Yürüyüşlerim felaket sürünerek dönüyorum bazı günlerBenim de aynen ama aşırı ağır yürüyüşlerim nefes almam falan, tepede ya bi de sanki ağzımdan çıkıvercek gibi ya çok garipyatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum
Eşim 2 defa yaptı canım acıdı ya tuhaf bi hissi var aşırı hassas bir bölgeye bastırılıyomuş gibiSen perine masajına başladın mı? Diğer her şeyi yapıyorum ama ona bi cesaret edemedim ya
2 kez yaptım ama benı hıc etkilemedi zor bısı yok ki zaten bugun de dedi ebe 1-2 kez yapınca alışacaksın dahs cok esnetmeye başlayacaksın dediSen perine masajına başladın mı? Diğer her şeyi yapıyorum ama ona bi cesaret edemedim ya
Duş sonrası eline biraz zeytinyag al dedi bir ayagını klozetin üstüne koyup yap dedi .Sen perine masajına başladın mı? Diğer her şeyi yapıyorum ama ona bi cesaret edemedim ya
Ben de benimkine söyledim tedirgin olduEşim 2 defa yaptı canım acıdı ya tuhaf bi hissi var aşırı hassas bir bölgeye bastırılıyomuş gibi
Dur bu gece boyle bi deniyim mademDuş sonrası eline biraz zeytinyag al dedi bir ayagını klozetin üstüne koyup yap dedi .
Ben hıc doğuracakmısım gibi gelmiyor ya hıc belirtim yok. Yavas yvas kasık agrısı, regl ağrısı gibi seyleri ysayacaksın belim ağrıcak ara sıra dedi ama suan hıc bısı yok bendeBen de benimkine söyledim tedirgin olduya normalde ilişki vs tüm hamileliğimde devam ettik yani ama şuan cidden halim yok, bebiş memelerimin altında hani tepemde zor nefes alıyorum bir de fikfik yapcak halim cidden yok iyice saldım artık ya, ama pilates topunu denedim bugün baya iyi geldi, mesela benim de sertleşiyor karnım ama yine üstü sert oluyor altlar daha serbest, tabi benim için daha iyi çünkü iğne oluyorum göbek deliğimin altından.
Ben de devlet hastanesinde doğum yapicam nasipse. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah. Hepsi bir olmuyor iyi düşünelim iyi olsunkızlar bende bugun 39 haftalıgım urfa egitim araştıma hastanssine gidiyorum doktorum en son 36haftalıkken gittim bayramda acile git onlar ne uygun görürse yapar dedi bugun acile gittim sancın yoksa niye geldin diye bagırdılar doktorum git dedi dedim bebeğim 26. haftadan beri makat geliş ters pozisyon 34 haftalıkks alltan muayne yaptılar bişi demdiler bugunde alttan muayene istediler sezeryan olcak gebelere neden alttan muyane zorunluluğu var anlamıyorum kabul etmedim bu sefer cok bagırtı azar işittim kabul etmedim diye sonra ultrason nst yaptılar bişi demedilee agrın sancın olmamıs bidaha gelme dediler eve geldim cok korktum orda bitane kadın sancılandı oma eziyet ettiler ıkınma acilde mi dogurcan diye bagırdılar yuksrı dogum haneye gönderdiler kadın suriyeliydi sanırım türkçe bilmiyormuş bagırdılar bu bende travma yaptı gittim hastanenin cogu arap suriylei doktorlsr hep kötü davranıyor malesef özele gitmeye param yokdevlet hastanesi ndekilerde dogurcak kadınlara kötü davranıyor korkuyorum hem hastnaeden hem dogumdan hem sezeryandan napabilirim
Tek sayıda yersek vucut şekeri karbonhidrata cevirip enerji olarak geri donuyor çift sayıda yersek bobreklere zararliymis nette bu şekilde yazıyor.Canım selam ben bugun ebe ile görüştüm doğumda bana destek olacak. 38. Haftadayım. Artık koltuktanoturma pilates topunda otur sürekli sağa sola öne arkaya kendini hareket ettir dedi. Günde 1 saat yürü pelvik kasların guclensın en ö smli sey yürüyüş dedi. Secde pozisyonunu yap bebek kanala yönelsin dedi. 1, 3 ya da 5 tane hurma ye dedi orada neden çift sayı seçemiyorum anlamadım:) meyveyi azalt hurma yediğin ıcın en fazla 1 porsiyon ye dedi. Klasik perine masajı söyledi. Doktorun aksi bişi demediyse korunmasız ilişki yap sık sık dedi. Orada salgılanan 4 hormon doğumda da salgılanıyormus dolayıysla aşina oldugum için doğum aşaması rahat geçiyormus . Tüm eksiklerini tamamla beyninde eksik bişi hissi olmasın bebeğinle konuş hazırız artık gelmene de dedi :) suyun geldikten sonra ılık bir duş al sonra hastaneye gel dedi. Aklıma gelen bısı olursa yazarım yine
Ya ciddi misin cok teşekkürlerTek sayıda yersek vucut şekeri karbonhidrata cevirip enerji olarak geri donuyor çift sayıda yersek bobreklere zararliymis nette bu şekilde yazıyor.
