2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

36+4 yersiz bir enerjim var bu bile korkutuyor beni😂 yemekler yapildi tatlilar yapildi , bebisimin yatagidir ana kucagidir sildim onlari da hazirladim artik. Ustune 3 makine camasir yikandi😂 ay noluyoruz ya normalde bi sulu yemek yapip 1 saat dinleniyodum bu ne simdi😮‍💨😮‍💨😮‍💨
Ben de 2 hafta önce aynen böyle olmuştum. Şimdi ara ara gidip geliyor 😅

Benim de niyetim epidural takılması ama bakalım…. O da nasip işi . Uygun olmak // yapıldığında doğumu yavaslatmaması/ anestezinin tutması … insallah güzelce geçer benim dogumumda. Dün gece çok zorlandım uyurken sıcakladım ağırlaştı karnım iyice sanki doğum yaklaşmış gibi hissediyorum .. insallah bu Haftaiçi olur . Çok zorlanıyorum
İnşallah canım en güzeli en rahat şekilde evladını alırsın inşallah kucağına benim doktorum Allah razı olsun çok yardımcı oldu ben epidural nedir neden yapılır vs hiçbir şeyi bilmiyordum inan her şeyi ebeler hemşireler ve doktorlar halletti diyebilirim 🥹

36+4 yersiz bir enerjim var bu bile korkutuyor beni😂 yemekler yapildi tatlilar yapildi , bebisimin yatagidir ana kucagidir sildim onlari da hazirladim artik. Ustune 3 makine camasir yikandi😂 ay noluyoruz ya normalde bi sulu yemek yapip 1 saat dinleniyodum bu ne simdi😮‍💨😮‍💨😮‍💨
Gelmez gelmez:KK70: korkma ben de doğar dedim 36 da doktor da dedi :KK70: 40+3 oldum hala tık yok, günde 10 bin adım attım top tepesindeyim yok gelmeyince gelmiyor :KK70: mart anası olamadım Nisan anası olacağım🤪

Gelmez gelmez:KK70: korkma ben de doğar dedim 36 da doktor da dedi :KK70: 40+3 oldum hala tık yok, günde 10 bin adım attım top tepesindeyim yok gelmeyince gelmiyor :KK70: mart anası olamadım Nisan anası olacağım🤪
Oleeey 😮‍💨😅 hosgeldin grubumuza🥰❤️ erkek mi senin de ? Erkekler gec gelir diyolar

Hoş buldum 😁 kız benimki :) bizim gelesimiz yok illa bana suni sancı aldıracak ben anladım😅😅
Canım bugün bir kitap okuyordum (hypnobirthing). Lütfen kendini doğumun gecikmiş gibi hissetme. Aslında tahmin edilen zaman daha yeni gelmiş. Bebek sağlıklıysa 42 ye kadar yolu var. Bebeğin doğru zamanı biliyor 💗

😅😅😅 ay nazlı kızımız , doktor randevusu ne zaman ? O ne diyor
Yarın görüşeceğim gün seçelim gelmezse dedi, pek gelecek gibi durmuyor😅😅 gün seçip suni sancı ile alacak sanırım 😅 çok çabaladım gelmedi😅

Canım bugün bir kitap okuyordum (hypnobirthing). Lütfen kendini doğumun gecikmiş gibi hissetme. Aslında tahmin edilen zaman daha yeni gelmiş. Bebek sağlıklıysa 42 ye kadar yolu var. Bebeğin doğru zamanı biliyor 💗
Doktor 41 geçirmek istemiyorum dedi :) ben de sakin kalmaya çalışıyorum ama ister istemez stres oluyor insan😅 çok şükür plesanta temiz, suyu iyi hareketli vs

Yarın görüşeceğim gün seçelim gelmezse dedi, pek gelecek gibi durmuyor😅😅 gün seçip suni sancı ile alacak sanırım 😅 çok çabaladım gelmedi😅
Ay iyi iyi sevindim, sağlıklı olduktan sonra illa gelecek zaten 😅😂 anca bizi strese soksunlar baska bir sey yok yani hahaha bence bayram oncesi olur bu iş

Anladım canımm Çok ŞÜKÜR en son sağlıklıydı ama suyuu alt sınırda fakat iyi dedii doktor anlamadım insan çevreden bayaa etkileniyor artık son aydayım ve karnım ancak çıktı inanırmısın 2 haftada felan dahaa öncee bidee sweet giyiyırdum hiçç anlamıyorlardı yenii yenii anlaşılıyor
Artık doğuma 2 hafta kalaa ALLAH cümleten sağlıkla ilerletsin 🙏🤲🐬
İlk kızımda son 3 hafta hep su sorunu oldu 40.haftada doğum yaptım kordon da boynundaydı kritik seviyede su bitince sezeryanla alindi 6 buçuk yaşında 🌸🥰sanada hayirlı doğumlar inşallah💗

Ay iyi iyi sevindim, sağlıklı olduktan sonra illa gelecek zaten 😅😂 anca bizi strese soksunlar baska bir sey yok yani hahaha bence bayram oncesi olur bu iş
Aynen ben de öyle düşünüyorum 😅🥲

Evet çok iyi anlıyorum ben şimdiden geç gelirse diye strese giriyorum 😅
Allah herkese sağlıkla süreci atlatıp bebişe kavuşmayı nasip etsin, 🌸değişik bir korku, farklı bir his herhangi bir şey mi olacak ona tedirginliğiyle, ben çekerim acıyı geçer o iyi olsun duygusu farklı bir şeymiş 🌸

Selam kızlar ayaklarım çok şişiyor. Şiştiğini zaman ağrımda oluyor. Basamıyorum üzerlerine. Doktora sormuştum son ayların normal demişti ama aşırı şişmeye başladı. Ne yapmam lazım. Bir sıkıntı olur mu çok tedirginim. Bebekte makat gelişli dönmedi sağ tarafımda durduğu için orda bastı inanılmaz fazla onun etkisi var mıdır bu ödemde.

Selam kızlar ayaklarım çok şişiyor. Şiştiğini zaman ağrımda oluyor. Basamıyorum üzerlerine. Doktora sormuştum son ayların normal demişti ama aşırı şişmeye başladı. Ne yapmam lazım. Bir sıkıntı olur mu çok tedirginim. Bebekte makat gelişli dönmedi sağ tarafımda durduğu için orda bastı inanılmaz fazla onun etkisi var mıdır bu ödemde.
Şiddetli baş ağrısı,tansiyon yüksekliği ve idrarda protein yoksa ödem normal demişti doktorum. Benim de şişiyo ellerim ve ayaklarım artık ☹️ yeni başladı 10 gündür falan. Bütün gün asla aşağıya sallandırıp oturmuyorum hep ayaklarım yukarda o indiriyo şişlerimi

X