2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegınızın gozu kayıyor mu ıkı goz bebegı aynı yone bakamıyor bazen ama az zamanda degıl:KK43: bu kayma oluyor di mi kayan bişi yokta aynı hiza da yetişkin gibi tam bakamıyor göz bebekleri

Pekmez verdınız mı hıc nasıl verebılırım
Tabiiki mesela irmikli su ile muhallebi yap içine muz rendele üstüne bir çay kaşığı pekmez köyden felan alırsan orijinal daha güzel olur . İlerde cevizde katılır oh mis

özellikle pekmez için evde yapılanları yemeyin diyorlar uzun süre kaynatıldığı için kanserojen etkisi ortaya çıkıyormuş fabrikada üretilenleri tercih edin onlar hızlı şekilde ısıtıldığı için daha güvenilir diye okumuştum bir de geçenlerde bir reelste ıspanağı 1 yaşından sonra verilmesi gereken gıdalara eklemişlerdi içeriğindeki nitrattan dolayı

özellikle pekmez için evde yapılanları yemeyin diyorlar uzun süre kaynatıldığı için kanserojen etkisi ortaya çıkıyormuş fabrikada üretilenleri tercih edin onlar hızlı şekilde ısıtıldığı için daha güvenilir diye okumuştum bir de geçenlerde bir reelste ıspanağı 1 yaşından sonra verilmesi gereken gıdalara eklemişlerdi içeriğindeki nitrattan dolayı
Bizim bebe alerjik o yüzden doktorlar pekmez verin kalsiyum ihtiyacı için diyorlar birde zeytin ezmesi fakat herkes birsey söylüyor. Ispanagi hen veriyorum diğer oğlumada verdim. Çok faydalı bir besin bunlardan ziyade paketli gıdalardan koruyalım çocuklarımızı bence

Benim kız da sevmedi püreleri yiyemiyor öğürüyor zaten haşladıklarım da kalıyor zaten çoğu zaman yoğurdu bile kendi küçük kaşığı ile 2 kaşık yapmıyordur bile normal mi acaba

Benim kız da sevmedi püreleri yiyemiyor öğürüyor zaten haşladıklarım da kalıyor zaten çoğu zaman yoğurdu bile kendi küçük kaşığı ile 2 kaşık yapmıyordur bile normal mi acaba
Benimkide öyle. Bazen yiyor yoğurdu bazen yemiyor. Haşlanmış püre sebzeleri hiç sevmiyor ama çorba kıvamı yapınca biraz yiyor. Tadım ayı bu aylar. Böyle böyle alışacaklar diye umuyorum.

Benimkide öyle. Bazen yiyor yoğurdu bazen yemiyor. Haşlanmış püre sebzeleri hiç sevmiyor ama çorba kıvamı yapınca biraz yiyor. Tadım ayı bu aylar. Böyle böyle alışacaklar diye umuyorum.
Ay benim bebe de yemiyor yaa yemiyor valla ben ağzına veriyorum o geri tükürüyor napicaz

Brokoli deneyin benimki çok sevdi
Benimki de balkabağını çok sevdi. Çorbalık kabak aldım, ona iki dilim ayırdım kalanını bize çorba yaptım. Haşladım verdim sevdi. Ben kabağı çatalla ezmiştim şimdi parmak gıda yapıp eline veriyorum, yumuşak ya öyle daha sevdi yedi. Patates çok hamur gibi okuyor ezince ondan sevmiyorlar bence ve kuru. Bizim de sırada brokoli, ve taze fasulye. Fasulyeyi de eline vercem kemirir. bende kapya biber versem mi diye dişündüm severse bebek salçası yaparım rıbotta çekip öyle gördüm kitapta. Biber nasıl verilir bilemedim, veren oldu mu?

Ne sırada verdin canım
Gün içinde soruyorsan öğlen verdim, diğer tadımları soruyorsan kabak , tatlı patates, havuç, normal patates , avokado verdim. Arada hani ağıza götürülen file gibi şey var ya onda meyveler veriyorum oyalansın diye. Sebze çorbaları yapmıştım karışık sonra bir kaç kere tam pirinç unundan muhallebi yaptım içine 2-3 kaşık mama koydum. Yoğurt veriyordum her gün ama o kusturduğunu düşündüğüm için onu kestim. Pazarda brokoli gördüm internette baktım uygun diyordu bu ay için, o şekilde haşlayıp verdim sevdi vallahi.

Bende blw yapmak istiyorummm ama masamız yok daha mama :KK43:(
Ben denedim 1 -2 kere ev o kadar battı ki daha tam anlamıyla kavrayıp ağza götüremedi , vurdu mama sandalyesindeki tepsiye oraya buraya saçtı 1 ay sonra fln tekrar denerim

Gün içinde soruyorsan öğlen verdim, diğer tadımları soruyorsan kabak , tatlı patates, havuç, normal patates , avokado verdim. Arada hani ağıza götürülen file gibi şey var ya onda meyveler veriyorum oyalansın diye. Sebze çorbaları yapmıştım karışık sonra bir kaç kere tam pirinç unundan muhallebi yaptım içine 2-3 kaşık mama koydum. Yoğurt veriyordum her gün ama o kusturduğunu düşündüğüm için onu kestim. Pazarda brokoli gördüm internette baktım uygun diyordu bu ay için, o şekilde haşlayıp verdim sevdi vallahi.
Avokado bi tepki verdi mi peki

Avokado bi tepki verdi mi peki
Hayır , ama benimki alerjik bebek falan değil . sadece normal patates verdiğim gün gece çok sancılanmıştı ben bi daha vermedim kabız yapmış olabilir, yani bizde de ishal olunca fln patates haşlarız ya onun gibi düşündüm

Arkadaşlar zaten benim bebe mama sandalyesinden nefret ediyo oturttuğum an çığlık kıyamet, o yüzden ana kucağında yedirmeye çalışıyorum, deneyin yemiyosa yerini değiştirin ne bileyim internette okumuştum ‘tamam sevmedin mi başka şey getiriyorum ‘ fln diyip tabak ve kaşık değiştirince yiyen bile varmış😂 biz bunları küçümsüyoruz daha bebek fln diye ama bizden akıllılar şuan benimkinde çığlık huyu başladı, apartmandan atacaklar beni. Her şeye ama her şeye çığlık atıyor , yani hep kucak istiyo kafayı yicem az kaldı. Yere koyduğum an , ya da anakucağına koyduğumda. Ya normalde eline bi oyuncak verip en azından ne bileyim çamaşır asabiliyordum 10 dk şuan o bile imkansız çığlık çığlığayız

Brokoliyi buharda haşlayıp blendırdan geçirip mi verdin çatalla eziliyor mu nasıl vericez brokoliyi acaba🥹 bu arada benimkide mama sandalyesinden nefrettt çocuk oturmaya karşı sırt üstü yatmaya da karşı

X