı ?
ben annem kalsın istemiyorum. acaba idare edebilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?