ben gecen ay gınera kullandm dun kontrolum vardı gittim kist duruyor maalesef.. sizin ilk defa mı kist olustuAynı durumdayız ben kist yüzünden tedaviye başlayamadım bi daha ki aya kaldı yasmin verdi sizde durum ne
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmAz önce kan verdim
6. Gün oluyor da hücre bolunmeleriyle alakalı canim embriyolog sana detaylı bilgi verir yarın.Kızlar bugün 5. Gündü
Embriyolog aradı 4 tane donduracaklarini soylediler.
12 tanesine de yarına bakacaklar mis.
Sanırım onların gelişimi iyi değil bir gün daha bekletmek istediler.
Onlardan da 1-2 kalırsa 6. Gün embriyosu mu oluyor, kalitesi daha düşük mü olacak acaba
Evetttt negatif bile çıksa 10. Gün tekrar kan ver dediler hastanedeYaa çok heyecanlı
Hadi bakalım duramadım idrar testi ile uğraşmak istemedimHayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm
Bugün dondurduguna da nasıl dedim, iyi kalite dedi sadece.6. Gün oluyor da hücre bolunmeleriyle alakalı canim embriyolog sana detaylı bilgi verir yarın.Benim de 6. Güne kalan vardı ama gelişimini donduracak kadar iyi görmedikleri için dondurmamislardi
Onları bende hiç bilmiyordum canım transferden sonra verdikleri kağıttan gördüm hepBugün dondurduguna da nasıl dedim, iyi kalite dedi sadece.
Bu 5aa 5cc gibi sayılar var ya onlardan söylemedi. Yada kaç hücreli olduğunu. Yarın aradığında ne sormam gerek acaba
İnşallah canım benim kan verdim bakalım azcık ta olsa belli olur heralde bişeylerİyiye işarettir inşallah o güzel kipirtilar
Ne zman cikarmis sonuç ?İnşallah canım benim kan verdim bakalım azcık ta olsa belli olur heralde bişeyler
Ogrenmemen daha güzel canım benim 5aa lar tutmadı. Kesin gözüyle bakılıyordu tutacak diye. Nasip yani canım bilmesen daha rahat edersin. İyi kalite demişler kötü olsaydı söylerlerdi zaten inşallah ilki seninle olacakBugün dondurduguna da nasıl dedim, iyi kalite dedi sadece.
Bu 5aa 5cc gibi sayılar var ya onlardan söylemedi. Yada kaç hücreli olduğunu. Yarın aradığında ne sormam gerek acaba
Sen sabırsız çıktınEvetttt negatif bile çıksa 10. Gün tekrar kan ver dediler hastanede
Negatif çıktıNe zman cikarmis sonuç ?
Ay evet duramadım yaaaa moralimi bozdumSen sabırsız çıktın
hadi yaaa üzüldümAy evet duramadım yaaaa moralimi bozdum
Evet Salı tekrar veririm bakalım artık nasipten öte yol yokhadi yaaa üzüldümgerçi tekrar kan vereceksin herhalde? tam yerleşmemiş olabilir
Çok üzüldüm canım ama daha gününe var bazen geç tutunmalar oluyormus inşallah salı günü pozitif çıkar.Evet Salı tekrar veririm bakalım artık nasipten öte yol yok
Evet canım bu 3. Transfer bu sefer pgt li embriyoydu rahim inceliği var ve bunu pekte önemsemiyor dr um onunla ilgili olabilirÇok üzüldüm canım ama daha gününe var bazen geç tutunmalar oluyormus inşallah salı günü pozitif çıkar.Pgt li Embriyo di mi daha önce kaybın mi vardı?