2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hafif çıktı. Artık pantolon düğmem kapanmıyor. İnternetten bu pantolon genişleticisiden aldım. Evde kendim de yapabilirmişim aslında. Penye bir kumaşın bir ucunu delip diğer ucuna düğmek takınca iş görür.

Eki Görüntüle 3308377
Ben bundan aldim ama pot pot duruyor cok cirkin oldu . Zaten ustune bol giyilir yine orayi kapatmak icin cok pot cirkin oldu 😂

Kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey normal çıktı 11+6 dayım dokturum
15 gün daha folikasit kullan bırak dedi sizler ne zaman bıraktınız veya hala içiyor musunuz ? 🥰

Kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey normal çıktı 11+6 dayım dokturum
15 gün daha folikasit kullan bırak dedi sizler ne zaman bıraktınız veya hala içiyor musunuz ? 🥰
Masallah bende 11+4 um . Gecen hafta randevum vardi kutu bitinxe folikasit i birakicaz dedi doktorum
Yerine multivitamin olarak Decavit e gecicez. Icinde 10 tane falan kaldi folikasit zaten

mide bulantısı çekenlere çok üzülüyorum bian önce biter inşallah bu durum. benim tek sorunum mide yanması ve gaz problemi ne yesem gaz yapıyor su içsem gaz yapıyo karnım davul gibi şişiyor sabaha kadar yatamıyorum doktor önce RENNİE şurubu verdi hiç işe yaramadı şimdi de GAVİSCON şurup yazdı bakalım işe yarayacak mı var mı bu sorunu yaşayan ?
Kusma artı kabızlık artı gaz artı miğde yanması 🫢🫢 ben kefir kullandıgımda iyi geliyor kabızlık ve gaza ama kusmaya çÖzüm yok

Nisan anneleri merhaba nasılsınız cinsiyet öğrenen var mı yarın 11haftalık olucaz inşallah 🤩

Nisan anneleri merhaba nasılsınız cinsiyet öğrenen var mı yarın 11haftalık olucaz inşallah 🤩
Maşallah canım 11+6 yiz bizde bugün doktor tahminimi söyleyebilirim dedi ama biz aile içinde küçük bir pasta ile öğrenelim dedik o yüzden biraz daha beklicez ama sanki kız gibi hissediyorum ben 🥰🥰😍😍

İnşallah gönlünüzdeki olur bende kız hissediyorum bende haftaya gidicem belli olur belki çok heyecanlıyım🥰

İnşallah gönlünüzdeki olur bende kız hissediyorum bende haftaya gidicem belli olur belki çok heyecanlıyım🥰
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabi kız erkek fark etmiyor ama insan merak etmeden de duramıyor rabbim merhametli evlatlar nasip etsin canım 🥰🥰

Benim doktorum 12. haftadan sonra başka folik asit verecekmiş .Bırakıcaksın gibi bişi demedi.

Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabi kız erkek fark etmiyor ama insan merak etmeden de duramıyor rabbim merhametli evlatlar nasip etsin canım 🥰🥰
Amin amin inşallah ne güzel dua ettin öyle ❤️

Birde hanımlar kan ve demir ilacı veriliyor öu hala kaçıncı haftada başlanıyor

X