2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Acaba karanfil yağı kullanabilir misin ya da karanfilin kendisini?

Kızlar sizin de görüşünüzü alayım. Şu ana kadar özel hastanede gittim hep kontrollerime. Ama gittiğim özel acıbadem medicana gibi bi yer değil yani ortalama yerler. Detaylı ultrasona vasat bi hastanede para vermek mantıksız geliyor. O yüzden zeynep kamile normal doktor muayenesi aldım perinatoloji yönlendirmesi yapması için sonrasında da randevu alıp yine zeynep kamilde yaptırayım diyorum detaylı ultrasonu. Devlette detaylı yaptıran tanıdığınız var mı nasıl memnun kaldılar mı?

56 dan 60 a gelmısım bayadır tartı pili yoktu masallah kaç kg alcaz acaba biz

Kız ben ilk hamileliğimde canavar gibiydim ya son iki ay ağırlaşmıştım bunda son aylarımı düşünemiyorum
Kendini yatağa atmak nasıl, güzel mi
Ahahahahah kıyamam sanaaaa kendini yatağa da atamıyorsun teyzesi yok mu kuzum oğluşunun bedava bakıcı teyze çağırsan

Ahahahahah kıyamam sanaaaa kendini yatağa da atamıyorsun teyzesi yok mu kuzum oğluşunun bedava bakıcı teyze çağırsan
Ablam var ama onun da çocukları var, biri okullu, mesafemiz de var biraz zaten oğlum bana o kadar düşkün ki kimseye baktırmaz kendini ben evdeyken Yengeç burcu bebesi

Canım bilgim yok ama ne kadar kötü olabilir ki, baktın içine sinmedi tatmin edici bir muayene değildi senin için ona göre bütçeni zorlayarak bir doktor seçer ikinci bir görüş alırsın

Ben bugün 20lik çektirdim antibiyotik kullandım önce

20lik dişte pek fayda etmedi yine de yağını alayım
Karanfil bu durumda fayda etmez. Hamilelikte karanfilde kullanilmiyor diye biliyorum ben. Pazartesiye kadar cok vakit var. Hafta sonu gelmeden kabul edecek bir yer yokmu? Veya en azindan sürekli gittigin dishekimiyse eger, yarin sanada bir antibiotik versin. Pazartesi cekim olur

Offf kötü bi haberim var kaşınan yerler çatlıyor diğer çocuklarımda da kalçam kaşınmıştı çatlamıstı bunda da gece bi kaşındım eşim uyuz mu oldun diyo
Yandık o zaman kaşınmayan yerim yok bide lierac aldım paraya kıyıp

Benım de bir seyler var sanırım kültür verdım baaklım nolcak allah sifa versin hepımıze
Amin kuzum doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim o dediki bu haftalarda bebek çok hızlı büyüyor bunların yaşanması normal dedi çok yorulma bugünlerde dedi bilgin olsun seninde kuzum. Allah şifalar versin cümlemize

Allah şifalar versin canım bakalım bizde verdik ne çıkcak bende bekleyeyim o zaman teşekkür ederim bilgiler için

Canım ayetel kursi her an oku inşaAllah zırhtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…