- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim de küçük haline göre daha sakin hareketleri, ama yine hissediyorum allahtanSeninde hareketlerde azalma var mı ondan mı yaptılar benim var artık daha az hareket ediyor benim pazartesi günü sezeryanla alıncak bakalım senin içinde hayırlısı olsun
Ben isterdim vallahi 14.4.24 güzel tarih ama pazara denk geliyor doktor tercih etmezdi eğer suyum falan gelirse anca olurBenim gibi 14 Nisan'da sezaryen olacak olan var mı kızlar
Hiç belli olmaz belki 14 ünde doğurursun normal doğumumu bekleyeceksin yoksa planlı sezeryan mı olacak.benim doktor şehir Hastanesi'nde ayın 14 ünde pazar günü alacağım demişti şaşırmıştım bende pazar günü tatil yapmıyolar mı yada nöbetçi mi acaba diye hala anlamadım ama iyi olduBen isterdim vallahi 14.4.24 güzel tarih ama pazara denk geliyor doktor tercih etmezdi eğer suyum falan gelirse anca olur
Ben şuan normal bekliyorum ama karnım çok yukarda, ne zaman aşağı inmesi gerek hiç bilmiyorum, bu gidişle sezeryana alabilir 39da falanHiç belli olmaz belki 14 ünde doğurursun normal doğumumu bekleyeceksin yoksa planlı sezeryan mı olacak.benim doktor şehir Hastanesi'nde ayın 14 ünde pazar günü alacağım demişti şaşırmıştım bende pazar günü tatil yapmıyolar mı yada nöbetçi mi acaba diye hala anlamadım ama iyi oldu
Canım selam ben bugun ebe ile görüştüm doğumda bana destek olacak. 38. Haftadayım. Artık koltuktanoturma pilates topunda otur sürekli sağa sola öne arkaya kendini hareket ettir dedi. Günde 1 saat yürü pelvik kasların guclensın en ö smli sey yürüyüş dedi. Secde pozisyonunu yap bebek kanala yönelsin dedi. 1, 3 ya da 5 tane hurma ye dedi orada neden çift sayı seçemiyorum anlamadım:) meyveyi azalt hurma yediğin ıcın en fazla 1 porsiyon ye dedi. Klasik perine masajı söyledi. Doktorun aksi bişi demediyse korunmasız ilişki yap sık sık dedi. Orada salgılanan 4 hormon doğumda da salgılanıyormus dolayıysla aşina oldugum için doğum aşaması rahat geçiyormus . Tüm eksiklerini tamamla beyninde eksik bişi hissi olmasın bebeğinle konuş hazırız artık gelmene de dedi :) suyun geldikten sonra ılık bir duş al sonra hastaneye gel dedi. Aklıma gelen bısı olursa yazarım yineBen şuan normal bekliyorum ama karnım çok yukarda, ne zaman aşağı inmesi gerek hiç bilmiyorum, bu gidişle sezeryana alabilir 39da falan
Canım üzüldüm bu sekılde davranmalarına. Gün vermediler mi sezeryan için ?kızlar bende bugun 39 haftalıgım urfa egitim araştıma hastanssine gidiyorum doktorum en son 36haftalıkken gittim bayramda acile git onlar ne uygun görürse yapar dedi bugun acile gittim sancın yoksa niye geldin diye bagırdılar doktorum git dedi dedim bebeğim 26. haftadan beri makat geliş ters pozisyon 34 haftalıkks alltan muayne yaptılar bişi demdiler bugunde alttan muayene istediler sezeryan olcak gebelere neden alttan muyane zorunluluğu var anlamıyorum kabul etmedim bu sefer cok bagırtı azar işittim kabul etmedim diye sonra ultrason nst yaptılar bişi demedilee agrın sancın olmamıs bidaha gelme dediler eve geldim cok korktum orda bitane kadın sancılandı oma eziyet ettiler ıkınma acilde mi dogurcan diye bagırdılar yuksrı dogum haneye gönderdiler kadın suriyeliydi sanırım türkçe bilmiyormuş bagırdılar bu bende travma yaptı gittim hastanenin cogu arap suriylei doktorlsr hep kötü davranıyor malesef özele gitmeye param yok devlet hastanesi ndekilerde dogurcak kadınlara kötü davranıyor korkuyorum hem hastnaeden hem dogumdan hem sezeryandan napabilirim
