- 19 Ocak 2023
- 209
- 181
- 23
- 44
Harika! Peki iyileşme süreciniz nasıldı? Bunu sormamın nedeni şu: benim muhtemelen bayram tatilinden önce olacak ve hemen iki gün sonra da yola çıkacağım. Yani hemen ayaklanılıyor mu? Bir de reglin kaçıncı günü oldunuz?Ben varımhiç ağrım olmadı süreç de çok iyi geçti gözlerimi açtığımda odamdaydım ve faydası olduğunu düşünüyorum çünkü pozitif gördüm
Üzülmeyin yanıltıcı olabilir kesinlikle inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBenimde 11. Günüm bu gün Perşembe günü kan testim var ,ama dayanamadım idrar testi yaptım negatif oldu ,uzuleyimmi bilmiyorum ama kan testinden önce bir şey anlayamıyor insan bir umutla bekliyorum günümu
Çok sevindim!Ben varımgözümü açtığımda çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrım oldu. Zaten ağrı kesici yaptılar ve hemen geçti Basit bir işlem. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Şükür ki bende pozitifim
Ben reglin bitiminde oldum hemen ona göre ayarladı doktorum. İşlemden sonra biraz kendime gelip hemen ayaklandım yürüdüm falan, çok beni zorlamadı hemen sosyal hayata da döndümHarika! Peki iyileşme süreciniz nasıldı? Bunu sormamın nedeni şu: benim muhtemelen bayram tatilinden önce olacak ve hemen iki gün sonra da yola çıkacağım. Yani hemen ayaklanılıyor mu? Bir de reglin kaçıncı günü oldunuz?
Çok sevindim. Yüreğime su serptiniz. Hem sürecin kolaylığı, hem de pozitifi görmeniz açısından.Ben reglin bitiminde oldum hemen ona göre ayarladı doktorum. İşlemden sonra biraz kendime gelip hemen ayaklandım yürüdüm falan, çok beni zorlamadı hemen sosyal hayata da döndüm
Darısı başınıza inşallahÇok sevindim. Yüreğime su serptiniz. Hem sürecin kolaylığı, hem de pozitifi görmeniz açısından.
Kol bacak cesaret edemiyorum benProgestan dexi göbekten yapan kızlar, göbek dışında kol veya bacağa yapan oldu mu? Karnım sertleşti yaparken canim acıyor artık doktor kol bacağa yapabilirsin dedi buraya da sormak istedim yapan var mı?
Merhaba hangi uygulamadan baktınız acaba ben tüp bebek gebelik hesaplama yazdım Google dan ilk siteye tıkladım benim de 5+3 çıktı benim transferim 28 şubattaydıKızlar kese ya da kalp atışı duyan oldu mu? İlk hangimiz duyacak acaba çok heyecanlıperşembeye randevum var benim uygulamadan bakınca 5+3 gözüküyor ama bakalım nasıl olacak
Benim histereskobimle opum aynı anda yapıldı. Odaya geldim doğal olarak biraz ağrım vardı. İğne yaptılar, serum yaptılar 20 dakikaya toparlandım. Hatta aynı gün akşamı kuzenimin düğünü vardı. Bi güzel düğüne gittimÇok sevindim!Darısı benim de başıma Peki ne kadar sürede toparlandınız? Benim yola çıkmam lazım da. Bayram tatili öncesine denk geliyor. Bir de reglin kaçıncı günü yaptılar?
Benimde bugün 5+0 görünüyor. Aşırı heyecan vericiKızlar kese ya da kalp atışı duyan oldu mu? İlk hangimiz duyacak acaba çok heyecanlıperşembeye randevum var benim uygulamadan bakınca 5+3 gözüküyor ama bakalım nasıl olacak
Göbeğe çok zor giriyor artıkKol bacak cesaret edemiyorum benGöbekten bile eşim yapıyor ben yapamıyorum
Ay ben hepsini indirdimBenimde bugün 5+0 görünüyor. Aşırı heyecan vericiCumartesi günü kese görmeye çağırdı doktorum Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Ben Happy Mom kullanıyorum. İyi gibi sanki
Ben de hafta hesabımı ona göre yaptımMerhaba hangi uygulamadan baktınız acaba ben tüp bebek gebelik hesaplama yazdım Google dan ilk siteye tıkladım benim de 5+3 çıktı benim transferim 28 şubattaydı
Benim karnım delik deşik oldu. Bazı yerler de mor-yeşil.Göbeğe çok zor giriyor artık
Bak mucize anneyi kaçırmışım dur onuda yükleyimAy ben hepsini indirdimhappy Mom, Dr. Banu çiftçi ve mucize anne hepsini girip okuyorum akşamları. Benim de 5+0 görünüyor bugün 2 Mart transferim ama bu hafta hesabını bi siteden yaptım bu uygulamalara ona göre veri girdim inşallah doğrudur
Bende morarma olmadı dex yapınca. Deri çok sertleştiği için artık iğneler zorluyor sanırım başka yere yapmaya başlayacağım mesela bacağaBenim karnım delik deşik oldu. Bazı yerler de mor-yeşil.
Ben transfer tarihine göre hafta hesapla sitelerinden haftayı bulup ona göre adet tarihi girdimBak mucize anneyi kaçırmışım dur onuda yükleyimEn doğru zamanı doktorlarımız söyleyecek Aramızda bir gün var sadece bende 1 martta transfer oldum ama programlarda ben son adet tarihimin ilk gününü yazıyorum transfer günümüz değil. Sen öyle sanırım dimi? Ve sanırım doktorlar da onu baz alıyor
Yani gunluk hayatta malesef dikkat edilmiyor fazla. Ben ağır iş yapmamakla beraber normale dönmeye çalışıyorum hicbisi yapmasam bile mecbur iftar yemeği hazırlıyorum eşime. Tencere al ocağa koy onu çıkar bunu çıkar. İnşallah bir zararı olmayacaktır başka seçenek yok çünküBugün ben de kendimi çok yordum yerden eğilip almam gerekenler oldu çok ağır olmasa da poşetler kaldirdim. Ve çok ayaktaydim. Hep bı hareket halinde ama. Bacaklarım ağrıyor. Dikkat ederek yapıyorum bı şeyleri İnşallah zararı olmaz. Ama günlük hayatımızda sürekli dinlenme halinde olamıyoruz maalesef
Bazen de insan durumunu unutup bi anda atlıyor. Geçen bi aile gelmişti misafir bebekleri ayakta yeni duruyor ben düşecek diye aniden bi reflekse yere atıp kendimi bebeği kaldırdım ama sonra baya kasıklarım ağrıdıBugün ben de kendimi çok yordum yerden eğilip almam gerekenler oldu çok ağır olmasa da poşetler kaldirdim. Ve çok ayaktaydim. Hep bı hareket halinde ama. Bacaklarım ağrıyor. Dikkat ederek yapıyorum bı şeyleri İnşallah zararı olmaz. Ama günlük hayatımızda sürekli dinlenme halinde olamıyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?