Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlacın etkisi geçene kadar uyukluyor geçince ağlamaya başlıyor. Ateş yok ama kucakta gezdirirken de ağlıyor o yüzden verdim gene şurubuHalsizlik huzursuzluk yapıyormuş sanırım bizimkinde huzursuzluk olmustu
E bebekten yeni başlık siparişi verdim bugün geldi kuzum her şeyi aynı zamanda yapıyoruzKızlar biz bugün biberonu emziği yenileyeyim diyoruz. 3 ay doldu
ne kadar zamanda değişmesi gerekiyormuş ki acaba. Tek biberon mu kullanıyorsunuzKızlar biz bugün biberonu emziği yenileyeyim diyoruz. 3 ay doldu
Yok kız klasik usül bi kendim bi bebekle çıkıyorum
Siz 4.ayın içindesiniz artık 4.ay atağı başlamış olabilir mi ? Çok zor geçiyormuş süresi de çok uzunmuş iştahsızlık meme reddi uyku gerilemesi ne ararsan varmışKızlar bebişim şu ara iştahsız gibi geliyor bana dün saat başı uyandikca emdi. Akşam da banyodan önce emzirdim. Genelde tek meme gidiyoruz ama bir memeyi tamamen bosalttigimdan beri iki meme veriyorum azalınca sinir oluyor tazyikli gelmiyor diye,diğer memeye geçiyorum. Dün de banyo öncesi emzirdim nasıl olsa banyodan sonra emecek yine dedim(hep öyle yapıyor) bir de uyku öncesi emzirme merasimimiz uzun sürüyor tamamen ikisini de bitiriyor gibi oluyor gece uzun uyuyor öyle olunca. Dün banyodan sonra çok huzursuzdu, asla emmek istemedi. Neyse dedim en azından banyo öncesi biraz emdi acıkınca gece erken uyanır. Gece de erken uyandı. Normalde her uyanisinda emziririm bugün 2 uyanista bir emzirdim. En son 4 buçukta emdi 6 buçukta uyku öncesi emzireyim dedim kiyameti koparttı sonra da uyudu. Kiloyu da yavaş almaya başladı neden böyle olmuş olabilir diş kaşıntısı huzursuzluk yapmış olabilir mi
Aptamil AR kullanıyoruz canım günde iki kez veriyorum onu kusmuyor baya koyu kıvamlı bi mama. Ama beni emince hala kusuyor 3. ayda geçer diyordum geçmediBilmiyorum niye öyle dedi seninki kaç kilo bizimkiler hemen hemen aynı gibiydi
aaaaa kaşıyıcı zamanları geldi mi golden-snitch
reflü maması hangisi canım benim ki de inanılmaz kusuyor ya hayret ediyorum
Diş kasınması başladı mı sende . Eğer başladıysa o huzursuz ediyordur
ben de oyun halısına koydum bir ayrıldım yanından geldiğimde baktım yukardaki oyuncağa dokunuyor nasıl mutlu oldum sanki Einstein atom parçalıyor
Oy maşallah kız nazar değmesin benimki saat başı emiyor da n’oluyo boşver uyku da büyütür bebekleriBenimki öglen uykusuna yatınca genelde 3 4 saat yatıyor canım o arada emmiyor mamada yemiyor gece de mesela 6 saat yatıyor belki acıkıyordur ondan olabilir yoksa yine uyanıkken aynı veriyorum mama
Ben de yeni sipariş verdim değişfircem lansinoh dışında tutmuyor benimkiKızlar biz bugün biberonu emziği yenileyeyim diyoruz. 3 ay doldu
