- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Yoğunluk nasıldı
Parçalı neliydi valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğunluk nasıldı
Aynı bu anlattığın gibi oldum 2 hafta önceKızlar doğum sonrası ilk regliniz nasıldı? Benim çok yoğun dün oldum acaba bi gariplik mi var ? Ağrım falan da yok kendimi iyi hissediyorum ama kanamam çok yoğun
Pelin ben lcw dan aldım 2.5 togluk bi tane. İçiUyku tulumu aldınız mı asla seçemiyorum gece üstünü hiç örtmüyo ve geceler artık serin ne alabilirim
Defactodan aldım 1.6 tog, amazonda daha uygun aklınızda bulsunsunUyku tulumu aldınız mı asla seçemiyorum gece üstünü hiç örtmüyo ve geceler artık serin ne alabilirim
Şuan kullandığım :Uyku tulumu aldınız mı asla seçemiyorum gece üstünü hiç örtmüyo ve geceler artık serin ne alabilirim
Azaldı dediğin kaç çiş günde onu takip etmek lazım herhaldeKızlar 6 aya 2 3 gun var beslenme aynı çişli bez sayısı azaldı sizde durumlar nasıl
Pelin ben lcw dan aldım 2.5 togluk bi tane. İçi
Elyaf dışı pamuklu kumaş. Al 1-2 tane beğenmediğini iade et
1.6 ve 2.5 toglar kaç derecelerde giyiliyo acaba ben istiyorum ki içine bi tane zıbın giydirip yatırıyım benim odam kışın 20 derece oluyorDefactodan aldım 1.6 tog, amazonda daha uygun aklınızda bulsunsun
Bu tam baharlık şuan bunu giyebilir iyice soğuyana kadar aslında fiyatı da uygunmuş alıyım bunu içine sadece uzun kollu zıbın giydiririm yeterli olur. İstanbul daha serindir izmirdenŞuan kullandığım :
Ben izmirdeyim burası daha o kadar serin değil tam pikelik, bu da pike niyetine. Şuan çıtçıtlı zıbınla giydiriyorum biraz daha soğuyunca fermuarlı tulumla giydircem. Benim cocuk cok terliyo sıcağı çok sevmiyor. Kış için e bebekten 2 tog aldım
Trendyola yazınca bulamadım ama link atabilir misinŞuan kullandığım :
Ben izmirdeyim burası daha o kadar serin değil tam pikelik, bu da pike niyetine. Şuan çıtçıtlı zıbınla giydiriyorum biraz daha soğuyunca fermuarlı tulumla giydircem. Benim cocuk cok terliyo sıcağı çok sevmiyor. Kış için e bebekten 2 tog aldım
Genel Markalar Yazlık Müslin Uyku Tulumu, 0.5 Tog Tek Katlı Ãocuk Uyku Tulumu,gökkuÅaÄı Desenli Bebek Unisex Tulum Fiyatı, Yorumları - TrendyolTrendyola yazınca bulamadım ama link atabilir misin
Ben de bunu demeye gelmiştimDefactodan aldım 1.6 tog, amazonda daha uygun aklınızda bulsunsun
Üstlerinde kaç derecede neyle giyilebileceği yazıyo markadan markaya farklı gösterir mi bilmiyorum . Ben 1.6 tog aldım1.6 ve 2.5 toglar kaç derecelerde giyiliyo acaba ben istiyorum ki içine bi tane zıbın giydirip yatırıyım benim odam kışın 20 derece oluyor
Ben migrosta satılan alkolsüz biradan içiyorum inanılmaz arttırıyoKızlar hiç imom latte kullanan var mı veya süt arttırıcı takviye