2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bende 8 nisanda doğum yaptım. Normal yaparım diye gittim ama spinal oldum. Çok şükür oğlum sağlıklı. Sütüm hemen gelmedi. Hemşireler mama ver demedi, yönlendirenim olmadı. Sadece süt ver, memeni sık falan deyip gitti herkes. Aç kaldı çocuğum. Henüz doğum yapmamış olanlar yanınıza mama ve kaşık biberon alın. Çocuğunuzu doyurun sütünüz hemen gelmezse. Doğuran herkesi de tebrik ederim. İlk zamanlar bol uykusuz geçiyor. Çocuğunuz uyurken uyumaya çalışın. Sonra biraz daha işi çözüyorsunuz. Kendinizce bi düzen oturtmaya çalışıyorsunuz. Herşeyden öte okadar güzel ki evlat. Kokusu o kadar güzelki. Rabbim herkesin evladını bağışlasın.

Bakıldı canım enfeksiyon çıkmadı solunumu da düzelmiş yarın sabah inşallah hep beraber çıkıp eve gidicez bende 2 saatte bir yoğun bakıma çıkıp emziriyorum şuan. Ama kimsenin bebeği yoğun bakıma alınmasın ya çok üzücü oluyo

urfa eyyübiye eğitim araştırma devlet hastanesi ne gidiyorum bayeamdan bi hafta önce gittim domtorum bayeamda alsınşar dedi acile git dedi bayramda acile gittim 41e kadar bekled dediler her üç gğnde bir acils gidiyorum acil doktorum gel dedi 40+5haftalık oldum suyum yada nişanım gelmediği icin bekletiyor gelişşsin icinde diyor almadı 41+1 de twkrar ugra dedi bekliyoruz acı icindde kasıklarıma ayaklarıyla baskı yapıo yürüyemiom kanrım sürekli swrtleşiyor yatamıom mide bulantısı ishal var ama sancılarım düzenli değil diye almıolar su gelmesi yada nişan gelmesi icin ne yapabilirim sezeryan olmak icin bike devlet hastanesi su nişan gelmesi bekliyorhergğnim aglayarak geçiyoe dayanamıyorum zayıf bir insanım bacaklarım bile çatladı 38kilo hamile kalmştm52kiloyum suan bebiş 3.5kilo dayanamıyorum artık kaynanam la yaşıyorum özele gitmeye kismede para yok zor durumdauım oda sürekli hastaneys gitmemden bıktı dogur artık diyoama bnm elimde değil kızımda gelemiyoe ters makat geliş oldugu icin doktor da almıyoe son analadar bwklwtiyor napabilirim ki

Canım cok zor gerçekten ama sabret bak 2-3 günün kalmıs kontrole belkı o zaman direkt alırlar artık.

Hayır sancım yoktu hiç öncesinde. Gece saat 4 gibi tuvalete kalktım ve geri yattım yarım saat sonra suyun gelmesiyle uyandım. Banyoya koştum ama inanın yetişemedim yerler çok ıslandı. İnanılmaz çok geldi su. Hemen eşimi kaldırdım hastane yoluna düştüğümüzde yavaştan sancı gelmeye başladı. Açıklığım hastaneye geldiğim zaman 3-4 cmdi. Sonrası malum. 39+1de geldi oğluşum.
Amin teşekkür ederim su gelmeden önce sancı vs basladı mı ? Nasıl oldu sürecin?

Allah tüm doğum yapacaklara merhamet etsin, yardım etsin.

hıc baslayacakmıs gibi gelmiyor ya bir yandan da tırsıyorum sürekli böyle beklemek ne zaman olacak diye:) evde iş yapıyorjm sürekli sanırım artık yakında gelir zaten 40. Haftaya girdim.
Ev işi tamam ama yürüyüş ve merdiven çıkmayı da ihmal etme bence. Ben bir de çömelme çok yaptım o da faydalı

Canım biraz daha sabret doktorlar doğru olanı yapıyor. Gelsin diye kendini strese sokmamaya çalış. 42 + 2 de bile doğum yapan bir sürü kişi var. Her bebeğin gelme süresi farklı. Anne karnında gelişimini tamamlama süresi farklı. Olabildiğince açık havada yürüyüş yapmaya çalış yavaş da olsa. 10 dk bile yürüsen hem temiz hava alırsın hem de spor yapmak mutluluk hormonu salgılatır. Sen eğer bu kadar stresli olursan belki bebeğin burada sorun var ben gelmeyim diye düşünşyprdır. Zaten büyük ihtimal çok az kaldı. Sen sabret sonra ileride bugünleri güzellikle hatırlayacaksın. Benim doktorum şöyle dedi sürekli; bebeğini hayal ettiğin gibi doğurup kucağına aldığın zamanı hayal et. Sezaryenin de çok dezavantajı var. Emzirmede sorun yaşanabiliyor daha geç buluşuldulu için bebekle. Ve 3 4 gün dikişlerin ağrıların oluyor.

Canım benim de böbreğime başı yapıyordu genişletmişti son hafta. Neden oluyor acaba

Canım hangi hastane hangi doktordu. Biz de öğrenelim de kazara gitmeyelim. Bana da özel bir hastanede sarılıkla ilgili benzer şeyler oldu

Uykusuz bir gecenin sabahından günaydınnn tüm gece emzir gaklat altını al döngüsü ve sıfır uyku ile gezdik gözler fıldır fıldır şimdi mışıl mışıl uyuyor normalde hamileyken tam işe gitmek için kalktığım saatte bebeim uykuya daldı , geceleri çok hareketli derdim cidden öyleymiş

Bende de durum ayni.onceki gun tam duzen oturdu dedim bu gece beni perte cikardi....0 uyku...bebem suan hastaneye giderken misil misil uyuyor(8 gunluk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…