2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,buraya en son bir an önce doğursam keşke demiştim evrene mesaj göndermişim farkında olmadan akşam çok fena kasılmalarım ağrım oldu çok fena ishal olmuşum.gece tuvaletten sonra yattım biraz.uzanırken altımdan sıcak bi akıntı boşalıverdi ben suyu geldi sandım baktım kanamam geliyo çok şiddetli.hastaneye nasıl geldik görseniz aklımız çıktı korkudan.bebeğin plesentası arka duvardan ayrılmaya başlamış.apar topar sezeryana alındım saat 3.00 te doğdu kızım çok şükür iyiyiz.spinal anestezinin etkisi geçmedi hala, ağrıları yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum.bakalım sağ salim atlatırız İnşallah bu süreci

tebrik ederim canım sağlıkla büyüt inşallah sen de çabucak toparlanırsın öyle böyle bir şekilde bitti en azından kızın da iyi

Dün hiçbir belirtim yok diye yazdıktan sonra gece bir acıyla uyandım sancı desen değil tuhaf bişeydi. Vajinamın üstü korkunçç bir şekilde ağrıdı baskı gibi böyle ama 10 dk sürdü asla da geçmedi nolur doğurmıyım diye ağlanıyodum en son. Doktorum şehirdışında şuan geceler çok zor ya hep de gece oluyo bu gibi korkuyan şeyler
Ben sanırım doğumun yarısında dayanamayıp epidural takmasını isticem bunlar böyleyse doğumun kendisi nasıl bir acıdır allah bilir

Yaa tebrık ederım Allah analı babalı büyütsün. saglıgınız da yerinde ne güzel

2 gün daha bekle bayram bitsin:) gece uyurken belki de oluyor agrı sancı ama uykuda hissetmiyoruzdur.

2 gün daha bekle bayram bitsin:) gece uyurken belki de oluyor agrı sancı ama uykuda hissetmiyoruzdur.
Belki de bi de sabit yattığımız için ağrı oluyo bence gün içinde hareketler gerçekten ağrıları azaltıyo. Pazartesiye kadar tutmam lazım kendimi hiç hazır hissetmiyorum gerçi hazır hissediliyo mu buna bilmem bi diyorum çek bütün ağrıyo doğur artık bi diyorum kız nasıl doğurcan sen

Ben de hıc hazır hissetmiyorum sanki hıc doğurmayacakmışım gibi geliyor doğurursun merak etme herkes doguruyo bi sekilde

Hamilelik de özleniyor :) karmaşık duygular

Yaaa çok eziyet etmişler şikayet edin

Herkesin karnı inmiyomuş aşağıya doğum yapılıcam gün bile inen varmış bende 37+4 teyim benimde inmedi bir gram doğum belirtim de yok henüz
Benim de inmedi su nişan da gelmedi doktor suyu patlatınca aşağı anca kanala öyle indi

Bunlara ek olarak benim doktorum da ananas ye adaçayı iç dedi. Hareket çok önemli sanırım ya bizi o doğurtucak merdiven inip çıkmak da çok hızlandırıyomuş
Canı istemezse gelmiyor 41. Haftada doğum yaptım:) pilates egzersiz merdiven 10 bin 15 bin adım bana mısın demedi
Ne sancı ne su geldi

Ben de uçla emziriyorum, milleti sallama öncelik bebeğin anne sütü alması, karnının doyması, sarılık olmaması , bolca emzir her istediğinde bebek sütün artsın.. Elalem çok biliyor sen sanki silikon uca meraklısın arkadaşım fa öyle oldu 3 aylıkken ucu bıraktı normal emmeye başladı.. ara ara dene canı ne zaman uçsuz almak isterse alsın.. bebekle inatlaşmaya gerek yok

O an gözün açılıyor anlık oluyor merak etme

Ay sabahları uyandığımda heyecanla bu siteye bakma sebebim böyle şeyler işte nasıl bir enerji yolladıysak hadi çok sevindim inşallah biran önce sağlıkla evinize geçersiniz

Epidural zaten çok güzel bir seçenek bence , normal epidural doğum yani, sen neden yarısında isticeksin kız yani sancı çekerken acıları çekeceğiz sonra doğururken epiduralle bir şey hissetmeyeceğiz diye planlıyorum (9 aydır hiçbir planım hayata geçmedi ama neysee)

Doktor öyle söyledi belli bir açıklığa gelince takılıyomuş epidural mesela 4 cm açılmadasın o zaman ama evde çekerken sancılarını her şey çok hızlı ilerledi diyelim epidurallik vakti geçtin takamıyolarmış bazısı anlamadım belli bi açıklığa gelmişim diyo ya heh işte öyle olursa elveda epidural 4 cm nin yukarısına takmıyolarmış çünkü hastanın hareketsiz durmadan bu işlemi geçtekleştirmesi çok zorlaşıyomuş

Canı istemezse gelmiyor 41. Haftada doğum yaptım:) pilates egzersiz merdiven 10 bin 15 bin adım bana mısın demedi
Ne sancı ne su geldi
Dimi ya bende o yüzden çok fazla şunu da yapmam lazım bunu da yapayım demek istemiyorum bazı şeyler bi yerde zamanını bekliyor

Dimi ya bende o yüzden çok fazla şunu da yapmam lazım bunu da yapayım demek istemiyorum bazı şeyler bi yerde zamanını bekliyor
Ben paraladım kendimi doktor 41 de müdahale etti normal doğum yaptım. Suyumu doktor patlattı. Ellemesem 42 de doğar dedi öyle bir rahattı benim bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…