- 13 Ocak 2023
- 104
- 160
- 32
Bir şey olmaz ama transfer sonrası hazırlanmak için kes istersenBen kahve az içiyorum ama çayı açıkta olsa 2-3 oluyor yaa.. kessem mi bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey olmaz ama transfer sonrası hazırlanmak için kes istersenBen kahve az içiyorum ama çayı açıkta olsa 2-3 oluyor yaa.. kessem mi bilemedim
11indemi oluyosun canım transferiKızlar, transfere 5 gün kaldı, doktorlarınız size hiç çay kahve içmeyle ilgili birşey söyledi mi??
Bana sadece gazlı içecek boyalı paketli gıda yemesen iyi olur dedi o kadar
Amin.Bide inşallah güzel sonuç almışsınızdır son durum ne acaba Allahım kimsenin uğraşını boşa çıkarmasın
Evet canım ptesi olacak11indemi oluyosun canım transferi
Çok fazla içme ben 1 litre içtim bekletmeden dedikleri saatte aldılar ama fena sıkışmıştım masadan kaldirdilar biraz yap öyle gel dediler transfer bitince bekleme anında yine sıkıştım odaya götürmeden önce sürgü koydular ona yaptım. transfer sonrasi 2-3 saat kaldirmadilar kıyafetimi bile giyinmedim bu sürede. Sonrasi serbestyarın sabah transferim var kızlar, çok heyecanlıyım. öneriniz var mı? siz ne zaman tuvalete gittiniz sonrasında ne kadar su içtiniz?
İlk transferimde aşırı sıkışıktım sonda takıp boşalttılar ölüm gibi bişeydi ikincide beklerken baya sıkıştım birazını yapıp geldim daha az sıkıştım ve transfer olduktan sonra sedyeyi bacaklarımı biraz yukarı kalkar şekilde ayarlayıp 20 dk beklettiler ordan sonra bitip odaya getirildikten yarım saat sonra kadar sürgü vermişlerdi ördeğe yaptım ama tam anlamıyla yapamamıştım hiç rahat değildi daha doğrusu insan kendini kasıyor o yüzden. Biraz bekledim 2 saat sonra kalkabilir normal lavaboya gidebilirsin dediler 2 saat sonra kalktım lavaboya gittim üstümü değiştirdim. Aşırı su içmedim 1 bardak içmiştim ben transfer sonrası odada. Biraz uzun yazdım ama sana tavsiyem öyle aşırı aşırı sıkışık olma zaten öncesinde sıkışıklık durumu kontrol ediliyoryarın sabah transferim var kızlar, çok heyecanlıyım. öneriniz var mı? siz ne zaman tuvalete gittiniz sonrasında ne kadar su içtiniz?
Küçük sise suyun yarısını içmiştim ama heyecandan çok sıkıştım 1 plastik bardak yapmama izin verdiler. Transfer işleminde çok zorlandığım için odama geçer geçmez sürgüye yaptırdı hemşire hanimyarın sabah transferim var kızlar, çok heyecanlıyım. öneriniz var mı? siz ne zaman tuvalete gittiniz sonrasında ne kadar su içtiniz?
Sizi iki saat yatirmislar bizi yarım saat olmadan kaldırdılar gidebilirsiniz dedilerİlk transferimde aşırı sıkışıktım sonda takıp boşalttılar ölüm gibi bişeydi ikincide beklerken baya sıkıştım birazını yapıp geldim daha az sıkıştım ve transfer olduktan sonra sedyeyi bacaklarımı biraz yukarı kalkar şekilde ayarlayıp 20 dk beklettiler ordan sonra bitip odaya getirildikten yarım saat sonra kadar sürgü vermişlerdi ördeğe yaptım ama tam anlamıyla yapamamıştım hiç rahat değildi daha doğrusu insan kendini kasıyor o yüzden. Biraz bekledim 2 saat sonra kalkabilir normal lavaboya gidebilirsin dediler 2 saat sonra kalktım lavaboya gittim üstümü değiştirdim. Aşırı su içmedim 1 bardak içmiştim ben transfer sonrası odada. Biraz uzun yazdım ama sana tavsiyem öyle aşırı aşırı sıkışık olma zaten öncesinde sıkışıklık durumu kontrol ediliyor
Ben şehirdışından gittiğim için oda açtılar 1 gün kaldım canım. Ama işlem bittikten sonra ameliyathanede 20 dk, odaya çıktıktan sonra 2 saat hiç kalkmadım evet şehiriçinden gelenler hakkında bilgim yok maalesefSizi iki saat yatirmislar bizi yarım saat olmadan kaldırdılar gidebilirsiniz dediler