Kendi doktorun ne zaman dönücek onu beklesen? Ne biçim doktorlar var ya hamile kadına bağırıp duruyolar üzülme sakın bebeğine odaklan. Gitmek zorundaysanda sezaryen günü almaya geldim dersin asla taviz verme azıcık bir ses çıkarmama durumunda hemen üste çıkıyolar.kızlar bende bugun 39 haftalıgım urfa egitim araştıma hastanssine gidiyorum doktorum en son 36haftalıkken gittim bayramda acile git onlar ne uygun görürse yapar dedi bugun acile gittim sancın yoksa niye geldin diye bagırdılar doktorum git dedi dedim bebeğim 26. haftadan beri makat geliş ters pozisyon 34 haftalıkks alltan muayne yaptılar bişi demdiler bugunde alttan muayene istediler sezeryan olcak gebelere neden alttan muyane zorunluluğu var anlamıyorum kabul etmedim bu sefer cok bagırtı azar işittim kabul etmedim diye sonra ultrason nst yaptılar bişi demedilee agrın sancın olmamıs bidaha gelme dediler eve geldim cok korktum orda bitane kadın sancılandı oma eziyet ettiler ıkınma acilde mi dogurcan diye bagırdılar yuksrı dogum haneye gönderdiler kadın suriyeliydi sanırım türkçe bilmiyormuş bagırdılar bu bende travma yaptı gittim hastanenin cogu arap suriylei doktorlsr hep kötü davranıyor malesef özele gitmeye param yok devlet hastanesi ndekilerde dogurcak kadınlara kötü davranıyor korkuyorum hem hastnaeden hem dogumdan hem sezeryandan napabilirim
Herkesin karnı inmiyomuş aşağıya doğum yapılıcam gün bile inen varmış bende 37+4 teyim benimde inmedi bir gram doğum belirtim de yok henüzBen şuan normal bekliyorum ama karnım çok yukarda, ne zaman aşağı inmesi gerek hiç bilmiyorum, bu gidişle sezeryana alabilir 39da falan
Bunlara ek olarak benim doktorum da ananas ye adaçayı iç dedi. Hareket çok önemli sanırım ya bizi o doğurtucak merdiven inip çıkmak da çok hızlandırıyomuşCanım selam ben bugun ebe ile görüştüm doğumda bana destek olacak. 38. Haftadayım. Artık koltuktanoturma pilates topunda otur sürekli sağa sola öne arkaya kendini hareket ettir dedi. Günde 1 saat yürü pelvik kasların guclensın en ö smli sey yürüyüş dedi. Secde pozisyonunu yap bebek kanala yönelsin dedi. 1, 3 ya da 5 tane hurma ye dedi orada neden çift sayı seçemiyorum anlamadım:) meyveyi azalt hurma yediğin ıcın en fazla 1 porsiyon ye dedi. Klasik perine masajı söyledi. Doktorun aksi bişi demediyse korunmasız ilişki yap sık sık dedi. Orada salgılanan 4 hormon doğumda da salgılanıyormus dolayıysla aşina oldugum için doğum aşaması rahat geçiyormus . Tüm eksiklerini tamamla beyninde eksik bişi hissi olmasın bebeğinle konuş hazırız artık gelmene de dedi :) suyun geldikten sonra ılık bir duş al sonra hastaneye gel dedi. Aklıma gelen bısı olursa yazarım yine
Ananası cok duydum ben de ama yemedım daha. merdiveni bana da söyledi sımdı hatırladım o cok onemliymiş evet.Bunlara ek olarak benim doktorum da ananas ye adaçayı iç dedi. Hareket çok önemli sanırım ya bizi o doğurtucak merdiven inip çıkmak da çok hızlandırıyomuş
Ben yiyorum 10 gündür değişen hiçbir şey yokAnanası cok duydum ben de ama yemedım daha. merdiveni bana da söyledi sımdı hatırladım o cok onemliymiş evet.