4. ayda böyle oluyor sanırım mart ve Nisan annelerinde okumuştumKızlar bebişim şu ara iştahsız gibi geliyor bana dün saat başı uyandikca emdi. Akşam da banyodan önce emzirdim. Genelde tek meme gidiyoruz ama bir memeyi tamamen bosalttigimdan beri iki meme veriyorum azalınca sinir oluyor tazyikli gelmiyor diye,diğer memeye geçiyorum. Dün de banyo öncesi emzirdim nasıl olsa banyodan sonra emecek yine dedim(hep öyle yapıyor) bir de uyku öncesi emzirme merasimimiz uzun sürüyor tamamen ikisini de bitiriyor gibi oluyor gece uzun uyuyor öyle olunca. Dün banyodan sonra çok huzursuzdu, asla emmek istemedi. Neyse dedim en azından banyo öncesi biraz emdi acıkınca gece erken uyanır. Gece de erken uyandı. Normalde her uyanisinda emziririm bugün 2 uyanista bir emzirdim. En son 4 buçukta emdi 6 buçukta uyku öncesi emzireyim dedim kiyameti koparttı sonra da uyudu. Kiloyu da yavaş almaya başladı neden böyle olmuş olabilir diş kaşıntısı huzursuzluk yapmış olabilir mi
3 aylık kontrolde 6.5 kilyodu gayet iyi gelişimi dedi canımBilmiyorum niye öyle dedi seninki kaç kilo bizimkiler hemen hemen aynı gibiydi
aaaaa kaşıyıcı zamanları geldi mi golden-snitch
reflü maması hangisi canım benim ki de inanılmaz kusuyor ya hayret ediyorum
Diş kasınması başladı mı sende . Eğer başladıysa o huzursuz ediyordur
ben de oyun halısına koydum bir ayrıldım yanından geldiğimde baktım yukardaki oyuncağa dokunuyor nasıl mutlu oldum sanki Einstein atom parçalıyor
Evet evet bir emiyor bir etrafa bakıyor doğru dürüst içmiyor sütü bogumlari da kayboluyor gibi geldi ins boyuna gitmiştir bu ara neden böyle anlamadımBizimkinde de emzirmede sıkıntı var bir kaç gündür normalde her teklif ettiğimde emer saat başı şimdi ağzında oynuyor çekiyor ya atak ya diş herhalde
İyi yapmışsın canım en azından ağrısı kesilir rahatlarİlacın etkisi geçene kadar uyukluyor geçince ağlamaya başlıyor. Ateş yok ama kucakta gezdirirken de ağlıyor o yüzden verdim gene şurubu
Oof şimdiden başlıyor o zaman ya daha az emiyor gibi geliyor. Dün resmen sadece emzik istedi uyumadan önce memede ağladı kendini geri attı. Normalde gece uykusundan önce ikisini de emiyorduSiz 4.ayın içindesiniz artık 4.ay atağı başlamış olabilir mi ? Çok zor geçiyormuş süresi de çok uzunmuş iştahsızlık meme reddi uyku gerilemesi ne ararsan varmış
Oof ya tam bir zorluk bitiyor rahata kavustuk derken diğeri başlıyor4. ayda böyle oluyor sanırım mart ve Nisan annelerinde okumuştum
Ağrı yapıyor zaten ağlamasından belliİyi yapmışsın canım en azından ağrısı kesilir rahatlar
Ateşi kaç olunca verdiniz şurubuSabah oldu aşıyı bir şeyi yoktu akşam atesi çıktı calpol verdik gece alarm kurup takip ettim şükür bir daha calpol verecek kadar yukselmedi
Bizimde öyle şuan ve çok sıçrıyor uyanıkken bile sanırım çok korkmuşBizde ateş olmadı canım ama huysuzdu hep ağladı gece uykuya dalamadı diye calpol vermiştim
Canım geç dönebildim ben ateş yaptı mı? Bizde Salı günü olduk bexsero. Ağrı yaptı huysuzlandı az biraz. Calpol verdim ağrıyı kesti ateş yapmadı şükür. Kızımda yapmıştı ama.Kızlar ben bugün bebeğime menenjit ve rota yaptircam da dikkat etmem gereken bir şey var mı?? gulumsebebek golden-snitch @melegim can
ben 2600 e yaptırdım. Ama eczaneden almadım doktorda kontrolde yaptırdımBize menenjit söylenmedi hiç paralı bi aşımı
Benim ananem menenjitliydi ailede var yani korkuyorum o yüzden hiç ihmal etmemCanım menenjit çok tehlikeli bir hastalık, aşı ile bir kaç gün ateslenecek ama onu korkunç bir hastalıktan koruyacak böyle düşün. Menenjit kalıcı hasarlar bırakıyor yakalanınca.