- 21 Aralık 2023
- 244
- 250
- 28
Bayramdan önce gittim ama maalesef saklıyor kendini hareketli ama yine de göstermedi17 haftalıkmış kontrole gitmediniz mi? Bizim kız 11. Haftada gösterdi zaten 12de de fetal DNA sonucuyla netleştiher gittiğimizde açmış yatıyor oluyor doktorumuz bile kızlar saklar ama sizinki biraz rahat diyor ben kıyafet işini en sona bıraktım hediye gelirse fazlalık olmasın diye şimdilik arabası beşiği ana kucağı vs onları aldık bide ufak tefek bakım malzemeleri vs
Maşallah canım hepimiz yavucaklarimiza sağ salim kavuşalim İnşallahKızlar merhaba güzel anneler hamisler
Fetal dna sonuçlarimiz çıktı çok şükür doktorum da aradı ikizlerim sağlıklı MAŞALLAHher hangi bi sorun olmadığını söyledi bu güzel haberimizi sizinlede paylaşmak istedim inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin
AA biz de bakalım bari netten iyi oldu söylediğiniz peki nasıl kalitesi açtınız miAyy keşke çevremde öyle biri olsa. Bizde anneannesi çok hevesli olduğu için her şeyini alıyor zatenama elelenin nova anne yanı beşiğini aldım tavsiye ederim aynı beşikler 10 binden başlıyor Elele 5 bin
Bence ekonomik durum çerçevesinde insanın icinde hicbirsey kalmamali. Bu islerin israfi olmuyor. Sonucta hepsini kullaniyoruz, kullanacagiz. Ben oglumda baya hevesliydim. Hem ilk cocuk, hem yasim genc derken dogumdan once herrrrseyi hazirdi. Gerekli gereksiz herrrseyi aldim ekonomik durumum yettigince. Iyi ki de almisim.Ben dayanamayıp sürekli birşeyler alıyorum
Çok güzel gerçekten zaten 1 yaşa kadar ara katı kullanabiliyorsunuz sonra ara katı kaldıyorsunuz. Park yataklar çok büyük yani kimin yatak odası onu anne yanı yapacak kadar büyük bilmiyorum ama bizim ki değil ben hep küçük bişey baktım ve otomatik sallansın istedim huggy filan vardı 11 bindi sallanmayan e bebeğin vardı 3 buçuktu yani 1 buçuk daha verir sallanan müzik çalanı alırım dedim. Hem reflü yatağıda oluyor videosunu izleyin biAA biz de bakalım bari netten iyi oldu söylediğiniz peki nasıl kalitesi açtınız mi
Keşke birazda bizim ki saklasaBayramdan önce gittim ama maalesef saklıyor kendini hareketli ama yine de göstermedi
Ben de sona bırakmayı düşünüyorum alışverişi sadece kullanabileceğim şeyleri almak istiyorum ya bu telaşlar çok hoş değil mi
Evet Park yataklar çok büyükÇok güzel gerçekten zaten 1 yaşa kadar ara katı kullanabiliyorsunuz sonra ara katı kaldıyorsunuz. Park yataklar çok büyük yani kimin yatak odası onu anne yanı yapacak kadar büyük bilmiyorum ama bizim ki değil ben hep küçük bişey baktım ve otomatik sallansın istedim huggy filan vardı 11 bindi sallanmayan e bebeğin vardı 3 buçuktu yani 1 buçuk daha verir sallanan müzik çalanı alırım dedim. Hem reflü yatağıda oluyor videosunu izleyin bi
Doktorunuz kimdi acabaBende kararsızım aslında cok kalitesı ıyı degıl embrıyolarımın Genetıge gonderecegım ama baska hastanedemı gondersem aceba dıye tereddutte bulundum. Buraya sormak ıstedım.
neyse orada genetıge gonderırım saglam gelmese belkı baska hastanede baslarım Daha Tabı baslanmadıda hıc bırşeye
Kayserı acıbadem mustafa taşDoktorunuz kimdi acaba
Seninkilerin cinsiyetleri ne çıktı pekiKızlar merhaba güzel anneler hamisler
Fetal dna sonuçlarimiz çıktı çok şükür doktorum da aradı ikizlerim sağlıklı MAŞALLAHher hangi bi sorun olmadığını söyledi bu güzel haberimizi sizinlede paylaşmak istedim inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin
Cocuk icin mi reflü yatagi varmis? Bir arastirayim nasil birseymis.Ayrı reflü yatağı alacak mısınız peki o konuda benim kafam çok karışık
Biz öğrenmek istemedik cinsiyet partisi için canımSeninkilerin cinsiyetleri ne çıktı peki
ben alicam inşallah çok kullanışlı diyorlar kullanan arkadaşlarım varCocuk icin mi reflü yatagi varmis? Bir arastirayim nasil birseymis.
Yaa hadi hayırlısı canmBiz öğrenmek istemedik cinsiyet partisi için canım
Ben güvenli yatış yastığı alıcam aldığım beşik zaten reflü yatağı şekline geliyorAyrı reflü yatağı alacak mısınız peki o konuda benim kafam çok karışık
Evet canım çok övüyorlarCocuk icin mi reflü yatagi varmis? Bir arastirayim nasil birseymis.
Amin canım hayırlısı inşallahYaa hadi hayırlısı canm