• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen aldı mi canım buhar makinesini
Evet canım.Sunu aldım bir fenomen önermişti.kucuk birsey fena degil .https://www.trendyol.com/hotkey/h2o-humidifier-300-ml-hava-nemlendirici-buhar-makinesi-ve-aroma-difuzoru-p-801364820?from=orders&merchantId=215441&boutiqueId=61

Kızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun 🥺
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar ya benimki çok kusuyor son zamanlarda yani her emzirme sonrası bi avuç içi kadar kusuyor mutlaka normal mi sizce? Bazen iki avuç içi oluyor. Uyuyamadıkça emmek istiyor emdikçe kusuyor sonra yine acıkıyor tüm günüm emzirmekle geçiyor tuvalete bile zor gidiyorum nolacak böyle bilmiyorum. Günde 4-5 saat ancak uyuyor bence gerisinde uyanık sürekli uyutmaya çalışıyorum ama yok dalamıyor

Kızlar ya benimki çok kusuyor son zamanlarda yani her emzirme sonrası bi avuç içi kadar kusuyor mutlaka normal mi sizce? Bazen iki avuç içi oluyor. Uyuyamadıkça emmek istiyor emdikçe kusuyor sonra yine acıkıyor tüm günüm emzirmekle geçiyor tuvalete bile zor gidiyorum nolacak böyle bilmiyorum. Günde 4-5 saat ancak uyuyor bence gerisinde uyanık sürekli uyutmaya çalışıyorum ama yok dalamıyor
Gaz sorunu mu var acaba? Gazi cok olan bebek cok emmek istermis.

Randevu almamıza gerek var mı acaba 40 için? Aaaa seninde farklı bi olay olmuş bende ameliyat esnasında hissetmeye başladım banada dozu arttirdilar ama şey dediler bana ooo çok iyi eğildin falan ben o yüzden iyi hissettim sadece sonda takılırken hissettim birde 🥲🤣
Yok valla hiç hissetmedim ama 2 kere yaptı o sıkıntı oldu bence

Kimyon demledim sanırım yeşil fasülye gaz yapıyor bu bebeye onu fark ettim 😢
Eşimde beni mutlu etmek için double cikolatali magnum almış bilerek yazıyorum markayı sakın sakın yemeyin çocuğa bi gaz yaptı çıkaramıyor bin pismanim yediğime eşimde mutlu etmek için alınca yedim yoksa bu kadar kötü yapacağını bilsem yemezdim

Eşimde beni mutlu etmek için double cikolatali magnum almış bilerek yazıyorum markayı sakın sakın yemeyin çocuğa bi gaz yaptı çıkaramıyor bin pismanim yediğime eşimde mutlu etmek için alınca yedim yoksa bu kadar kötü yapacağını bilsem yemezdim
hadi ya 😢 soğuk diye mi gaz yaptı ki? Yoksa çilolata mı?

Back
X