- 25 Eylül 2022
- 9.221
- 13.360
- 36
Bizde 7. Aydan sonra yaptıracaz canım normal bi sıkıntı yok yani kiminin doktoru erken yaptırıyor 1 yaşında da yapılırBizim doktor 8.ayda menenjit aşısının planlamasını yaptı neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde 7. Aydan sonra yaptıracaz canım normal bi sıkıntı yok yani kiminin doktoru erken yaptırıyor 1 yaşında da yapılırBizim doktor 8.ayda menenjit aşısının planlamasını yaptı neden acaba
Valla ebenin dediğide mantıklı açıkçası ama ben kendi doktorumuza güveniyorum o ne derse öyle devam ediyorum. Herhalde bu aşının üçüncü ayda yapılmaması yapılmasından daha büyük sıkıntılar çıkarabilir olmalı ki aşıyı atlamadı.Ya ebe işte bebeği yorma bagisiklikigi düşecek hastalıklara daha açık olacak dedi 7.ayda yapmaya karar vermiştim golden-snitch bugün tatil bolgesindeyiz kim geliyo kim gidiyo belli değil ben yaptırdım dedi kafam karıştı.. şuan yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal modundayim
Aç yatarak anladım ki naparsam yapayım nekadar az yersem nekadar gün içinde yemezsem yemeyeyim gece aç yatmayınca faydası yokNasıl verdin kız
Büyük ihtimalle çok sağol canımIremcmgz bu olabilir yüksek ihtimal sebebi
Anladım canım bir bildiği vardır doktorun.Bizde 7. Aydan sonra yaptıracaz canım normal bi sıkıntı yok yani kiminin doktoru erken yaptırıyor 1 yaşında da yapılır
Emzigini veriyorum hemen susuyor, uyku moduna geçiyor gözler kıpkırmızı ama uykuya da direniyor bi düzen oturtmustuk hepsi alt üst oldu. 4. Ayda uyku gerilemesi olurmuş bu ay bundan sonraki aylardaki uyku düzenini belirleyecekmis yılmadan devam etmeye çalışıyorum emzirmeyi de zorlanıyorum artık bı kaç saat geçince kendi istiyor. Bir de gezerek deneyeyimTakip ettiğim bi yeni anne var o da yaşadı aynısını ayakta falan emzirmiş farklı pozisyonlar denemiş hep, şimdi geçmiş normale dönmüş hep denemek gerekiyormuş
Aşıya sıvı degmemesi gerek diye biliyorum canım o yüzden banyo onermiyorlar bir kaç günAşı yerine ıslak bez vs konulur mu
Sütünü etkilemedi mi peki of benim de zayıflamam lazım çok kötü hissediyorum kendimiAç yatarak anladım ki naparsam yapayım nekadar az yersem nekadar gün içinde yemezsem yemeyeyim gece aç yatmayınca faydası yok
Peki benim alerjik bebişim yüzünden hep aç kalmamAç yatarak anladım ki naparsam yapayım nekadar az yersem nekadar gün içinde yemezsem yemeyeyim gece aç yatmayınca faydası yok
Sütüm ciddi oranda azaldı ama sebebi meme reddi.Sütünü etkilemedi mi peki of benim de zayıflamam lazım çok kötü hissediyorum kendimi
Ozaman sen bi taşla iki kuş hesabı yapıyorsunPeki benim alerjik bebişim yüzünden hep aç kalmam
Şükür uyudu ateşi yok şimdi bu geceyi atlatırsak yarına çıkmaz inşallahAşıya sıvı degmemesi gerek diye biliyorum canım o yüzden banyo onermiyorlar bir kaç gün
Hiç sorma ya hamile kaldığım kilonun altına düştüm şimdiden sütümü etkilemez inşallahOzaman sen bi taşla iki kuş hesabı yapıyorsun
Cilt lekelerine dermapen çok güzel işe yatıyor. Bi araştırın güvenilir güzel bi merkezde yaptırırsanız fayda görürsünüz diye düşünüyorum. Cildi yeniliyorKızlar benim geçen yaz hamile kalmadan 1 ay evvel bıyık bölgemde güneş lekesi çıktı. Hamile kalmayı planladığım için güneş koruyucu ile korumak dışında herhangi bir şey yapmadım. Hamilelik sürecinde bir anda burnumda alnımda da çıktı. Doğurunca geçer dediler geçmedi Lekesi olup çaresini bulan var mı? Güneşe çıktıkça koyulaşıyor. Önümüzdeki ay tatile gideceğiz daha da koyulaşacak Aynaya baktıkça sinirim bozuluyor.
Bende 89 la hamile kalmıştım 85 gördüm şükürHiç sorma ya hamile kaldığım kilonun altına düştüm şimdiden sütümü etkilemez inşallah
Ben doğum öncesi kiloma düştüm, ama göbüş var birazPeki benim alerjik bebişim yüzünden hep aç kalmam
Çok az benimde göbüşüm var doktor 4 - 5 ay karın çalışma dedi diye çalışamadımBen doğum öncesi kiloma düştüm, ama göbüş var biraz
Ya 36+6 1 günle prematüre ama 32 hafta altına isteniyormus. Ama bizde odaklanması kısa dedi doktor. Bu yüzden rop istedi. Şehir hastanesine randevu aldım. İnsallah gerek görmez doktor.93.7 ile başladığım bu yolda bugün itibariyle 85.7 gördüm. Yolum daha çooook uzun
Senden niye rop istediler prematüre mi bebeğin? Benim kızımda rop 2 evre olduğu için lazer operasyon geçirdi ama malum prematüre
Geçmiş olsunBiz yaptırdık çok can acıttığını düşünmüyorum. Damla damlatıyor göz bebekleri büyüyor sonra bir aletle açıyor gözleri belki babayla gitseniz daha rahat edersiniz. Ben bakamayacağım için eşime devrettim o tuttu bebeği