Amin hepimizin inşallahRabbim her daim yüzünüzü güldürsün inşallah çok ama çok sevindim pes etmediğinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimizin inşallahRabbim her daim yüzünüzü güldürsün inşallah çok ama çok sevindim pes etmediğinize
Maşallah çok iyi bakıyorsun kendineEğilip kalkma hareketlerim hiç yok. Her gün avokado ve beraberinde haşlanmış yumurta yiyiyorum, gün aşırı öğlen somon yiyiyorum, düz yolda açık havada kısa yürüyüsler yapıyorum, yanımda atıştırmalık olarak ceviz, badem, fındık bulunduruyorum, kabız olmamak adına arada kuru kayısı, kuru incir tüketiyorum. Yağlı yiyeceklerden, ve paketli gıdalardan uzak duruyorum. 2,5 lt günde su içmeye calısıyorum. Çok sıcak su ile değil normal ılık su ile duş alıyorum, sebze ağırlıklı besleniyorum. Komedi filmleri izliyorum, foruma bakıyorum herkes napıyo diye :) Pazartesi gününe kadar işten izin aldım stresten uzak olmak adına şimdilik bu kadar yaptıklarım. Bi belirti pek hissetmiyorum biraz yürüyünce kasıklarım cok hafif ağrıyor o kadar
Huzurunu kacıran ne varsa uzak durmaya çalışmalısın, ben ev işlerine şu süreçte hiç dokunmuyorum, eşim hallediyor her şeyi. benim test günüm 16 mart o zamana kadar bir sekilde sabredeceğim daha önceki 2 tüp bebek denememde erken test yaptım olumsuz sonuclar aldım bu kez vaktini bekleyeceğim sabırla. 12 gün kendimi hamile gibi düşünüp hissetmeye çalışıyorum hayali de güzel geliyor hayal ederken karnımda olduklarını bilmekte umutlandırıyor pozitif düşünüyorum. Bence olumlu taraflarını görmeye, düşünmeye, hissetmeye çalışın. Kötü enerji psikolojinizi bozmaktan başka bişey yapmaz.Maşallah çok iyi bakıyorsun kendine
Ben 2 gündür saldım ev işi yapiyorum stres hiç eksik olmuyor hep ağlıyorum artık Bi an önce sonuç almak istiyorum
Teşekkür ederim bilgi için tabi herkeste farklı seyrediyor bu durumlar geçen burda bir arkadaşın postunu okudum dehşet şeyler yaşamış e bide doktorumda ohss riski var deyince aşırı korktum o kızcağızın da yaşadığı şeyler az buz değildi yazdığı kadarıyla karaciğerde su toplanması 10 kilo alması onu sonda ile karından sıvı boşaltması gibi şeyler sanırım iğnelerin dozu da büyük rol oynuyor ..Pko olan kişilerden genelde opu zamanı çok fazla sayıda yumurta toplanıyor o yüzden de 5. Güne gelince embriyolar min 2. Adet döneminde yada sonrasındaki adet dönemlerinden birinde ne zaman hazır hissedersen transfer süreci tedavin başlıyor. Ohss yi gözünde cok büyütme benden 23 yumurta topladılar 2 hafta sadece ham bir vucut mekik cekmis karın calışmıs gibi ağrıdı, gülerken falan karnım ağrıyodu sonra geçti, bende doktorun tavsiyesi ile dondurulmus transfer oldum
Eşim kolumu kaldirsam bağırıyor herseye aşırı tepki gösteriyor, bana baksın diye annesini çağırdı kim kime bakiyor belli değil, gece yatarken ağlıyorum sabah kalkınca ağlıyorum psikolojim çöktü, çok fazla umut bağladı ama doktorlar yüzde 1 ihtimal verdiHuzurunu kacıran ne varsa uzak durmaya çalışmalısın, ben ev işlerine şu süreçte hiç dokunmuyorum, eşim hallediyor her şeyi. benim test günüm 16 mart o zamana kadar bir sekilde sabredeceğim daha önceki 2 tüp bebek denememde erken test yaptım olumsuz sonuclar aldım bu kez vaktini bekleyeceğim sabırla. 12 gün kendimi hamile gibi düşünüp hissetmeye çalışıyorum hayali de güzel geliyor hayal ederken karnımda olduklarını bilmekte umutlandırıyor pozitif düşünüyorum. Bence olumlu taraflarını görmeye, düşünmeye, hissetmeye çalışın. Kötü enerji psikolojinizi bozmaktan başka bişey yapmaz.
ciddi boyutları olabileceğini bilmiyordum. Herkesin bünyesi farklı, herkesin tedavisi de farklı seyrediyor dilerim siz hiç zorluk çekmezsinizTeşekkür ederim bilgi için tabi herkeste farklı seyrediyor bu durumlar geçen burda bir arkadaşın postunu okudum dehşet şeyler yaşamış e bide doktorumda ohss riski var deyince aşırı korktum o kızcağızın da yaşadığı şeyler az buz değildi yazdığı kadarıyla karaciğerde su toplanması 10 kilo alması onu sonda ile karından sıvı boşaltması gibi şeyler sanırım iğnelerin dozu da büyük rol oynuyor ..
