2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar. Doguranlar olmus tebrik ediyorum 🧿

Biz cok şükür bugün 7.gunde yoğun bakımdan taburcu olduk. Eger bugun de taburcu etmeselerdi bana da antidepresan baslayin diyecektim. İyice sinirlerim bozuldu.
Once 28 günlük diye yenidogana yatırıldık. 2 gece kaldı sonra 28 günlükten sonrası yenidoğan sayılmıyor diye çocuk yoğun bakıma aldilar. Orada ben de yanında kaldim.
Cocuk yogun bakimla yetiskin genel yogun bakım yan yana her gun önümüzden bilmem kaç ölü gecti. Aglama sesleri, kapida tedirgin bekleyenler. Cok zor cok 😔
Allah kimseyi oraya düşürmesin, o kapida bekletmesin inşallah 🤲

Şuan bakıyorum da bebeğim bugun 34 günlük. Ve 17 gününü yani yarısını hastanede gecirdi 😔
Tatili iple cekmistim dinlenicez diye ama hastanede gecirdik onu da.
Geçti gitti cok şükür ama üzerimden kamyon gecmis gibiyim...

Geçmiş olsun Alllah bir daha dusurmesin 🤲🏻

Hahahaha benim de doktor instada ekli, baktım izmire dönmüş bi rahat etti içim açıkçası😁🤣 bakalım normalde pazartesi sabah randevum var
Benımki de döner yarın sanırım benim de pazartesi randevum var. 38+0 de ilk kez nst bağlanacak heycanlıyım😀 istanbulda mı sizin?

Kızlar benim doktor çatı muayenesinden hiç bahsetmedi yapmayan doktorlar var mı acaba? Herkese yapılıyor mu? Bu hafta 38+4 te randevum var hazırlıklı mı gitsem

Merhaba hanımlar. Doguranlar olmus tebrik ediyorum 🧿

Biz cok şükür bugün 7.gunde yoğun bakımdan taburcu olduk. Eger bugun de taburcu etmeselerdi bana da antidepresan baslayin diyecektim. İyice sinirlerim bozuldu.
Once 28 günlük diye yenidogana yatırıldık. 2 gece kaldı sonra 28 günlükten sonrası yenidoğan sayılmıyor diye çocuk yoğun bakıma aldilar. Orada ben de yanında kaldim.
Cocuk yogun bakimla yetiskin genel yogun bakım yan yana her gun önümüzden bilmem kaç ölü gecti. Aglama sesleri, kapida tedirgin bekleyenler. Cok zor cok 😔
Allah kimseyi oraya düşürmesin, o kapida bekletmesin inşallah 🤲

Şuan bakıyorum da bebeğim bugun 34 günlük. Ve 17 gününü yani yarısını hastanede gecirdi 😔
Tatili iple cekmistim dinlenicez diye ama hastanede gecirdik onu da.
Geçti gitti cok şükür ama üzerimden kamyon gecmis gibiyim...
Bazen ne planlarsak planlayalım hayat bildiği gibi geliyo işte😞 bundan sonrası çok güzel olsun inşallah bebeğini evinde sağlıcakla büyüt🙏🏼🌸

Merhaba kızlar,buraya en son bir an önce doğursam keşke demiştim evrene mesaj göndermişim farkında olmadan 🥲 akşam çok fena kasılmalarım ağrım oldu çok fena ishal olmuşum.gece tuvaletten sonra yattım biraz.uzanırken altımdan sıcak bi akıntı boşalıverdi ben suyu geldi sandım baktım kanamam geliyo çok şiddetli.hastaneye nasıl geldik görseniz aklımız çıktı korkudan.bebeğin plesentası arka duvardan ayrılmaya başlamış.apar topar sezeryana alındım saat 3.00 te doğdu kızım çok şükür iyiyiz.spinal anestezinin etkisi geçmedi hala, ağrıları yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum.bakalım sağ salim atlatırız İnşallah bu süreci
Sağlıkla büyüt canım geçmiş olsun bebişin bahtı sizlerle iyi olsunn Çok Aminn 🙏🤲🐬

Kızlar Nst de doktor bebiş hareketlerini görüyormu iyi dedii sankide zaten Nasipse doğumum var önümüzdeki günlerde ben Nst de o kadar hissetmedim doktor nasıl gördüü hareketleri ALLAH a emanetler 🙏🤲🐬

Kızlar benim doktor çatı muayenesinden hiç bahsetmedi yapmayan doktorlar var mı acaba? Herkese yapılıyor mu? Bu hafta 38+4 te randevum var hazırlıklı mı gitsem
Benim de bahsetmedi 😀 ama bayram öncesi ağda yaptırdım nolur nolmaz😂😂

Ben artık pür hazırlıklı dolasıyorjm 😀 P pelinn
Benim de bahsetmedi 😀 ama bayram öncesi ağda yaptırdım nolur nolmaz😂😂
Bende hazırlıklı gidiyim o zaman benim bikini bölgesi lazerli ama %20 si çıkıyo tabi yine de😁 ağda da vurmak yasakmış lazerlilere artık kolumun yettiği kadar jiletle halledicem kocama yaptırmak istemiyorum ya o kadar yüz göz olmaya gerek yok 😂😂

İ
Bende hazırlıklı gidiyim o zaman benim bikini bölgesi lazerli ama %20 si çıkıyo tabi yine de😁 ağda da vurmak yasakmış lazerlilere artık kolumun yettiği kadar jiletle halledicem kocama yaptırmak istemiyorum ya o kadar yüz göz olmaya gerek yok 😂😂
Ay bence de ya 😂 benim de lazerliydi ama bu hamilelik döneminde hormonlardan heralde tekrar cortladı

Aynen benım de %20 si filan cıkıyo jiketle hallediyorjm görmeden 😀😀

X