Bi anda gelecek doğum zamanıBen hıc doğuracakmısım gibi gelmiyor ya hıc belirtim yok. Yavas yvas kasık agrısı, regl ağrısı gibi seyleri ysayacaksın belim ağrıcak ara sıra dedi ama suan hıc bısı yok bendebirden mi olcak acaba? Sertlik dedıfın nasıl oluyor? Benım de üst tatafta poposu var bence arada onun sertliği oluyo ya
Benimde yukarda. Oturuken resmen kemikleri batıyo göğsümun altına. Kan sulandırıcı iğne mi kullaniyosun canım iyice gerilmiştir karnimBen de benimkine söyledim tedirgin olduya normalde ilişki vs tüm hamileliğimde devam ettik yani ama şuan cidden halim yok, bebiş memelerimin altında hani tepemde zor nefes alıyorum bir de fikfik yapcak halim cidden yok iyice saldım artık ya, ama pilates topunu denedim bugün baya iyi geldi, mesela benim de sertleşiyor karnım ama yine üstü sert oluyor altlar daha serbest, tabi benim için daha iyi çünkü iğne oluyorum göbek deliğimin altından.
Neden kol yada bacağa gecmedinBenimde yukarda. Oturuken resmen kemikleri batıyo göğsümun altına. Kan sulandırıcı iğne mi kullaniyosun canım iyice gerilmiştir karnim
Ay cok heycanlı ya bir de sanki hep gece mi oluyor o su olayı filanBi anda gelecek doğum zamanı
Evet evet oksapar, aşırı gerildi doktor bacaktan devam edebilirsiniz dedi ama bacağım daha sert, karnımın altı hala yumuşak. Bana da ya sağda solda çıkıntılar var batıyor bana çok garipBenimde yukarda. Oturuken resmen kemikleri batıyo göğsümun altına. Kan sulandırıcı iğne mi kullaniyosun canım iyice gerilmiştir karnim
hic belli olmaz valla. Benim sabah başladı her iki doğumum da bakalım bunda nasıl olcakAy cok heycanlı ya bir de sanki hep gece mi oluyor o su olayı filan
Ben 32 den sonra kol ve bacağa geçmiştim diye hatırlıyorum göbek artık iyice gerildiginden. Evet yanlardan yukarıya doğru ittirmeler yapıyor baya da acıtıyor artık iyice büyüdü sıpalarEvet evet oksapar, aşırı gerildi doktor bacaktan devam edebilirsiniz dedi ama bacağım daha sert, karnımın altı hala yumuşak. Bana da ya sağda solda çıkıntılar var batıyor bana çok garip
Yaa aynıyım gerçekten o kadar saldım ki perineyi de yapmayıvereyim ya diyorumBen de benimkine söyledim tedirgin olduya normalde ilişki vs tüm hamileliğimde devam ettik yani ama şuan cidden halim yok, bebiş memelerimin altında hani tepemde zor nefes alıyorum bir de fikfik yapcak halim cidden yok iyice saldım artık ya, ama pilates topunu denedim bugün baya iyi geldi, mesela benim de sertleşiyor karnım ama yine üstü sert oluyor altlar daha serbest, tabi benim için daha iyi çünkü iğne oluyorum göbek deliğimin altından.
Bende ocsapar ve göbekten yapıyorum canım gergin ama genede vuruyorum göbekten gittiğim doktor göbekten öneriyor ben Naasipse sezeryandan bir gün öncee bırakıcam bazıı doktorlar 4 5 gün öncee bıraktırıyormuş İNŞALLAH sağlıkla Bebişlere kavuşalım cümletenEvet evet oksapar, aşırı gerildi doktor bacaktan devam edebilirsiniz dedi ama bacağım daha sert, karnımın altı hala yumuşak. Bana da ya sağda solda çıkıntılar var batıyor bana çok garip