İnşallah teşekkür ederimciddi boyutları olabileceğini bilmiyordum. Herkesin bünyesi farklı, herkesin tedavisi de farklı seyrediyor dilerim siz hiç zorluk çekmezsiniz
Doktorlar %1 ihtimal cocuğunuz olur mu dedi o kısmı anlayamadım? Bence eşiniz ile de size daha anlayışlı yaklaşması için konuşmalısınız bir dünya hormon ilacı alıyoruz şu süreçte duygu durumumuzu iyi yönetemememiz kadar doğal bir şey olamaz. Ben bazen takılıyorum şakayla eşime şu östrojen den biraz sana verelim kadın versiyonunu görelim diye gercekten duygu durumumuzu laçkalaştırıyorEşim kolumu kaldirsam bağırıyor herseye aşırı tepki gösteriyor, bana baksın diye annesini çağırdı kim kime bakiyor belli değil, gece yatarken ağlıyorum sabah kalkınca ağlıyorum psikolojim çöktü, çok fazla umut bağladı ama doktorlar yüzde 1 ihtimal verdi
Benide eklermisiniz?Merhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm Cokk Sizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ TÜP BEBEK EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 1. merry06 26 2. Deneme 1 adet 5. Gün 07.03.2023 2. @kalburayuz 33 1 adet 5. Gün 10.03.2023 3. E enerrciiii 30 1 Adet Pgt’li 24.02.2023 4. @Sedanur elif 27 1. Deneme 2 adet 3. Gün 04.03.2023 5. @D E V A 28 1 adet Pgt’li 11.03.2024 6. @Hemsirehanim01 25 2 adet 3. Gün 7. @Roseee3535 33 2 adet 3. Gün 01.03.2024 8. Zeynep3545 38 1 adet 5. Gun 9. @sinemsen1992 31 1 adet 5.gün 10. @Hayatbirumutt 26 2 adet 5. Gün 28.03.2024 11. @Smsf 33 1. Deneme 1 adet 5. Gun 26.02.2024 12. @Gunes2023 34 1 adet 5. Gün 11.03.2024 13. @Lilaa91 33 1 adet 5. Gun 27.02.2024 14. @mrv2412 24 2. Deneme 2 adet 5. Gun 01.03.2024 15. @Efnanl 25 1 adet 5. Gün 16. Zumrafatime 30 3. Deneme 2 adet 5.gün 04.03.2024 17. @perald 30 1 adet 5. Gün 01.03.2024 18. @isimsizbilgi 27 1 adet 5. Gün 04.03.2024 19. @gebelikisteyenbirhemsire 27 2 adet 5. Gün 08.03.2024 20. @wisualizing 26 2 adet 5 ve 6. Gun embrıyo 27.02.2024 21. @Gul220 30 1 adet 5. Gun 05.03.2024 22. @flyflyjustfly 33 1 adet 5. Gun 23. @tutu0707 33 1 adet 5. Gun 24. N nesem35 36 2 adet 5.gun 04.03.2024 25. @saglikdiliyorum 29 1 adet 5. Gün 28.02.2024 26. @nexusmagna 32 2 adet 5. Gün 16.03.2024 27. @merve_a1 29 1 adet 5. Gün 28.02.2024 28. @Sevgull 33 2. Deneme 1 adet 3. Gün 29. @umaydnz 28 1. Deneme 2 adet 3. Gün 01.03.2024 30. @ozlemylcnsy 26 1. Deneme 1 adet 5. Gün 01.03.2024 31. @Klbkdry 36 2 adet 3. Gün 08.03.2024
bende 16.günümdeyim rahim kalınlığı 8mm oldu daha gün vermedi dr.Merhaba kızlar öncelikle hepinizin tedavileri hayırlı uğurlu ve başarılı olsun inşallah 24 şubatta 3. Transferimi yaptıracağım tarih cuma günü belli oldu pgt li tek embriyo transferi olacağım inşallah benim 3 transferimde ortalama adetin 3. Haftası yani 22. 23. Gününe denk geldi heyecanla bekliyorum bakalım
Zaten 7. Ve 9. Gün test yapmıştım canım negatiftiRabbim en kısa zamanda bir bebek nasip eder inşallah her şeyin vakti zamanı var neden negatif bekliyordunuz onu merak ettim birde
İnşallah canım dualarım sizlerleCanımm benımm Rabbım O musteli haberı sana almayıda bırgun nasıp etsın ınsaAllah çok uzuldum
