Seninki kız çıkarsa isim değiştokuşu yapalım
Bak sayıyorum: Sade, Ela, Duru, Cemre, Leyla, Name daha on tane sayarım çok var çok fkkfkd. Erkekte kendimi zorlayınca üç isim çıkıyor, bunlardan biri türk erkek nüfusunun neredeyse yarısını oluşturan Can, biri benim ikinci ismim, öteki de çok popi olduğu için soğumak üzereyim ama en yüksek olasılık o olduğundan şimdi bok atarak harcamak istemiyorum.
Tamam varım, bu sözünü unutma, cuma günü öğreniyorum cinsiyeti, kız çıkarsa darlanmaya hazır ol
benim Leyla hamilelikten önce bile tamamdı ama ikinci bi isim lazım ve yabancı dilde söylenince saçma sapan bir şey çıkmaması lazım ortaya o yüzden Türkçe alfabeli olmaması lazım, benim ismim söylenmesi her dilde basit olabilecek bir isim, ona rağmen ay nasıl söyleniyor eheh eheh öhe yapıyorlar. Sana onerilerim:
Aydın, yalın, yiğit, Teoman, Koray, levent, ekin, umut, barış, uğur, Polat, erdem, Feruz, Ozan, Mete, Mithat, Kemal, kıvanç, Korhan, Kaan, Güney, Doruk, Devrim.... Ay bana hepsi çok güzel geliyor ya sırf isim secemem arasından diye erkek olmasın diyorum
Ben klasikçiyim bu arada. Bence ne çok tiki veya zorlama olmalı ne de dede/nene ismi olmalı.