2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cok iyi anlayisli olmalari, yorulunca hemen oturun, ayaklarinizi uzatin. Ben Almanya'da calisiyorum, "anne korumasi" diye bir yasa var, isveren isterse yatirmasin :KK70:

Ben de calismayi cok seviyorum, doktorum istersen tamamen cekerim seni isten dedi (maas yine de tam yatiyor ve isten cikarmak yasak) ama ben biraz denemek istiyorum, belki simdi daha cok istirahat hakkim olunca daha iyi olur.

Hayirlisi hepimiz icin.
Beni çekin derdim orası ayrı😅😅😅

Hamile yastıgı 700 tl hamılelık bitince bir işe yarıyorsa ben de almak ısterım:)
Ben 570 liraya aldim bence sonrasinda kestirip emzirme yastigi olarak ya da hic kestirmeden emzirme yastigi yapip gece de uykunuzda kullanmaya devam edebilirsiniz 😂

Kızlar selam, çok fena hastayım. Boğaz yanmasıyla başladı, burun akıntısı derken bu gün öksürük başladı. İlaç kullanmamak için ılış bi şeyler içmeye çalışıyodum ama geçmiycek gibi. Soğuk algınlıklarının bebeğe zararı yoktur inşallah, korkuyorum
Ayni durumdayiz dun bende yazmistim , bogazim sis kemiklerim agriyor burnum tikali . Hala ayni durumdayim biraz hafifledi ben limonlu su bal yapiyorum ilac icmemek
Icin direniyorum bakalim . Bende korkmustum ama sakinlestim biraz .

Cok da mantikli. Düsünsene birincisi hamile oldugunu bilmene ragmen calisanina agir is yaptiriyorsun ve kötü bir sey oluyor. Burada bunun sorumlulugunu kimse almak istemez.

Ikincisi de calisanin hamile olarak calisiyor ama is yükünün azaltilmasi lazim cünkü yoruluyor, komplikasyonlari var vs... Isveren is yükünü azaltmaz ve gereksinimlere kulak asmazsa calisan doktor raporu ile tamamen isten cekiliyor. Bu durumda evinde oturan calisanina isveren hem maasini hic eksiltmeden yatiriyor, hem de cocugu en az 1,5 yasina gelene kadar isten cikaramiyor. Isveren acisindan calisanin is yerinde dinlenmesi, hic calismamasindan daha iyi.
Bayıldımmmm ❤️❤️

Ben normalde zayıf oldugumdan bence karnım buyuyor bu catlak kremini arastıran var mı kızlar ben bir tane buldum 200ml 600 tl ne kadar gidiyor acaba ay vok vahilim hicbisi bilmiyorum😅
Ben çatlat kremi almayı düşünmüyorum ya çatlarsa da çatlasın napim. Çatlak olayı genetik bir faktörmüş ayrıca. Kremler çok da işe yaramayabiliyormuş. Olabildiğince nemlendirmek önemliymiş. Bebe yağı sürmeyi düşünüyorum banyodan sonra.

Ayyy dur korkularımı gün yüzüne çıkarma. Benim okul dağ başında. Servis de gitmiyor okul kapısına kadar çünkü gidemiyor. Napcam o yokuşlarda ben bilmiyorum 🙈
Valla ben mart ortasına kadar çıktım o yokuşu bizimki de tam tepedeydi Allah kuvvet verdi, arada kayardım ama arkadaşlarım tutardı sağ olsunlar hey gidi keşke şimdi de olsaydı tospalak tospalak ım az girmedi koluma kaderde aynı grupta olmak da varmış 🥹

Valla ben mart ortasına kadar çıktım o yokuşu bizimki de tam tepedeydi Allah kuvvet verdi, arada kayardım ama arkadaşlarım tutardı sağ olsunlar hey gidi keşke şimdi de olsaydı tospalak tospalak ım az girmedi koluma kaderde aynı grupta olmak da varmış 🥹
Oyyy maşallah 🧿 ne güzel hamişsiniz ikinizde ❤️ benim 32.hafta tam şubat tatili dönüşü. Doktor uygun görürse şubatta da gitmeyi düşünüyorum ama sorun çıkmazsa yani. İzin sonraya kalsın mantığıyla. Doğumum mart sonu görünüyor inşallah

Oyyy maşallah 🧿 ne güzel hamişsiniz ikinizde ❤️ benim 32.hafta tam şubat tatili dönüşü. Doktor uygun görürse şubatta da gitmeyi düşünüyorum ama sorun çıkmazsa yani. İzin sonraya kalsın mantığıyla. Doğumum mart sonu görünüyor inşallah
Dayanabilirsen öyle yap, güzel olur haftanı doğumdan sonra kullanman 👍

Sizde öğretmendiniz değil mi benimde mart sonu doğumum Allah nasip ederse ama okul kapanmadan iki hafta önce falan bitiyor iznim rapor alırım diye düşündüm o halde çalışmak istermiyim bilmiyorum 😊

X