Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende odaya geçer geçmez yaptım sürgüye, benim doktorum ilaç karşıtı değil bol bol kullaniyorum bahçeciye gidiyorumBen hemşirenin kolunu tutuyordum artik. Bı de mesaneye bastiriyordu o en zoru oldu benim icin. Zaten sonra dayanamadım sürgü istedim. Neden zorlandilar acaba? Rahim duvarı mi kalındı girişi mi dardı anlamadım. Benim ilk transferim çok rahat olmuştu ikinci zor olmustu pozitifti sonuç bu daha zor oldu inşallah sonuç pozitif olur ama sağlıkla ilerler ikimiz için de
O zaman asla aynı olamaz doktorlarımız ben zorla yazdiriyorum ilacı anksiyetem olduğunu düşündü bugünBende odaya geçer geçmez yaptım sürgüye, benim doktorum ilaç karşıtı değil bol bol kullaniyorum bahçeciye gidiyorum
Merhaba canımm hiç korkma histereskopi tedavi yöntemi sonuçta sonrası da güzel gececek inşallahKızlar merhabalar güzel haberler almanız dileğiyle bende 13 martta histereskopi olucam korkuyorum sonrası için umarım güzel geçer
Kesinlikle biz pozitifiz sonucumuz da pozitif olacak inşallahOlacak olacak pozitif düşünüyoruz her zaman
Donmuş embriyo transferinde transfer tarihi nasıl belirleniyor arkadaşlarSağolun kızlar benimde 22. Güne denk gelicekte geçmi acaba diue bi endişe ettim ama normal o zamn
Kan sulandirici iğne sordum doktora yine yazma taraftarı değil. Artık kullanılmıyor o iğneler diyor düşüğe engel değil vs dedi. Eğer çok istiyorsan yazarım dedi kafam karıştı ya yüzde doksan kullanıyor galiba
Evet ben hem oksapar hemde ecopirin kullanıyorum.Oksapar kullanan kızlar siz coraspin de kullaniyor musunuz aynı anda? Ben onu sormayı unuttum doktora
Oksaparı sabah yapıyorum kahvaltıdan sonra. Ecopirini de 14:00 gibi içiyorum.Evet ben hem oksapar hemde ecopirin kullanıyorum.
Aminn rabbim hepimize şifa versin bebeklerimizi kucağımıza alalım sonrasında tekrar burda güzel anılarımızı paylaşalımMerhaba canımm hiç korkma histereskopi tedavi yöntemi sonuçta sonrası da güzel gececek inşallah
Transfer olduğun günden sayıyorsun kuzum benim ilk transferim dondurulmuştu doktorum ilk günden sayıyoruz dediDonmuş embriyo transferinde transfer tarihi nasıl belirleniyor arkadaşlar
Tamam canım teşekkür ederimm ben bu akşam içeyim o zaman yarın doktoruma sorayım yine deOksaparı sabah yapıyorum kahvaltıdan sonra. Ecopirini de 14:00 gibi içiyorum.
Ben ikinci transferimde hiç ara vermemiştim canım ilk adet ile tekrar baslamistimHic ara vermeden 2. Deneme yapan varmi
Eğer ilaçlı transfer olcaksa rahim kalınlığına göre dpktor belirliyor. İlaçsız olcaksa yumurtlama dönemine göreDonmuş embriyo transferinde transfer tarihi nasıl belirleniyor arkadaşlar
Kisa protokolmu uygulandi uzunmuBen ikinci transferimde hiç ara vermemiştim canım ilk adet ile tekrar baslamistim
Evet ben corasprin reglin 5. Gününden beri içiyorum bugün oksapar 0,6 iğne eklendi ikisi beraber devam edecek benimOksapar kullanan kızlar siz coraspin de kullaniyor musunuz aynı anda? Ben onu sormayı unuttum doktora
Bence bu stresin daha çok sıkıntı olur canım. Bir paketten bir kereden hiçbir şey olmaz. Benim canım isterse yerim sonuçta tüp bebek olmasa şuan karnında bir embriyo olduğunu bilmeyecektin. Gebelik olduğunu bilmeden istediği her şeyi yiyor normalde kadınlar. Biz sadece dikkat ediyoruz bildiğimiz için hiç stres yapma afiyet olsunnBugün canım çok çikolata istedi bir paket çikolata yedim eşim gelince fark etti yediğimi yememen geriyordu diye baskı yapıyor bir sıkıntı olur mu sizce