- 19 Ekim 2022
- 1.509
- 4.169
- 29
Amin canim. Benimkinde crp falan normal cikmis. Viral görünüyor. Antibiyotik baslanmamis. Umarim çabucak atlatir hepsiGecmıs olsun canım ıyı olsunlarda beklıcez benımkı hala yogunbakımda ama degerlerı dusuyor bakalım ne zaman tam duscek sabır versın Allahım bize
Aaa neden ceza aldı ki arkadaş acabaInfinite Soul keşke biraz dikkat etseydiniz banlanabilirdiniz
Bugün doğumu vardı sanırım sabah 9da hastanede olcam demişti ne oldu kiInfinite Soul keşke biraz dikkat etseydiniz banlanabilirdiniz
Ay evet ben de merakla bekliyordumBugün doğumu vardı sanırım sabah 9da hastanede olcam demişti ne oldu ki
Şimdiden hayırlı olsuun güzel haberler bekliyoruzSelamlar hanımlar, sabah buraya suyum mu geliyor acaba diye şüphe ederek soru sormuştum. 1 saat önce hastaneyi arayıp bugün mü geleyim yarın randevuma mı geleyim diye sordum. Bugün gel bakalım, telefonda ne desek olmaz dediler. Geldim, gelen bebeğin suyuymuş. Hastaneye aldılar, sancım, açılmam yok. 3 buçuk saat sonra suni sancı verecekler. Dua edin benim için, kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Geri eve giderim düşüncesiyle gelmiştim ben
Ne oldu kiInfinite Soul keşke biraz dikkat etseydiniz banlanabilirdiniz
Amin inşallah canım bir hafta oldu.Allah hepsine hayirli ve kalıcı sifa versin. Cok üzülüyorum ben orada annelerinden uzak kalan bebeklereKac gündür yatiyor?
Benimki de dogumda 10 gün kaldıAmin inşallah canım bir hafta oldu.
Benimki de dogumda 10 gün kaldı
Amin inşallah canım bir hafta oldu.
İlk başta onlar yardım ediyorlar bebeğin memeyi tutması için sana gösterip gidiyorlar saatte bir emzir mutlaka diyip gidiyorlar ama eğer ki bebiş memeyi tutmadı emziremedin tekrar çağırıyorsun yine gelip seninle beraber emzirmene yardım ediyorlar, alt değiştirme içinde bana ilk kakasını çişini yaptığı anda haber ver demişlerdi, sürekli gelip kontrol ediyolar zaten tabi özel hastanede böyleydi devlette aynı mıdır bilmem ama tavsiyem yanında kalacak kişi çok önemli çünkü doğal olarak ağrıların oluyor bebeğin altını alamıyosun kucağına alamıyosun hemen benim ilk gece annem göğsüme yatırdı kaldırdı bebeğimi altını o değiştirdi ikinci gece ben kendim yapmaya başladımKızlar biz hastanede ilk gece eşimle birlikte kalıcaz. İlk çocuğumuz tecrübe de yok hemşireler yardımcı oluyolar mı? Emzirme konusunda falan ne zaman alt değiştirilir konusunda gelip gidiyolar mı?
Rezene cayi iç canım sürekli yurusezaryen yarası ile nasıl başa çıkacağım hiç dinlenemiyorum çünkü kızım uyumuyor ve hareket etmek zorundayım çok sancım oluyor.
neler yiyip içmek gerekir ya da nelerden uzak durmak gerekiyor lütfen destek istiyorum
Yanımda tecrübeli olarak kalıcak bir kişi yokİlk başta onlar yardım ediyorlar bebeğin memeyi tutması için sana gösterip gidiyorlar saatte bir emzir mutlaka diyip gidiyorlar ama eğer ki bebiş memeyi tutmadı emziremedin tekrar çağırıyorsun yine gelip seninle beraber emzirmene yardım ediyorlar, alt değiştirme içinde bana ilk kakasını çişini yaptığı anda haber ver demişlerdi, sürekli gelip kontrol ediyolar zaten tabi özel hastanede böyleydi devlette aynı mıdır bilmem ama tavsiyem yanında kalacak kişi çok önemli çünkü doğal olarak ağrıların oluyor bebeğin altını alamıyosun kucağına alamıyosun hemen benim ilk gece annem göğsüme yatırdı kaldırdı bebeğimi altını o değiştirdi ikinci gece ben kendim yapmaya başladım
Ah kuzum. Yeni doğunca benim de aynisi oldu. Kucaga verme durumu hastaneden hastaneye degisiyor galiba.Ben kucagıma hic almadım 11 gun olduenfeksıyon degerı dusmeye yenı basladı
Kızlar her şey yolunda giderse sezaryenden sonra bebek bizim odamıza mı geliyor yoksa filmlerdeki gibi tüm bebekleri bi odaya mı koyuyorlar.ben ve saçma sorularım. Spinal doğum sonrası bebeği ne zaman görebiliyoruz bu süreçleri yaşamış arkadaşlar merakımı giderebilir mi?
Yarın doğurunca kendimde olursam yazayım
Normal doğum olursa çabuk toparlarsın. 4 Nisanda doğum yaptım normal, şu an bir sıkıntım yok. Bebişi ben kucaklıyorum emziriyorum, emzirmeye çabalıyorum. Her işimi tek başıma yapabiliyorum. Korkma sadece doktorun ebelerin dediğini doğru dinler yaparsan halledersinYanımda tecrübeli olarak kalıcak bir kişi yokeşimle kalmak zorundayız artık ağrım olursa dediğiniz gibi eşim tutucak memeye falan inşallah başedebilirim ilk gece. Normal doğum görünüyo belki de toparlanırım hemen ilgilenebilirim bilemiyorum artık allaha emanet bakalım neler yaşıcaz