• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hamileligin basindan beri var. Ama bende yatkinlik vardi oncesinden de. Uzun oturdugum ya da ayakta kaldigim zaman ama en cok oturdugum zaman agriyor, uzaninca geciyor. Eger o günleri görmek nasip olursa ben bittim lol
Allah sonunu hayrede çekeriz napalım:)

Ağrı diyince aklıma geldi bel fıtığı olanların normal doğum yapamayacağı bilgisi doğru mu?

ya mide tuttu mu geçmeyen illet bir şey, tavsiyem midenizi yoracak hiçbir şey tüketmemeniz olur bir iki gün ek gıdaya yeni başlamış bebek gibi beslenin bence. bunun dışında ben biraz daha dik yatıyorum ve karnıma masaj yapıyorum, belki psikolojik ama iyi geliyor bana. Suyu da ılık içiyorum, gaz çıkarmam gerekiyorsa da asla tutmuyorum. İnşallah bu gece uyuyabilirsiniz 🌸
Çok teşekkür ederim canımmm deneyeceğim 2 gün sıvı çorba vs besleneeceğimm bakalım inşallah geçer ❤️

Kıyamam ya benim öyle akşama doğru bi şişiyor dokuz aylık gibi kusmamak için hep ağzımda şeker var şekerden tiksindim rabbim yar ve yardımcımız olsun
Evet evet akşama doğru benimde oyle Once şişiyor sanki dogurcam catlicak gibi sonra ağrıyor ama bugün sabahtan başladı
Şekerli gıdalar daha da sisirir uzak dur dedi bana hemşire ablam

Evet evet akşama doğru benimde oyle Once şişiyor sanki dogurcam catlicak gibi sonra ağrıyor ama bugün sabahtan başladı
Şekerli gıdalar daha da sisirir uzak dur dedi bana hemşire ablam
🥹 o sanki biraz zor olacak 😂

Bugün ben aile hekimliğine gittim şu hapşırmadan dolayı😀 ebe ile görüştüm dışardan darbe olmadığı için bir sorun olmayacağını kaslardan kaynaklı olabileceğini söyledi. İlk kez gitmiştim bir de bana ne zaman ne için gideceğimi tarihleriyle tek tek yazıp bir kağıt verdi çok iyi oldu. Hangi tarihte ne yaptıracağımı biliyorum artık. Ben talep etmedim ama kendisi yazdı hepsini verdi eğer size verilmediyse ebenizden böyle bir şey isteyebilirsiniz. Genel olarak biliyoruz ama elimde not olarak bulunması iyi olacak tüm sonuçlarımı koyduğum bir dosya var ona ekledim☺️

Gavga etmen guzum

Saka bir yana icinde kaldiysa bir daha git. Ya da bosver. Ben de saldim. Burada 11de 12de ogrenenleri gorunce oha diyorum, burada insani ortadan catlatmak icin yasal süre var resmen 20. haftaya kadar "hmmm demeyek en iyisi" gibi. Doktorlar da nasil tutuyorlar kendilerini ya. Ben doktor olsam zart diye söylerdim, icimde tutup kanser olacagina disimda konser olsun (konser büyük ihtimal yasayi cignememin sonuclari olurdu bu arada).
Vallaha hastaları meraktan catlatmak yerine açık kapı cümleleri bırakılabilir benim Dr cinsiyet tahminim kız dedi sonra yüzde seksen kız dedi açık kapı bıraktı yani ben de en başından kız hissediyorum bakalım tutacak mı eskiden kız istenmediği ve aldirildigi için geç söyleniyordu şimdi kim kız diye aldırır ki olması için ne kadar çırpınıyor insanlar 🙏🙏🙏

Çok nadir oluyor ama değişme, büyük ihtimalle erkektir çünkü haftası büyükken görmüş😊
Anam ben napim o zaman gordugu halde soylemedi doktorum jocamda bende melul melul baktik sorunca da soylemem bidahaki gelisinizde garanti olunca derim dedi catlicam ama zor tutuyom gitmemek icin doktora

Merhaba arkadaşlar 3 gündür geçmeyen mide ağrım var yardımcı olabilecek olan varmı doktora gittim gaviscon içirdi zaten rennie içmiştim dün gece uyuyamadım ağrıdan
Rennie ve gaviskon onerim birde zorlada olsa eger zamaniniz oluyorsa uyumaya calisin ben bunlari deniyorum genellikle 14+5 im hala var bende de

Sormasam söylemezdi doktor. Sorunca baya bastırdı görmek için. Hepimizin bebişler de yerinde duramıyor maşallah hareketliler zaten ön bacağını yukarı kaldırınca kara göründü 🤪😂

Back