Keşke Türk bir doktor vs bulsanız da değiştirseniz başka bir hastane falan hepsinde prosedür aynı mıAy Allah razı olsun, stresimi azalttınız inanın.. Keşke sizin hastanenize ve doktorunuza ışınlanabilsem
Burada Türkiyede gibi değil ki.. Belirli bi süreye kadar kadın doktoru yapıyor kontrolü sonra hastaneye kayıt oluyoruz, hangi devlet hastanesinde yer varsa sistem oraya kayıt ediyor ve artık hastanede rastgele hangi doktor varsa o yapıyor muayeneleri ve doğumu.. Benim şansıma çıkan hastane zaten başta psikolojimi bozdu bebekle ilgili olsumsuz ve asılsız şeyler söyleyerek.. Sonra ordan çıktım şuan bulunduğum hastaneye kayıt oldum, burası daha iyi.. Her muayeneyi başka ebe yapıyor :)Keşke Türk bir doktor vs bulsanız da değiştirseniz başka bir hastane falan hepsinde prosedür aynı mınormalde senin sancı gelmiş geri gitmiş stresten.. bolca yürü su iç susuz kalma.. aşağı baskı yapsın bebeğin kafası, o zaten kasılmayı başlatıyor..
Hadi bakalım tez zamanda hayırlısı ile bir avazda sağlıkla atlatıp sağlıkla kavuşmayı nasip etsin RabbimBurada Türkiyede gibi değil ki.. Belirli bi süreye kadar kadın doktoru yapıyor kontrolü sonra hastaneye kayıt oluyoruz, hangi devlet hastanesinde yer varsa sistem oraya kayıt ediyor ve artık hastanede rastgele hangi doktor varsa o yapıyor muayeneleri ve doğumu.. Benim şansıma çıkan hastane zaten başta psikolojimi bozdu bebekle ilgili olsumsuz ve asılsız şeyler söyleyerek.. Sonra ordan çıktım şuan bulunduğum hastaneye kayıt oldum, burası daha iyi.. Her muayeneyi başka ebe yapıyor :)
Hala düzenli sancım yok, açılmam yok. Birazdan yine suni sancı vereceklerC cileklipasta95 nasılsın, bebiş nasıl doğum gerçekleşti mi?
Kuzucum sancıyı verdikten sonra oturma yürü, çözmel kalk, pilates topu varsa ileri geri git, sağa sola tutunarak yürü.. hayır mübarek bayram günü sen de bebiş de sağlıkla kurtulun inşallah. Su iç oku kendine.. Sancıyı geçirme hiç de korkma azıcık direnmen lazım.. Şiddetli adet sancısı gibi düşün tek seferlik gelecek ve bitecekHala düzenli sancım yok, açılmam yok. Birazdan yine suni sancı verecekler
Insallah aktif bi gün gecirelim bugün yatmak yokKuzucum sancıyı verdikten sonra oturma yürü, çözmel kalk, pilates topu varsa ileri geri git, sağa sola tutunarak yürü.. hayır mübarek bayram günü sen de bebiş de sağlıkla kurtulun inşallah. Su iç oku kendine.. Sancıyı geçirme hiç de korkma azıcık direnmen lazım.. Şiddetli adet sancısı gibi düşün tek seferlik gelecek ve bitecek
Rahim ağzının yumuşaması için hap veya jel vermedilerse bak internetten senin yapabileceklerine onları da yap iyice kolaylaşsın
Çok teşekkür ederimC cileklipasta95 aklım sende kaldı, ne yaptın nasılsınız bebişle?
Çok sevindim maşallah, Allah hayırlı bir ömür nasip etsin, geçmiş olsunÇok teşekkür ederimBugün ki suni sancı ile sancılarım şiddetli bi şekilde başladı ve iki saat önce doğdu benim bal kızım Desteklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim bütün hamilelere kolaylık versin, herkese sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
OhÇok teşekkür ederimBugün ki suni sancı ile sancılarım şiddetli bi şekilde başladı ve iki saat önce doğdu benim bal kızım Desteklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim bütün hamilelere kolaylık versin, herkese sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
Tebrik ederim saglıkla büyüt inşallahÇok teşekkür ederimBugün ki suni sancı ile sancılarım şiddetli bi şekilde başladı ve iki saat önce doğdu benim bal kızım Desteklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim bütün hamilelere kolaylık versin, herkese sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah sen kurtuldun inşallah biz daha doğurmayanlar da kurtulur.14 Nisan'da sezeryanım var zaman geçmek bilmiyor hamilelikten sıkıldım ne yalan söyliyim sanki 1 yılı geçmiş hamile gibiyim kucağıma almak istiyorum artıkÇok teşekkür ederimBugün ki suni sancı ile sancılarım şiddetli bi şekilde başladı ve iki saat önce doğdu benim bal kızım Desteklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim bütün hamilelere kolaylık versin, herkese sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
Amin, sagolGözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah sen kurtuldun inşallah biz daha doğurmayanlar da kurtulur.14 Nisan'da sezeryanım var zaman geçmek bilmiyor hamilelikten sıkıldım ne yalan söyliyim sanki 1 yılı geçmiş hamile gibiyim kucağıma almak istiyorum artık
Yok ya ben de pazartesi gideceğim bugün 38+1 sakince şu bayramı atlatmayı bekliyorumclassy sen nasılsın gittin mi bu aralar doktora ben bugün gittim nst için nasipse ptesi sezeryan bakalım
Seninde hareketlerde azalma var mı ondan mı yaptılar benim var artık daha az hareket ediyor benim pazartesi günü sezeryanla alıncak bakalım senin içinde hayırlısı olsunYok ya ben de pazartesi gideceğim bugün 38+1 sakince şu bayramı atlatmayı bekliyorumdün biraz tekmelesin diye karnımı mıncıkladılar kayınvalidemde ay kendimi eve zor attım mahvoldum ya
Kıyamam yaAmin, sagolAzıcık kalmış sizinde, Allah saglicakla dogmayi nasip etsin ama karnindayken daha kolay. Valla üzerini giydirirken stresden saclarim elektriklendi