2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar hanımlar, sabah buraya suyum mu geliyor acaba diye şüphe ederek soru sormuştum. 1 saat önce hastaneyi arayıp bugün mü geleyim yarın randevuma mı geleyim diye sordum. Bugün gel bakalım, telefonda ne desek olmaz dediler. Geldim, gelen bebeğin suyuymuş. Hastaneye aldılar, sancım, açılmam yok. 3 buçuk saat sonra suni sancı verecekler. Dua edin benim için, kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Geri eve giderim düşüncesiyle gelmiştim ben

Gecmıs olsun canım ıyı olsunlarda beklıcez benımkı hala yogunbakımda ama degerlerı dusuyor bakalım ne zaman tam duscek sabır versın Allahım bize
Amin canim. Benimkinde crp falan normal cikmis. Viral görünüyor. Antibiyotik baslanmamis. Umarim çabucak atlatir hepsi

Şimdiden hayırlı olsuun güzel haberler bekliyoruz

Kızlar biz hastanede ilk gece eşimle birlikte kalıcaz. İlk çocuğumuz tecrübe de yok hemşireler yardımcı oluyolar mı? Emzirme konusunda falan ne zaman alt değiştirilir konusunda gelip gidiyolar mı?

Kızlar biz hastanede ilk gece eşimle birlikte kalıcaz. İlk çocuğumuz tecrübe de yok hemşireler yardımcı oluyolar mı? Emzirme konusunda falan ne zaman alt değiştirilir konusunda gelip gidiyolar mı?
İlk başta onlar yardım ediyorlar bebeğin memeyi tutması için sana gösterip gidiyorlar saatte bir emzir mutlaka diyip gidiyorlar ama eğer ki bebiş memeyi tutmadı emziremedin tekrar çağırıyorsun yine gelip seninle beraber emzirmene yardım ediyorlar, alt değiştirme içinde bana ilk kakasını çişini yaptığı anda haber ver demişlerdi, sürekli gelip kontrol ediyolar zaten tabi özel hastanede böyleydi devlette aynı mıdır bilmem ama tavsiyem yanında kalacak kişi çok önemli çünkü doğal olarak ağrıların oluyor bebeğin altını alamıyosun kucağına alamıyosun hemen benim ilk gece annem göğsüme yatırdı kaldırdı bebeğimi altını o değiştirdi ikinci gece ben kendim yapmaya başladım

Kızlar 6 Nisan tarihinde kızımı sezaryen doğum ile kucağıma almak nasip oldu çok şükür.
Süreç kolay değil ancak sonucu çok güzel her şeye değer.
Sütüm tam olarak gelmedi henüz sanırım doymuyor ağlıyor aynı zamanda sancısı da var.

Ne yapmam lazım tecrübeli anneler lütfen destek olun

sezaryen yarası ile nasıl başa çıkacağım hiç dinlenemiyorum çünkü kızım uyumuyor ve hareket etmek zorundayım çok sancım oluyor.
neler yiyip içmek gerekir ya da nelerden uzak durmak gerekiyor lütfen destek istiyorum

Rezene cayi iç canım sürekli yuru

Yanımda tecrübeli olarak kalıcak bir kişi yok eşimle kalmak zorundayız artık ağrım olursa dediğiniz gibi eşim tutucak memeye falan inşallah başedebilirim ilk gece. Normal doğum görünüyo belki de toparlanırım hemen ilgilenebilirim bilemiyorum artık allaha emanet bakalım neler yaşıcaz

Ben kucagıma hic almadım 11 gun oldu enfeksıyon degerı dusmeye yenı basladı
Ah kuzum. Yeni doğunca benim de aynisi oldu. Kucaga verme durumu hastaneden hastaneye degisiyor galiba.
Biz de dogunca enfeksiyondan yattik. Ben odaya gelene kadar odada kalmis. Beni getirdiler hemsire serumla ugrasirken bebek iyi nefes alamıyor götürüp baktirayim dedi. Götürdü kiyafetlerini getirdi yatirdilar yogun bakima diye. İnsanin cok zoruna gidiyor
Sizde kanda mi enfeksiyon var? Crp mi yüksek?

Yarın doğurunca kendimde olursam yazayım

Toparlayınca yazayım demiştim anca yazabildim

Ben 4 Nisanda suni sancı için gittim, ama normal doğum da başlamıştı 3 cm açılmış. İkisi bir arada olarak sancıların normal çektim, epidural spinal olmadan o yüzden seni yanıltmak istemem ama kendi deneyimimi anlatayım bebiş doğduktan sonra kordonunu kesip hemen biraz silip kucağıma yatırdıkar. Tuhaf bir histi yorgunluk, rahatlama, mutluluk, sıcaklığını hissetmek. Epizyotomi yapıldı yırtık olmasın diye onun içte bir dikişi var ama ne kesiği, ne de dikişi hissettim. O an iğne yapıp uyuşturdular. Rahim temizlendikten sonra beni odaya aldılar. Bebişi de giydirilip biraz ısındıktan sonra getireceğiz dediler. Ben odaya geldim çok aralamadı yarım saat olmamıştır, bebek geldi. Hemen emzirme hemşiresi geldi göğsümü tutturdu. Bırakana kadar kendisi çekme dedi. Emdi bir süre.. bebişin koluna doğar doğmaz direk bileklik taktılar. Sonrası zaten hep yanımda idi. Bir gün yatış oldu. Kanamayı takip için. Ertesi sabah da her şey normal olduğu için bebiş de kontrol edildi eve gitmemize izin verdi doktorlar..

Sezaryende nasıl süreç bilmiyorum biraz daha farklı olabilir

Sağlıkla hayırla birbirinize kavuşun inşallah

Normal doğum olursa çabuk toparlarsın. 4 Nisanda doğum yaptım normal, şu an bir sıkıntım yok. Bebişi ben kucaklıyorum emziriyorum, emzirmeye çabalıyorum. Her işimi tek başıma yapabiliyorum. Korkma sadece doktorun ebelerin dediğini doğru dinler yaparsan halledersin bir şey olduğunda da yapamazsan hemen hemşireyi çağırsın eşin hastanede yardım ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…