- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
Amiiinn inşallah canımCanım bebişlerin tutunuyordur sana yüreğin ferah olsun. Allahın izniyle yerleşme lekelenmesidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinn inşallah canımCanım bebişlerin tutunuyordur sana yüreğin ferah olsun. Allahın izniyle yerleşme lekelenmesidir
Ben ikisini de göbeğe vuruyorum ve kan sulandırıcı dan sonra morarma oldu ne yaparsam yapayım morartıyor ilaç hemde yakıyor bi şekilde vuruyorum göbekten artıkKızlar kan sulandırıcının morarmadığı bölge var mı ? Ben dün transfer oldum koldan yaptık ilk morarma oldu. Göbeğe de dex vuruyorum diye yapmak istemedim
Canım benim üzüldüm gerçekten herşeyde hayır vardır Rabbim en iyisini bilir direk negatif mi oldu adet mi oldun nasıl oldu anlamadımİyi akşamlar kızlar bugün sonucum belli oldu beklediğim gibi negatif Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah benim nasibimde bu varmış
Bir kişi daya hem 1 martlı hem balık burcu dogum gunun kutlu olsun inşallah dogum günü hediyen bebeğin olurBenimde bugün doğum günüm ama çok erken yapamıyorum testi o yüzden
Çikolata rahim kasılmalarını arttırdığı için doktorlar pek tavsiye etmiyor.Az once bizde o tartışmayı yaptık doktor yasak demiş ben hatırlamıyorum bağıra çağıra Bi parça gofret yedim. Zaten sigara içemiyorum, kahve vermiyor çayı açık veriyor
Benim de tsh problemim var ve ilacınızı düzenli kullandığınız zaman 15 gün içersinde düşüyor. Zaten gebelik oluşursa da kullanmak durumundasınız. İnanın bu hiç strese girmeye değecek bir şey değil,rahat olunKızlar selamlar, şubatta transfer olacağım derken marta sarktı estrofem kullanıyorum 13. Gün kontrole gidicem rahim kalınlığına bakılıp transfer günü netleştirilecek. Doktorum benden tsh istedi bugün sonucum 4.03 çıktı doktorda beni endokrin bölümüne yönlendirdi modum aşırı düştü tüm hevesim heyecanım gitti sanki. Martta da galiba transfer olamayacağım tsh nasıl düşecek transfer olabikecekmiyim bilmiyorum çok üzüldüm hep bir sıkıntı çıkıp erteleniyor tsh sıkıntısı yaşayanınız var mı neler yaptınız düşmesi için
Merhaba,ben İzmir'de tedavi oluyorum ama tavmergende. Doktorum Bilgen Gedizİzmirden olan varmı kızlar. Ben izmir su hospital hastanesinde tedavi oluyorum doktorum ahmet zeki ışık
Canim valla ben kan sulandiriciyi koldan devam edecem sanırım en azından morlukları görmüyorum bide buz uygulamasi yapacağımBen ikisini de göbeğe vuruyorum ve kan sulandırıcı dan sonra morarma oldu ne yaparsam yapayım morartıyor ilaç hemde yakıyor bi şekilde vuruyorum göbekten artık
Teşekkür ederim inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız bu ayBir kişi daya hem 1 martlı hem balık burcu dogum gunun kutlu olsun inşallah dogum günü hediyen bebeğin olur
Benimde 11 martta doğum günüm 4 ündede transfer oldumHem 1 martlı hem balık burcuyuz inşallah yeni yaşımıza bebeklerimizle gireriz allahim çok amin
Canım, kan sulandırıcının içinde biraz hava var. Onu vurmadan önce alırsan daha az morarıyorKızlar kan sulandırıcının morarmadığı bölge var mı ? Ben dün transfer oldum koldan yaptık ilk morarma oldu. Göbeğe de dex vuruyorum diye yapmak istemedim
Dikkat edeyim ona da canim sağolasınCanım, kan sulandırıcının içinde biraz hava var. Onu vurmadan önce alırsan daha az morarıyor
İnşallah sende dogum günü hediyeni bebeginden alırsınBenimde 11 martta doğum günüm 4 ündede transfer oldum
Transfer sürecinde aynı zorlukları yaşamışız, 2. günde klozete bir damla kanlı parça yapıştı çok korktum embriyom mu düştü diye eşim baktirmadi bana, kaç kere sifon çektik gitmedi. En son ben uyuyunca alıp bakmış yapışkan bisiydi dedi. Internetten araştırdım düşmez diyor ama inşallah bisiy olmamıştırKızlar bu sabah kahverengi leke geldi. İçerde beklemiş gibi sümüksü yapıda ama koyu kahverengi. Transferden sonra hemşire olabilir demişti zorlandığı için sanırım. Ama 3. Günü gelmiş oldu. İçim sıkıldı bı an ya tutunmadi da rahim mi attı diye
Benimki kanlı değildi canım koyu kahve. Şimdi de şeffaf akıntım başladı anlamadım ne oluyor inşallah dediğin gibidir bı şey olmamistirTransfer sürecinde aynı zorlukları yaşamışız, 2. günde klozete bir damla kanlı parça yapıştı çok korktum embriyom mu düştü diye eşim baktirmadi bana, kaç kere sifon çektik gitmedi. En son ben uyuyunca alıp bakmış yapışkan bisiydi dedi. Internetten araştırdım düşmez diyor ama inşallah bisiy olmamıştır
Tutunma belirtisidir inşallah da vücut alışmaya çalışıyordurBenimki kanlı değildi canım koyu kahve. Şimdi de şeffaf akıntım başladı anlamadım ne oluyor inşallah dediğin gibidir bı şey olmamistir
İnşallah canım inşallah asistan aradı doktorum kan sulandırıcı iğne ve hapı bırakmamı istemişTutunma belirtisidir inşallah da vücut alışmaya çalışıyordur