- 13 Eylül 2023
- 227
- 311
22. Günü transfer oldu benimKızlar selam. Transfer olanlar adetin başlangıç gününü hesap ederek kaçıncı günde transfer oldunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22. Günü transfer oldu benimKızlar selam. Transfer olanlar adetin başlangıç gününü hesap ederek kaçıncı günde transfer oldunuz.
Benim de doktorum önemsemiyor 7.8 e de iyi dedi. Ama anlamıyorum iyi olsa zaten kalınlaştırmak için ugrasilmaz. Ben de tedirginim transfer sonrası negatif olacak diye. Pgt li Embriyo sağlıklı gelmiş rahim inceligini düzeltmeden niye riske atıyor bu doktorlarEvet canım bu 3. Transfer bu sefer pgt li embriyoydu rahim inceliği var ve bunu pekte önemsemiyor dr um onunla ilgili olabilir
Aleykum selam canım. Benim 23. Güne denk gelecek. Normalde 20. Gün olacaktı. 23. Üne ertelendi benimKızlar selam. Transfer olanlar adetin başlangıç gününü hesap ederek kaçıncı günde transfer oldunuz.
Ah canım ah birde ısrar ettim histeroskopi için bu sefer önerirse kesinlikle dahada adım Atmam oraya büyük konuşmayayım amaBenim de doktorum önemsemiyor 7.8 e de iyi dedi. Ama anlamıyorum iyi olsa zaten kalınlaştırmak için ugrasilmaz. Ben de tedirginim transfer sonrası negatif olacak diye. Pgt li Embriyo sağlıklı gelmiş rahim inceligini düzeltmeden niye riske atıyor bu doktorlar
Negatif çıktı
17. Gün oldum benKızlar selam. Transfer olanlar adetin başlangıç gününü hesap ederek kaçıncı günde transfer oldunuz.
Rahim kaçken transfer oldun canımEvet canım bu 3. Transfer bu sefer pgt li embriyoydu rahim inceliği var ve bunu pekte önemsemiyor dr um onunla ilgili olabilir
Rahim 7 üzeri transfere uygun aslında canım ama herşeyden önemlisi 3 çizgi görünümü oluyomuBenim de doktorum önemsemiyor 7.8 e de iyi dedi. Ama anlamıyorum iyi olsa zaten kalınlaştırmak için ugrasilmaz. Ben de tedirginim transfer sonrası negatif olacak diye. Pgt li Embriyo sağlıklı gelmiş rahim inceligini düzeltmeden niye riske atıyor bu doktorlar
Sizleri okudukça doktorum hakkında düşüncelerim değişiyor. Rahim kalınlığı 7,5 dedi iyi dedi ne çizgiden bahsetti ne embriyomdan bahsetti. Rahim filmi bile istemedi ben söyledim transferden önce cektirmem gerekmiyor mu diye. Yani sormasam hiç bilgi vermiyor, 10 saniyelik ultrason muayenesi oluyorum kan sonucunu bekleyelim diyor sonra asistaniyla reçeteyi yolluyor. Transferden sonra bile ben sordum bu ilacı bu vitamini vermistiniz napicam diyeRahim 7 üzeri transfere uygun aslında canım ama herşeyden önemlisi 3 çizgi görünümü oluyomu
Bilmiyorum canım benim söylemedi özellikle çok düşünüyorum diye bende ısrar etmedim ama Salı günü kan verdikten sonra soracağımRahim kaçken transfer oldun canım
Benim ilk transferde 6.5 tu ikinci ve 3. Cüde söylemedi ne yapacaksın dediSizleri okudukça doktorum hakkında düşüncelerim değişiyor. Rahim kalınlığı 7,5 dedi iyi dedi ne çizgiden bahsetti ne embriyomdan bahsetti. Rahim filmi bile istemedi ben söyledim transferden önce cektirmem gerekmiyor mu diye. Yani sormasam hiç bilgi vermiyor, 10 saniyelik ultrason muayenesi oluyorum kan sonucunu bekleyelim diyor sonra asistaniyla reçeteyi yolluyor. Transferden sonra bile ben sordum bu ilacı bu vitamini vermistiniz napicam diye
İnsan vücudu hakkında herseyi bilmek istiyor amaBenim ilk transferde 6.5 tu ikinci ve 3. Cüde söylemedi ne yapacaksın dedi
Dr olan benim benim için görünümü önemli görünümü önemli uygun olmasa iptal ederdim sana şu yada bu desem ne anlayacaksın dediİnsan vücudu hakkında herseyi bilmek istiyor ama
Üzüldüm canım.Negatif çıktı
Canım bu süreçte ilaç alabilirsin bence. Doktoruna danış. Bu süreci hasta geçirmek daha zor beden için.Kizlar dun gonalf basladik tekrar.2 denene icin.ama suan fena hastayim üşutmusum atesim vwr bogazim aciyor gozlerim cok agrlk yapiyor halim yok hic.ilac alamiycama gore ne yapabilirm ya fenayim
Devlete gidiyorum ulasamam kimseyeCanım bu süreçte ilaç alabilirsin bence. Doktoruna danış. Bu süreci hasta geçirmek daha zor beden için.
12 tane daha var ama dondurma süresi Nisan da bitiyor başka merkezde mi dondurturum bilmiyorum aslında hiç başka deneme de yapmayı düşünmüyorum da ama imha etmeyede kıyamamÜzüldüm canım.
Dondurulmuş embriyon var mıydı ?
Yani canım benimde incelik sorunum var geçenki transferimi 7.2yle 3 çizgi görüntüsüyle oldum. Pgtli Tuttuda zaten ama maleaef ilerlemedi kalp durmasıyla kaybetim. Benim tüp bebeğe başlama sebebimde böyle doğal gebeliklerimdede kayıp yaşamamdı zaten. Şuan doktorum kayıp yaşamamında rahim inceliği sebebiyle olduğu üzerinde duruyo. Yani belki tutunmasına yetiyor ama ilerlemesine yetmiyo rahim diye düşünüyor. Çünkü hiçbir şeyde sorun bulamadık başka.Sizleri okudukça doktorum hakkında düşüncelerim değişiyor. Rahim kalınlığı 7,5 dedi iyi dedi ne çizgiden bahsetti ne embriyomdan bahsetti. Rahim filmi bile istemedi ben söyledim transferden önce cektirmem gerekmiyor mu diye. Yani sormasam hiç bilgi vermiyor, 10 saniyelik ultrason muayenesi oluyorum kan sonucunu bekleyelim diyor sonra asistaniyla reçeteyi yolluyor. Transferden sonra bile ben sordum bu ilacı bu vitamini vermistiniz napicam diye
Bilmiyorum canım benim söylemedi özellikle çok düşünüyorum diye bende ısrar etmedim ama Salı günü kan verdikten sonra soracağım
Benim ilk transferde 6.5 tu ikinci ve 3. Cüde söylemedi ne yapacaksın dedi