Sanırım meme ucu çıkarmak için masajlar vardı o kahve bölgede uçtan geriye doğru masaj yapılıyordu ya da pompayla yapıyorlar , birde “ters beşik” tutuş öneriliyor memeyi tutamayan bebeğe , tüm vücudu sana paralel sana dönük , bebeği ensesinden kavrayıp diğer el ile memeye c tutuş .. bebeğe olabildiğince yardım etmiş olursun , kimseyi de dinlememen lazım biliyorum çok zorKızlar benim gibi emzirmede sorun yaşayanlar var mı?
Meme ucumu kavrayamıyor mecbur silikon meme kullanıyorum arada deniyorum normal şekilde olur mu diye fakat asla kabul etmiyor ağliyor sinirleniyor
Etrafımdakilerde silikonla emzirmeme laf ediyorlar sürekli, kendimi yetersiz hissediyorum
Kaçıncı haftadasın suan?Ben yiyorum 10 gündür değişen hiçbir şey yok
37+4 teyim belki de erkendir daha ama belirtim falanda yok hiçKaçıncı haftadasın suan?
Benim de aynen ama aşırı ağır yürüyüşlerim nefes almam falan, tepede ya bi de sanki ağzımdan çıkıvercek gibi ya çok garip yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorumHerkesin karnı inmiyomuş aşağıya doğum yapılıcam gün bile inen varmış bende 37+4 teyim benimde inmedi bir gram doğum belirtim de yok henüz
Aaaa gıcık doktorlar yaa, senin normal doktorun bayram sonrası olacak mıkızlar bende bugun 39 haftalıgım urfa egitim araştıma hastanssine gidiyorum doktorum en son 36haftalıkken gittim bayramda acile git onlar ne uygun görürse yapar dedi bugun acile gittim sancın yoksa niye geldin diye bagırdılar doktorum git dedi dedim bebeğim 26. haftadan beri makat geliş ters pozisyon 34 haftalıkks alltan muayne yaptılar bişi demdiler bugunde alttan muayene istediler sezeryan olcak gebelere neden alttan muyane zorunluluğu var anlamıyorum kabul etmedim bu sefer cok bagırtı azar işittim kabul etmedim diye sonra ultrason nst yaptılar bişi demedilee agrın sancın olmamıs bidaha gelme dediler eve geldim cok korktum orda bitane kadın sancılandı oma eziyet ettiler ıkınma acilde mi dogurcan diye bagırdılar yuksrı dogum haneye gönderdiler kadın suriyeliydi sanırım türkçe bilmiyormuş bagırdılar bu bende travma yaptı gittim hastanenin cogu arap suriylei doktorlsr hep kötü davranıyor malesef özele gitmeye param yok devlet hastanesi ndekilerde dogurcak kadınlara kötü davranıyor korkuyorum hem hastnaeden hem dogumdan hem sezeryandan napabilirim
Sen perine masajına başladın mı? Diğer her şeyi yapıyorum ama ona bi cesaret edemedim yaCanım selam ben bugun ebe ile görüştüm doğumda bana destek olacak. 38. Haftadayım. Artık koltuktanoturma pilates topunda otur sürekli sağa sola öne arkaya kendini hareket ettir dedi. Günde 1 saat yürü pelvik kasların guclensın en ö smli sey yürüyüş dedi. Secde pozisyonunu yap bebek kanala yönelsin dedi. 1, 3 ya da 5 tane hurma ye dedi orada neden çift sayı seçemiyorum anlamadım:) meyveyi azalt hurma yediğin ıcın en fazla 1 porsiyon ye dedi. Klasik perine masajı söyledi. Doktorun aksi bişi demediyse korunmasız ilişki yap sık sık dedi. Orada salgılanan 4 hormon doğumda da salgılanıyormus dolayıysla aşina oldugum için doğum aşaması rahat geçiyormus . Tüm eksiklerini tamamla beyninde eksik bişi hissi olmasın bebeğinle konuş hazırız artık gelmene de dedi :) suyun geldikten sonra ılık bir duş al sonra hastaneye gel dedi. Aklıma gelen bısı olursa yazarım yine