Direk negatif çıktı canım daha adet olmadım ilaçları bıraktım dünCanım benim üzüldüm gerçekten herşeyde hayır vardır Rabbim en iyisini bilir direk negatif mi oldu adet mi oldun nasıl oldu anlamadım
Evet tüp bebeğin tutma ihtimali yüzde 1Doktorlar %1 ihtimal cocuğunuz olur mu dedi o kısmı anlayamadım? Bence eşiniz ile de size daha anlayışlı yaklaşması için konuşmalısınız bir dünya hormon ilacı alıyoruz şu süreçte duygu durumumuzu iyi yönetemememiz kadar doğal bir şey olamaz. Ben bazen takılıyorum şakayla eşime şu östrojen den biraz sana verelim kadın versiyonunu görelim diye gercekten duygu durumumuzu laçkalaştırıyor
Ya bu söylem bana biraz acımasızca geldi ne hayallerle biz bu tedaviye başlıyoruz, böyle umut kırıcı konuşulur mu hiçEvet tüp bebeğin tutma ihtimali yüzde 1
Benim transferim 23. Gün oldu canım 15. Gün 7.8 mm di rahimbende 16.günümdeyim rahim kalınlığı 8mm oldu daha gün vermedi dr.
Tesekkür ediyorum görüşlerin için. Bende çok memnunum aslında ahmet bey tüp bebek de ilk kurucularından babacan bir doktor güven veriyor ama işte daha iyisi varımıdır diye hep bi arayış içine giriyoruz. İlk 3 ayda nasıl daha sağlıklı ilerler hep araştırma içinde oluyor insan . Benimde hazırda 1 emriyom var kürtaj sonrası kalıntı bar denildi rahim filmi histereskopi yapılıcak sanırım 1 adet beklenir nisan transfer yapılır. Bol şans diliyorum size en kısa zamanda rabbim bebeğinize kavuştursunbu arada Bende manisa KırkağaçlıyımBen aslında Manisadan geliyorum. Uzun araştırmalarım sonucu tavmergende karar kıldım. Öncelikle tüp bebek sürecinin gerçekten kendi kliniğinde olmasını istediğim için burayı tercih ettim. Genel olarak merkezden ve doktorumdan çok memnunum,mutlu bir şekilde gidiyorum her kontrol ve muayeneme. Ama sizin sürecinizi bilmediğim için sizi yanlış yönlendirmek istemem. Şu da aklınızda bulunsun tüp bebekte maalesef üç aya kadar düşük riski hep oluyor. Ben transfer sürecine yeni başlıyorum,hazırda embriyolarım var. Ama şunu biliyorum,sonuç olumsuz olsa da aynı yerde devam etmek isterim. Umarım sizin için de her şey en hayırlı ve en güzel biçimde olur
Canım olmamak için iğne ilaç veriliyor yumurta toplama sonrasi.Yaşıt arkadaşlarım ve ablalarım uzun zamandır tüp bebek düşünüyorduk eşimle fakat doktorum pko dan dolayı ohss olabileceğimi söyledi risk gurubundasın dedi bundan bir kaç gün önce tekrar teyet ettirmek için konuştum kesinlikle ohss olunur dedi ne yapmak lazım acaba olmaması için tüp bebek deneyimleyenler bana fikir verebilir mi korkuyorum tüp bebek süreci zaten kolay değil göründüğü kadarıyla eşten dostan duyduğum kadarıyla bide ohss ile uğraşacak gücüm yok bağışıklığımda problem var sürekli hastalanan biriyim Zaten yardımcı olabilecek kişiler bana yazabilirse çok sevinirim
Niye o kadar düşük ohtimal verdi canım.Eşim kolumu kaldirsam bağırıyor herseye aşırı tepki gösteriyor, bana baksın diye annesini çağırdı kim kime bakiyor belli değil, gece yatarken ağlıyorum sabah kalkınca ağlıyorum psikolojim çöktü, çok fazla umut bağladı ama doktorlar yüzde 1 ihtimal verdi