çok teşekkürler, ben biraz yapınca kalanını asla tutamam sanırım stres de yapmamak için sanırım en iyisi az sıkışık gitmek, yeterli değilse zaten yönlendiriyorlar anladığım kadarıylaİlk transferimde aşırı sıkışıktım sonda takıp boşalttılar ölüm gibi bişeydi ikincide beklerken baya sıkıştım birazını yapıp geldim daha az sıkıştım ve transfer olduktan sonra sedyeyi bacaklarımı biraz yukarı kalkar şekilde ayarlayıp 20 dk beklettiler ordan sonra bitip odaya getirildikten yarım saat sonra kadar sürgü vermişlerdi ördeğe yaptım ama tam anlamıyla yapamamıştım hiç rahat değildi daha doğrusu insan kendini kasıyor o yüzden. Biraz bekledim 2 saat sonra kalkabilir normal lavaboya gidebilirsin dediler 2 saat sonra kalktım lavaboya gittim üstümü değiştirdim. Aşırı su içmedim 1 bardak içmiştim ben transfer sonrası odada. Biraz uzun yazdım ama sana tavsiyem öyle aşırı aşırı sıkışık olma zaten öncesinde sıkışıklık durumu kontrol ediliyor
Yarın için randevu aldım yarın sabah gidicem inşallah kısa sürede olumlu yanıt alırım çok stresli süreç yahemen doktora gidersen ilaça başlarsın ay sonuna yetişir inşallah 10-15 günde etkisini gösteriyor . doktora gittin mi
Aahh içime su serptiniz bugün ilk defa oturup ağladım o kadar modum düştü ki transfer yüne ertelenir mi diye düşünmekten Yarın doktor randevum var. Peki bu ilaçlar transferin ertelenmesine sebep olur mu sizceBenim de tsh problemim var ve ilacınızı düzenli kullandığınız zaman 15 gün içersinde düşüyor. Zaten gebelik oluşursa da kullanmak durumundasınız. İnanın bu hiç strese girmeye değecek bir şey değil,rahat olun
Bununla ilgili bilgi vermediler bana ne zman çözdüklerine dair ama transferden bir gün önce embriyolog aradı transfer saatimi söyledi belki de çözülmüştü bilmiyorum transfer esnasında doktor hazırım deyince ismimi sordu embriyolog teyit için sonra transferi gerçekleştirdiKızlar çok merak ettim size soru embriyolarınız transferden ne kadar zaman önce çözüldü ? Mesela benim pazar çözüldü pazartesi koyuldu o bir gün acaba embriyonun yaşamının devam edip etmediğini görmek için mi ? Yoksa atıyorum transferden 3 saat önce de çözülüp koyulur mu rahme ?
Canım p morarır ıllakı dex yaptıkdan sonra Parmagında bastır Morarmıyor fazlaKızlar kan sulandırıcının morarmadığı bölge var mı ? Ben dün transfer oldum koldan yaptık ilk morarma oldu. Göbeğe de dex vuruyorum diye yapmak istemedim
Buyuk ıhtımal Transfer gunu cozuluyorKızlar çok merak ettim size soru embriyolarınız transferden ne kadar zaman önce çözüldü ? Mesela benim pazar çözüldü pazartesi koyuldu o bir gün acaba embriyonun yaşamının devam edip etmediğini görmek için mi ? Yoksa atıyorum transferden 3 saat önce de çözülüp koyulur mu rahme ?
Çok teşekkur ederımmm 3 ay nasıl gectı bılmıyorum InsaAllah Bu sefer yavrumu Alıp gelecegımm. Yarın transferımm
Sen nasılsın Neler yapıyosn cınsıyet bellı oldumuuu
Canım merhaba ben Ilk Yumurta toplamam Ohss olmuştum 10 gun hastanede yattım. 2. Yumurta Toplamamdada Ohss Oldum Ama hastanede yatmamak ııcn dırendım ilk Yatışımdan tecrubelıydım cunku. Bu surecte neler yaptım?Yaşıt arkadaşlarım ve ablalarım uzun zamandır tüp bebek düşünüyorduk eşimle fakat doktorum pko dan dolayı ohss olabileceğimi söyledi risk gurubundasın dedi bundan bir kaç gün önce tekrar teyet ettirmek için konuştum kesinlikle ohss olunur dedi ne yapmak lazım acaba olmaması için tüp bebek deneyimleyenler bana fikir verebilir mi korkuyorum tüp bebek süreci zaten kolay değil göründüğü kadarıyla eşten dostan duyduğum kadarıyla bide ohss ile uğraşacak gücüm yok bağışıklığımda problem var sürekli hastalanan biriyim Zaten yardımcı olabilecek kişiler bana yazabilirse çok sevinirim
Hangı Gun transferınBenide eklermisiniz?
2 deneme 3.gün embriyosu ,