2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynen aynen adacayi cok etkili ama benim o genislettigimiz kısım acıdığı için bugün yapmadım dün akşamdan beri aciyo

Hadi inşallah ağrı sızı sancı varmı?
Nstde 40 sancı cikiyo bende ağrı yok sadece kasılma hissi var ben bu ağrı işini çözemedim şimdi 40ta ne kadar hissetmem lazım ona göre ağrı şeyini şöyle söyleyebilirim regl ağrısı gibi kasiklarimin ortasında ağrı var ama yani o 1 haftadır var.. benim kafam çok karıştı inşallah anlatabilmisimdir ahahah

Kızlar son 1 aydır aynı kilodayım toplamda 11 kilo aldım ve sabitledim bu güzel haber. 100 kiloya sabitledim bu kötü haber
11 kilo çok iyi canım. 100 kilo olman kötü haber olabilir ama senin için geçerli degil çünkü hiç
Ama hiç göstermiyorsun

40 sancı 20 dak içinde 3 defa çıkarsa dogum başlarmış canım

Kızlar son 1 aydır aynı kilodayım toplamda 11 kilo aldım ve sabitledim bu güzel haber. 100 kiloya sabitledim bu kötü haber
Maşallah formunu koruyorsun bi görüp 3 hanelileri geri düşeceksin zekice bence, cok moral verici bi 100den 70e indim demek var birde 95ten 70e indim demek var

Ya kızlar ben böyle hastaneden gelince çok güzel zayiflicam sanıyordum şu an sadece 4 kilo vermişim o da bebiş + suyu galiba shdjdjd ne zaman vercem bu kiloları ya hala 4-5 aylık gibiyim
Acele etme kuzum 1 hafta daha geçsin farkeder 1 aya eski haline döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…