Canım biz 17 haftalık olduk çok şükür evet o kalp atımı gibi ayrı bebeklerin hareketleri ayrı dün doktoruma soracaktım ama bebislerimi görünce hepsi aklimdan uçup gidiyorAynısı banada oluyor. Bana bebeklerin hıçkırığı olabilir denildi. Birkaç gün öncesine kadar sadece nabız atışı gibi pıt pıtlar ve dönmelerini hissediyodum. Şimdi tekmelerini de hissediyodum. Kaçıncı haftadasın sen
Ben diyince bana erken değil mi diyorlardı demek normalmiş bu haftalarda hissetmekCanım biz 17 haftalık olduk çok şükür evet o kalp atımı gibi ayrı bebeklerin hareketleri ayrı dün doktoruma soracaktım ama bebislerimi görünce hepsi aklimdan uçup gidiyordönmeleri kaymaları hepsini hissediyorum bende
Valla öyleymiş bende 20 haftayı falan bekliyordum ama erken olduBen diyince bana erken değil mi diyorlardı demek normalmiş bu haftalarda hissetmek
19+1 im ben. Tekil gebelik. Kiz.19 olduk bizde çok şükür. Evet ilk tekme hissedildi çok güzeldi. O hareketin bebişten geldiğini anlıyorsun zaten. Ben dönmelerini bile hissediyorum sanki. Çok farklı bir duygusizin haftanız nedir
Ben de 17+küsürde hissettim ilk tekmeleri.Ben diyince bana erken değil mi diyorlardı demek normalmiş bu haftalarda hissetmek
Ben de 17 haftalığım zayıfım da ama hissetmeden daha çok sürekli mi hissediyorsun acaba benim de tek bebek kızBen de 17+küsürde hissettim ilk tekmeleri.
Benim bu ikinci gebeliğim, onun da etkisi olabilir, erken belki bilemiyorum ama herkeste değişebiliyormuş. Baya yumruk tekme vs hissediyorum. Yatarken de otururken de hatta ayaktayken de olabiliyor. Şu an 19+1'iz artık. :)Ben de 17 haftalığım zayıfım da ama hissetmeden daha çok sürekli mi hissediyorsun acaba benim de tek bebek kız
hepimiz aynı haftalarda hissetmeye başlamışız net olarak. Bana ikiz olduğundan erken hissettin sen normalde 20 lerden sonra net hissedilir denildi hep ama genel olarak hisseden cokmusBen de 17+küsürde hissettim ilk tekmeleri.
Benim randevum cumartesi günüydü biz fetal dna yaptırdık ama bu seferde doktorumuz yine detaylı baktı her yerini ölçtü randevuya gelmeden önce bol dinlen ve karnın tok olsun dedi başka bişey önermediKızlar detaylı ultrasonlarınıza gittiniz mi ? Nasıl geçti? Gitmeden ne yiyip içtiniz? Veya randevularınız ne zaman?
Ay canım valla öyle güzel bir konu bulmuşsun kiKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü biraz da bu konu konuşalım güzel moraller olur
Aynen bizde yaptırdık ama doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi detaylı için çok heyecanlıyız inşallah bunu da atlatırsak doğumu huzurla beklerizBenim randevum cumartesi günüydü biz fetal dna yaptırdık ama bu seferde doktorumuz yine detaylı baktı her yerini ölçtü randevuya gelmeden önce bol dinlen ve karnın tok olsun dedi başka bişey önermedi
Yaa benim de bi kaç isim var ama artık bi isim belli olsun kızçemi ismiyle sevelim istiyorumAy canım valla öyle güzel bir konu bulmuşsun kibizim de aklımızda bi kaç isim var ama
Benim ki de meyveyle hareketleniyor gitmeden yiyorum ordan oraya oynuyorAynen bizde yaptırdık ama doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi detaylı için çok heyecanlıyız inşallah bunu da atlatırsak doğumu huzurla beklerizçikolata vişne suyu kahve bunları denedin mi hareketi için ? Çünkü bizimki çikolatayla uyanmıyor limonla uyanıyor genelde ben hepsine ek Limon yemeyi düşünüyorum
Insaallah haftaya randevu almayi dusunuyoruz.Kızlar detaylı ultrasonlarınıza gittiniz mi ? Nasıl geçti? Gitmeden ne yiyip içtiniz? Veya randevularınız ne zaman?
Benim randevum da haftaya ama 12 haftalıkken almıştık kendi doktorumun önerdiği doktor hep dolu oluyor 2 ay sonraya anca randevu veriyordu tam da zamanıyla denk geliyor neyse kiInsaallah haftaya randevu almayi dusunuyoruz.
Aynen bizde yaptırdık ama doktorumuz perinatolojiye yönlendirdi detaylı için çok heyecanlıyız inşallah bunu da atlatırsak doğumu huzurla beklerizçikolata vişne suyu kahve bunları denedin mi hareketi için ? Çünkü bizimki çikolatayla uyanmıyor limonla uyanıyor genelde ben hepsine ek Limon yemeyi düşünüyorum
Kızım adını zeynep masalYaa benim de bi kaç isim var ama artık bi isim belli olsun kızçemi ismiyle sevelim istiyorumbirbirimize fikir olur isimler çok kararsızım ben de
Yaa bugün ben de masal isminin anlamına bakıyordum :)Kızım adını zeynep masal
Oglumuzda cihan ama yanına kuranda geçen bi erkek ismi arıyoruz ama bulamadık