2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

mide bulantısı çekenlere çok üzülüyorum bian önce biter inşallah bu durum. benim tek sorunum mide yanması ve gaz problemi ne yesem gaz yapıyor su içsem gaz yapıyo karnım davul gibi şişiyor sabaha kadar yatamıyorum doktor önce RENNİE şurubu verdi hiç işe yaramadı şimdi de GAVİSCON şurup yazdı bakalım işe yarayacak mı var mı bu sorunu yaşayan ?

Başlarda çok gazım oldu, karnım davul gibi şişiyordu, nefes alamıyorum ama sonra yavaş yavaş azaldı şimdi de göbeğim çıkmaya başladı, hatta anlaşılıyor dışarıdan sizin nasıl kızlar, göbeği çıkan var mı aranızda?

Başlarda çok gazım oldu, karnım davul gibi şişiyordu, nefes alamıyorum ama sonra yavaş yavaş azaldı şimdi de göbeğim çıkmaya başladı, hatta anlaşılıyor dışarıdan sizin nasıl kızlar, göbeği çıkan var mı aranızda?
benim göbeğim 5 aylık gibi duruyor sanırım şişkinlikten birde sabahları dümdüz ama akşamlar 5 aylık giib ilginç :))

IMG-20230927-WA0005.jpeg
sizce cinsiyeti ne kızlar? 11+1

Aleyküm selam ❤️ bugünde benimde kontrolüm vardı 10+0 dım ama 9+4 çıktı doktor herşey normal dedi. Bulantım belirtim yok diye hep kafama takiyordum ama çok şükür bebeğimi görünce rahatladım 🥺 benim bebeğim 2.74cm küçücük ya ayaklarını kollarını gördüm muayene olurken ağlamamak için zor tuttum kendimi çok güzel bir duygu Allah her isteyene nasip eder inşallah 🤗
Aminn canımm Sağlıkla al kucana benimde Kendi hesabıma göre 9+6 ama doktorum 9+4 diyor Usg de ölçmedi ama Bilgisayardan transfer tarihine göre hesaplıyor vede benim transfer reglinin 23. Günü yapıldı kafam karıştı ama hemşire hiç bir sıkıntı yok diyor seninde tedaviyle olduydu demi 🙏🦋🐬

Aminn canımm Sağlıkla al kucana benimde Kendi hesabıma göre 9+6 ama doktorum 9+4 diyor Usg de ölçmedi ama Bilgisayardan transfer tarihine göre hesaplıyor vede benim transfer reglinin 23. Günü yapıldı kafam karıştı ama hemşire hiç bir sıkıntı yok diyor seninde tedaviyle olduydu demi 🙏🦋🐬
Evet evet tüp bebek benimkiside benimkini adetin ilk gününden hesapliyorlar 18 temuzzdan hesaplayarak 10+0 di ama 9+4 çıktı herşey normal dedi

Kızlar dün doktorum çoğu ilacımı 10 gün sonra bırakmamı söyledi ama duphaston u sürekli kullanacağımı söyledi duphastonu sürekli kullanicaksin diyen oldumu doktoru kafam çok karıştı bence onu da bırakmam gerekiyor of

Evet evet tüp bebek benimkiside benimkini adetin ilk gününden hesapliyorlar 18 temuzzdan hesaplayarak 10+0 di ama 9+4 çıktı herşey normal dedi
Canım benim transfer tarihini 17. Gün olarak sayıyor reglimin 23. Günü normale göre biraz geç transfer oldum için olabilir Öyle doktorun hesabına göre normal şuan benim canım ama Usg kağıdında yazmıyor bilgisayardan söledi o benim kafamı karıştırıyor 12. Haftadan sonra Düzene giriyormuş hemşire hiç bir sorun yok herşey iyi normal dedi ama Usg de kaç çıktı bilmiorum tabi ondan kafam karıştı fakat 2 3 gün oynayabiliyormuş normalmiş geçen gittimde önde çıkmıştı Usg de yazıyordu mesela canım ama kusmalarım başlamamıştı tam manasıyla bende çözemedim 🙏🦋🐬

Canım benim transfer tarihini 17. Gün olarak sayıyor reglimin 23. Günü normale göre biraz geç transfer oldum için olabilir Öyle doktorun hesabına göre normal şuan benim canım ama Usg kağıdında yazmıyor bilgisayardan söledi o benim kafamı karıştırıyor 12. Haftadan sonra Düzene giriyormuş hemşire hiç bir sorun yok herşey iyi normal dedi ama Usg de kaç çıktı bilmiorum tabi ondan kafam karıştı fakat 2 3 gün oynayabiliyormuş normalmiş geçen gittimde önde çıkmıştı Usg de yazıyordu mesela canım ama kusmalarım başlamamıştı tam manasıyla bende çözemedim 🙏🦋🐬
Bende hiç kusma filan olmadı ilk hamileliğim çoğu şeyde cahilim resmen rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah ❤️

Bende hiç kusma filan olmadı ilk hamileliğim çoğu şeyde cahilim resmen rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah ❤️
Aminn canımm cümlemizin sağlıkla kucamıza almamızı Nasip etsin RABBİM ama kusma olmayabiliyor grupta arkadaşlar var görmüşsündür onlardada kusma vs yok ama MAŞALLAH gayet gebelikleri sağlıklı ilerliyor İçini ferah tut bulantı olmadan bugüne gelmişsin mesela bence olmaması daha iyi gibi geldi bana canımm🙏🦋🐬

Benim de hafif çıktı. Artık pantolon düğmem kapanmıyor. İnternetten bu pantolon genişleticisiden aldım. Evde kendim de yapabilirmişim aslında. Penye bir kumaşın bir ucunu delip diğer ucuna düğmek takınca iş görür.

1695823911574.png

Benim de hafif çıktı. Artık pantolon düğmem kapanmıyor. İnternetten bu pantolon genişleticisiden aldım. Evde kendim de yapabilirmişim aslında. Penye bir kumaşın bir ucunu delip diğer ucuna düğmek takınca iş görür.

Eki Görüntüle 3308377

Ben hamile pantolonu zaten almıştım ilk başlarda çok karnım ağrıyordu, hassaslaşmıştı, çok şükür geçti o hassaslık, yapılabilir aslında haklısın 🧚‍♀️

Mrb bende varım onca düşük kimyasaldan sonra 8 haftalık olduk acaba cinsiyetine nedir çok merak ediyroum bir kızım var birde oglum olsun isterim instagram cindiyet sayfası vardı hesaplama felan keseyi vs attım ikiside kız dedi bakalım:)

X