2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynen ama aşırı ağır yürüyüşlerim nefes almam falan, tepede ya bi de sanki ağzımdan çıkıvercek gibi ya çok garip yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum
Yürüyüşlerim felaket sürünerek dönüyorum bazı günler aşağıya çok ağırlık yapıyo ve aşırı sertleşiyo karnım yürürken valla konforlu yatmayı çok özledim herkes doğurunca yatabilcen sanki diyo da en azından vücutsal olarak rahata ericez

Eşim 2 defa yaptı canım acıdı ya tuhaf bi hissi var aşırı hassas bir bölgeye bastırılıyomuş gibi
Ben de benimkine söyledim tedirgin oldu ya normalde ilişki vs tüm hamileliğimde devam ettik yani ama şuan cidden halim yok, bebiş memelerimin altında hani tepemde zor nefes alıyorum bir de fikfik yapcak halim cidden yok iyice saldım artık ya, ama pilates topunu denedim bugün baya iyi geldi, mesela benim de sertleşiyor karnım ama yine üstü sert oluyor altlar daha serbest, tabi benim için daha iyi çünkü iğne oluyorum göbek deliğimin altından.

Ben hıc doğuracakmısım gibi gelmiyor ya hıc belirtim yok. Yavas yvas kasık agrısı, regl ağrısı gibi seyleri ysayacaksın belim ağrıcak ara sıra dedi ama suan hıc bısı yok bende birden mi olcak acaba? Sertlik dedıfın nasıl oluyor? Benım de üst tatafta poposu var bence arada onun sertliği oluyo ya

Ben de devlet hastanesinde doğum yapicam nasipse. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah. Hepsi bir olmuyor iyi düşünelim iyi olsun

Tek sayıda yersek vucut şekeri karbonhidrata cevirip enerji olarak geri donuyor çift sayıda yersek bobreklere zararliymis nette bu şekilde yazıyor.

Bi anda gelecek doğum zamanı

Benimde yukarda. Oturuken resmen kemikleri batıyo göğsümun altına. Kan sulandırıcı iğne mi kullaniyosun canım iyice gerilmiştir karnim

Benimde yukarda. Oturuken resmen kemikleri batıyo göğsümun altına. Kan sulandırıcı iğne mi kullaniyosun canım iyice gerilmiştir karnim
Evet evet oksapar, aşırı gerildi doktor bacaktan devam edebilirsiniz dedi ama bacağım daha sert, karnımın altı hala yumuşak. Bana da ya sağda solda çıkıntılar var batıyor bana çok garip

Evet evet oksapar, aşırı gerildi doktor bacaktan devam edebilirsiniz dedi ama bacağım daha sert, karnımın altı hala yumuşak. Bana da ya sağda solda çıkıntılar var batıyor bana çok garip
Ben 32 den sonra kol ve bacağa geçmiştim diye hatırlıyorum göbek artık iyice gerildiginden. Evet yanlardan yukarıya doğru ittirmeler yapıyor baya da acıtıyor artık iyice büyüdü sıpalar

Yaa aynıyım gerçekten o kadar saldım ki perineyi de yapmayıvereyim ya diyorum benim eşim 4 aydır yurtdışındaydı yeni geldi ilişkiye girmek eziyet bana çünkü canım çok yanıyo resmen kapanmış gibi o yüzden onu da 1-2 denedik bıraktıkzaten bi tedirgin oluyo kendisi de
En kolayı pilates topunun üstünde zıplamak valla en zahmetsizi

Bende ocsapar ve göbekten yapıyorum canım gergin ama genede vuruyorum göbekten gittiğim doktor göbekten öneriyor ben Naasipse sezeryandan bir gün öncee bırakıcam bazıı doktorlar 4 5 gün öncee bıraktırıyormuş İNŞALLAH sağlıkla Bebişlere kavuşalım cümleten

Bebekleri doğan arkadaşlar, hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün freya_ C cileklipasta95
Hamileliği devam edenlere bir avazda inşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Hamilelik de çok güzel ama bebeğe kavuşmanın tadı apayrı. Sonunda hem hareket kısıtlanıyor hem doğum stresi artıyor. Benim kız 17 günlük oldu artık. Valla gaz sancısı başladı, 3 saatte bir emzirme derken ayaktayım. Silikon ucu sormuş birisi, eğer meme ucun dışarıdaysa emzirmek rahat okuyor. Ucu çıkarmak için şırınga kullanıyorlar, nette videolar var. Emzirirken de bebeğin vücudu sana paralel olacak,hatta yan çevirmek en güzeli yüzü sana dönük, o zaman süt kaçmıyor. Kucağına yastık koy, bebeğin ağırlığı yastıkta olsun. Memeyi alttan tutuyorsun baş parmağınla da üstten, c şeklinde, diğer elinle de bebeğin kafasını tutup birleştiriyorsun. En kolay öyle oluyor. Ben başta yapamadım, deneyince oluyor. Meme başta çok acıyor, gümüş kapak ya da gasmastan krem, çok iyi, kapak şart bence çünkü kıyafet değince acıyor. Emdikçe sütün artar, meme acın da azalıyor. İlk 1 hafta zor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…