- 4 Ocak 2016
- 309
- 420
- 36
Acaba onceden de mi bu sekildeydi de bizim simdi farkindaligimiz gobislerimiz diye fark ettik diye dusundum ben. Hani bilegimizde, boynumuzda da var ya.Kizlaarrr güzel hamisler bişey sormak istiyorum size...
Karniniz kalp atar gibi atıyor mu ?
Benim karnım sanki kalbim orda gibi atıyor sebebi ne olabilir bi fikri bilgisi olan var mı? Beni de bilgilendirir misiniz lütfen
Acaba onceden de mi bu sekildeydi de bizim simdi farkindaligimiz gobislerimiz diye fark ettik diye dusundum ben. Hani bilegimizde, boynumuzda da var ya.Bu konudaki biyolojik bilgim tahminden ibaret ama bebislerle alakali degil gibi. Cunku onlar teee bilmem kac deri katmaninin altindaki rahimin de tee icinde. O damarlar bizim sanki.
Benim henüz öyle bir şey yokKizlaarrr güzel hamisler bişey sormak istiyorum size...
Benim karnım sanki kalbim orda gibi atıyor sebebi ne olabilir bi fikri bilgisi olan var mı? Beni de bilgilendirir misiniz lütfen
Göbek deliği altındaysa bebek olabilir değilse ve devamlı oluyorsa tansiyon olabilirKizlaarrr güzel hamisler bişey sormak istiyorum size...
Cevabi bize de soylersin canımcanım bende bebeklerden diye düşünmüyorum ama bu kadar belli olmasında ilginç geliyor bana merak ediyorum cumartesi doktoruma sorucam
Tamam kuzum söylerimCevabi bize de soylersin canımmerak ediyoruuuzz
Ben 18+5 im ve bizim kız kipir kipiiirBenim henüz öyle bir şey yokama eminim muhteşem bir duygudur
Kaç haftalıksınız peki
Valla tatlım bilmiyorum tansiyon olabilir mi ama sürek li oluyorGöbek deliği altındaysa bebek olabilir değilse ve devamlı oluyorsa tansiyon olabilir
17 haftalik olduk tatlım buda değil de bazen karnımın içinde kayan bişey oluyor hele gece 3 uyuyamamıştım ilk hissettiğimde sol tarafıma yatıyordum öyle bir toplandı ki gece 3de ağlanır mi evet ben çok şükür ağladımBenim henüz öyle bir şey yokama eminim muhteşem bir duygudur
Kaç haftalıksınız peki
Ben ilk gebeligim ama doktorum aradığında sordu hissediyor musun diye zayıf olduğun için hissetmen lazım demişti ki hissettimBen 18+5 im ve bizim kız kipir kipiiir2. gebeligim diye sanirim 1 hafta 10 gündür falan hissediyorum vurmalari
Ya ne güzel, doktorunuzla telefonda mi görüşüyorsuuunBen ilk gebeligim ama doktorum aradığında sordu hissediyor musun diye zayıf olduğun için hissetmen lazım demişti ki hissettim
Biz de 17+ 6 haftalık ilk gebeliğim yakında hissederim inşallah17 haftalik olduk tatlım buda değil de bazen karnımın içinde kayan bişey oluyor hele gece 3 uyuyamamıştım ilk hissettiğimde sol tarafıma yatıyordum öyle bir toplandı ki gece 3de ağlanır mi evet ben çok şükür ağladımevet çok güzel bi duygu canım RABBİM herkese nasip etsin inşaallah
MAŞALLAH canım aynen yakın zamanda hissedersinBiz de 17+ 6 haftalık ilk gebeliğim yakında hissederim inşallah
Eveettt doktorum hep arar ben mesaj attığımda uygunsa hemen cevap verir çok iyi bir doktorum varYa ne güzel, doktorunuzla telefonda mi görüşüyorsuuun
Canım yanlış hatırlamıyorsam seninde ikizdi ben 18+3 oldum hala hissedemedim ya kilolu değilim 57 ile tedaviye başladım şuan 64 oldum hala hissedemiyorum ya pazartesi kontrolüm vardı bebislerim maşallah çok hareketli Dr söyledi hele sağdaki hiç durmuyor madem bu kadar hareketli ben niye hissetmedim hala hissetsem sanki içim daha rahat olucak sürekli yorumlarda okuyorum anne karnında kalbi duran bebekleri psikolojim çöküyor17 haftalik olduk tatlım buda değil de bazen karnımın içinde kayan bişey oluyor hele gece 3 uyuyamamıştım ilk hissettiğimde sol tarafıma yatıyordum öyle bir toplandı ki gece 3de ağlanır mi evet ben çok şükür ağladımevet çok güzel bi duygu canım RABBİM herkese nasip etsin inşallah
Ilk gebeliklerde 20.haftada hissedilir diyor heryerde hep. Evham yapmayin, ins bakin kipir kipirlarmis masallah. Daha hareketli olanin cinsiyeti farkli mi?Canım yanlış hatırlamıyorsam seninde ikizdi ben 18+3 oldum hala hissedemedim ya kilolu değilim 57 ile tedaviye başladım şuan 64 oldum hala hissedemiyorum ya pazartesi kontrolüm vardı bebislerim maşallah çok hareketli Dr söyledi hele sağdaki hiç durmuyor madem bu kadar hareketli ben niye hissetmedim hala hissetsem sanki içim daha rahat olucak sürekli yorumlarda okuyorum anne karnında kalbi duran bebekleri psikolojim çöküyor
Allah korusun canım benim kötü şeyler düşünme emin ol düşünceler bile olumsuz etkiliyor bende 61 kilo ile başladım şimdi 67 kilo oldumCanım yanlış hatırlamıyorsam seninde ikizdi ben 18+3 oldum hala hissedemedim ya kilolu değilim 57 ile tedaviye başladım şuan 64 oldum hala hissedemiyorum ya pazartesi kontrolüm vardı bebislerim maşallah çok hareketli Dr söyledi hele sağdaki hiç durmuyor madem bu kadar hareketli ben niye hissetmedim hala hissetsem sanki içim daha rahat olucak sürekli yorumlarda okuyorum anne karnında kalbi duran bebekleri psikolojim çöküyor
Sebebi bebek diye biliyorumKizlaarrr güzel hamisler bişey sormak istiyorum size...
Canım 17 haftaligiz valla bebek sebebi ne bilmiyorum ama çok merak ediyorumSebebi bebek diye biliyorumne güzel kacinci haftandasın?