- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.263
OfffBenimki 43 gün yattı
Bugün doktorum bana suyun gelirse hemen gelmene gerek yok dedi bebek hareketlerini takip et hareketliyse evde bekle dedi bebek hareketleri nasıl normal mi? Ama içiniz rahat etsin istiyosanız bi gidin istersenizSelamlar anneler ve anne adayları
Benim size bi sorum olacak. Suyu gelenler, illa bir sefer de mi geliyor yani pantolonda falan bariz ıslaklık hissediliyor mu yoksa parça parça az az da gelebilir mi? Çok afedersiniz, sabahtan beri iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama pantolonuma geçecek kadar değil. Bir de belli belirsiz çok açık renk ve yok denecek kadar az pembe leke.
Normal doğum randevumuz yarın, doğum başlarsa tabi. Yarın ki kontrole kadar beklesem mi yoksa bugün hastaneye gitsem mi bilemedim, sancım falan yok. Çok tedirginim.
Acil şifalar olsun inşallah en kısa zamanda kavuşunBebegimin 2 gündür cok hırıltısı vardi. Özellikle emme esnasında cok rahatsiz ediyordu. Genzine bir sey kacmis gibi, balgamli gibi ses çıkarıyordu. Öksürünce borqz rahatlıyordu ama yine basa sariyordu. Hafif hırıltı birkaç gundur vardi ama son iki gündür zirve yaptı.
Akşam eşime acile götürelim rahatsız oluyor cok dedim. Gittik, dr göğsünü falan dinledi. Akciger filmi istedi.
Sonuc bronsiolit ve yine yoğun bakım yatışı verildi. Cok moralim bozuk arkadaslar.
Cocuk daha 1 aylik olamadi ilk 10 gününü yoğun bakımda gecirdi. Daha 18 gündür evdeydik ki yine yatırdılarCok üzülüyorum
Amin inşallah canim. Psikolojim çöktüAcil şifalar olsun inşallah en kısa zamanda kavuşunbolbol dua edeceğiz sen ve bebeğin için canımm hemen turp gibi olsun da kavuşun inşallah
Benim 30. Haftadan sonra geri geldi bulantı kusmalar.Bulanti her sabah var kusmalar da arada devam ediyor. Midem hep hassas37. Hafta bitti mide bulantısı ve kusmalar bitmedi. Böyle olan var mı lütfen varsa yazsın
Iki doğum yaptım birinde suyumu doktor patlattı birinde de doğumla beraber geldi o yüzden bilgim yok ama pembe leke doğum başlangıcı olabilir. Takip edin kendinizi duruma göre acile gidersiniz Rabbim kolaylık versinSelamlar anneler ve anne adayları
Benim size bi sorum olacak. Suyu gelenler, illa bir sefer de mi geliyor yani pantolonda falan bariz ıslaklık hissediliyor mu yoksa parça parça az az da gelebilir mi? Çok afedersiniz, sabahtan beri iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama pantolonuma geçecek kadar değil. Bir de belli belirsiz çok açık renk ve yok denecek kadar az pembe leke.
Normal doğum randevumuz yarın, doğum başlarsa tabi. Yarın ki kontrole kadar beklesem mi yoksa bugün hastaneye gitsem mi bilemedim, sancım falan yok. Çok tedirginim.
Bebek hareketleri normal, herzamanki gibi hissediyorum. Teşekkür ederim :)Bugün doktorum bana suyun gelirse hemen gelmene gerek yok dedi bebek hareketlerini takip et hareketliyse evde bekle dedi bebek hareketleri nasıl normal mi? Ama içiniz rahat etsin istiyosanız bi gidin isterseniz
Amin çok teşekkür ederim :)Iki doğum yaptım birinde suyumu doktor patlattı birinde de doğumla beraber geldi o yüzden bilgim yok ama pembe leke doğum başlangıcı olabilir. Takip edin kendinizi duruma göre acile gidersiniz Rabbim kolaylık versin
Olmaz mı çok haklısınAmin inşallah canim. Psikolojim çöktü
Simdi çamaşır makinesini çalıştırdım. Üstünden çıkardıkları kıyafetleri yıkamaya kıyamadımOlmaz mı çok haklısınanalık böyle işte hep güçlü olmaya çalışmak ama içten içe insan kafayı yiyordur.. daha şu hamilelikte 2 saat hareket hissetmeyince kafayı yiyoruz seni çok çok iyi anlıyorum
Benim ki de bir gün kaldı benimle sadece hala sarılıktan yatıyor , çok ağlıyormus beni istiyormuş çok üzgünüm.Simdi çamaşır makinesini çalıştırdım. Üstünden çıkardıkları kıyafetleri yıkamaya kıyamadım
Bayramlık kiyafet almıştım. Yıkıyorum ama giyemeyecek
Allah hepsine hayirli ve kalıcı sifa versin. Cok üzülüyorum ben orada annelerinden uzak kalan bebeklereBenim ki de bir gün kaldı benimle sadece hala sarılıktan yatıyor , çok ağlıyormus beni istiyormuş çok üzgünüm.
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar 6 Nisan sabah spinal sezaryen oldum dün aksam da eve geldik.. çok şükür iyiyiz ikimizde , benim ilk doğumumdu biraz korktum zorlandım tansiyonum düştü , genel anestezi istemedigime pişman olur gibi oldum ama sesini duyana kadar . . Tabi bebek çıktıktan sonra sakinleştirici verebiliyorlar isterseniz . Ben çıktığımda karnımda acı ağrı vardı bu rahmin kasılmasının verdiği bi ağrıymış , akşama doğru gaz sancısına döndü .. güçlü ağrı kesiciler istemek zorunda kaldım ama onu da bi sefer verdiler . Onun etkisiyle birkaç saat çok iyi hissettim. Ama etki geçince her şey yine başa döndü . Benimde ağrı eşiğim düşük galiba . O gece ve dün gece yatarken herhangi bir ağrı hissetmedim normal ağrı kesiciler fayda etti cokkkk şükür … Yarın kontrolümüz var . Ve gerçekten 4000 gr dogdu bebişim , kafa 37 cm di doktorun dediği şekil ve ölcülerde doğdu hemen hemen neden inmediği belli oldu dedik … insallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur . Sezaryen günü bekleyen anneler için önerim , evet zor ama bebeğiniz için fazlasıyla değer … sondayı uyuşturmadan taktılar , takarken de çıkarırken de acımadı . Spinal ise beni biraz korkuttu acımadı ama hoş bi his değil yapılan şeyi hissediyorsunuz biraz acı da veriyor ama dediklerine uydunugunuzda sorunsuzca uyuşursunuz … çok tedirgin olmuştum anestezi yapılırken o süre boyunca doktorumun bana sarılması destek oluşunu ömrüm boyunca unutamayacağım sanırım ..
Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütünMerhaba kızlar 6 Nisan sabah spinal sezaryen oldum dün aksam da eve geldik.. çok şükür iyiyiz ikimizde , benim ilk doğumumdu biraz korktum zorlandım tansiyonum düştü , genel anestezi istemedigime pişman olur gibi oldum ama sesini duyana kadar . . Tabi bebek çıktıktan sonra sakinleştirici verebiliyorlar isterseniz . Ben çıktığımda karnımda acı ağrı vardı bu rahmin kasılmasının verdiği bi ağrıymış , akşama doğru gaz sancısına döndü .. güçlü ağrı kesiciler istemek zorunda kaldım ama onu da bi sefer verdiler . Onun etkisiyle birkaç saat çok iyi hissettim. Ama etki geçince her şey yine başa döndü . Benimde ağrı eşiğim düşük galiba . O gece ve dün gece yatarken herhangi bir ağrı hissetmedim normal ağrı kesiciler fayda etti cokkkk şükür … Yarın kontrolümüz var . Ve gerçekten 4000 gr dogdu bebişim , kafa 37 cm di doktorun dediği şekil ve ölcülerde doğdu hemen hemen neden inmediği belli oldu dedik … insallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur . Sezaryen günü bekleyen anneler için önerim , evet zor ama bebeğiniz için fazlasıyla değer … sondayı uyuşturmadan taktılar , takarken de çıkarırken de acımadı . Spinal ise beni biraz korkuttu acımadı ama hoş bi his değil yapılan şeyi hissediyorsunuz biraz acı da veriyor ama dediklerine uydunugunuzda sorunsuzca uyuşursunuz … çok tedirgin olmuştum anestezi yapılırken o süre boyunca doktorumun bana sarılması destek oluşunu ömrüm boyunca unutamayacağım sanırım ..
Gözünaydın saglıkla büyüsün insallahMerhaba kızlar 6 Nisan sabah spinal sezaryen oldum dün aksam da eve geldik.. çok şükür iyiyiz ikimizde , benim ilk doğumumdu biraz korktum zorlandım tansiyonum düştü , genel anestezi istemedigime pişman olur gibi oldum ama sesini duyana kadar . . Tabi bebek çıktıktan sonra sakinleştirici verebiliyorlar isterseniz . Ben çıktığımda karnımda acı ağrı vardı bu rahmin kasılmasının verdiği bi ağrıymış , akşama doğru gaz sancısına döndü .. güçlü ağrı kesiciler istemek zorunda kaldım ama onu da bi sefer verdiler . Onun etkisiyle birkaç saat çok iyi hissettim. Ama etki geçince her şey yine başa döndü . Benimde ağrı eşiğim düşük galiba . O gece ve dün gece yatarken herhangi bir ağrı hissetmedim normal ağrı kesiciler fayda etti cokkkk şükür … Yarın kontrolümüz var . Ve gerçekten 4000 gr dogdu bebişim , kafa 37 cm di doktorun dediği şekil ve ölcülerde doğdu hemen hemen neden inmediği belli oldu dedik … insallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur . Sezaryen günü bekleyen anneler için önerim , evet zor ama bebeğiniz için fazlasıyla değer … sondayı uyuşturmadan taktılar , takarken de çıkarırken de acımadı . Spinal ise beni biraz korkuttu acımadı ama hoş bi his değil yapılan şeyi hissediyorsunuz biraz acı da veriyor ama dediklerine uydunugunuzda sorunsuzca uyuşursunuz … çok tedirgin olmuştum anestezi yapılırken o süre boyunca doktorumun bana sarılması destek oluşunu ömrüm boyunca unutamayacağım sanırım ..
Gecmıs olsun canım ıyı olsunlarda beklıcez benımkı hala yogunbakımda ama degerlerı dusuyor bakalım ne zaman tam duscek sabır versın Allahım bizeSimdi çamaşır makinesini çalıştırdım. Üstünden çıkardıkları kıyafetleri yıkamaya kıyamadım
Bayramlık kiyafet almıştım. Yıkıyorum ama giyemeyecek