Evet 7 Mart İnşallah.Yarın tekrarlayacagımBede 7 sinde bugün kan verdim 302 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 7 Mart İnşallah.Yarın tekrarlayacagımBede 7 sinde bugün kan verdim 302 çıktı
Pozitifi alacaksın sende erken gebelik testinde çıktı seninde kesin vardır içini ferah tutEvet gideceğim yarın dua nolur
İnşallah kuzum yarın belli olsun hemen yazacağım. Evde son bi test kalmış. Dayanamayıp yapacağım yine sankiPozitifi alacaksın sende erken gebelik testinde çıktı seninde kesin vardır içini ferah tut
Normal benim 12. Gün 143 düCanım senın degerın kaç oldu benım 9. Gun 97 ydu
11. Gun 162 normalmı sence
En az 4 saat idrarını tut öyle yap testi ya da yapma yarından vercen zaten az daha sabırİnşallah kuzum yarın belli olsun hemen yazacağım. Evde son bi test kalmış. Dayanamayıp yapacağım yine sanki
İkinci büyük olan kutucukta düz çigi silik gördüm ben flaşla çekilmiş olandaBisey gören var mı
Aynen aynen tamam canım ☺En az 4 saat idrarını tut öyle yap testi ya da yapma yarından vercen zaten az daha sabır
Sende ozguce gec ahahahAy hiç bilmiyorum ki ben ona hiç gitmedim görüyorum ama çok güler yüzlü tatlı bi doktor. Ben Semih hocadan nasıl ayrılıcam bilmiyorum ayrılamam heralde zorla giderim gibi başkası çekmez benim nazımı
Bende dınlenıyorum eve geldim yatışDün çok kötüydüm belim karnım çok ağrıdı ama dünden beri genel olarak yatıyorum geçti çok şükür.
Evet ya O da benımle yoruldu karnımda Aslında hel bana otur dedı herhalde cıdden hıc böyle hıssetmemıstım kendımı. Ayakda zor durdumYaa ne tatlı ben de bundan sonra bebişimden özür diliycem senin gibi
Normal mış o zaman Değerlere takılmayalımmmNormal benim 12. Gün 143 dü
Çok dikkat et canım kendime ben de ayakta çok kalınca iğne şeklinde batma oluyor bebişlerimizi çok yormamamız lazımEvet ya O da benımle yoruldu karnımda Aslında hel bana otur dedı herhalde cıdden hıc böyle hıssetmemıstım kendımı. Ayakda zor durdum
Evet normal mi acaba günüme göreİkinci büyük olan kutucukta düz çigi silik gördüm ben flaşla çekilmiş olanda
Aynen Aslında onlar bızı dusunuyor otur dınlen dıyorlar hahahaÇok
Çok dikkat et canım kendime ben de ayakta çok kalınca iğne şeklinde batma oluyor bebişlerimizi çok yormamamız lazım
Semih hoca bakmam derse sırf geldikçe onu da görmek için gidebilirim evetSende ozguce gec ahahah
Evet cok guler yuzlu bende ınst gordum Bı kaç kısıde memnun cevremde gıdıp doğum yapan bakalım nasıp hemse tup bebek doktoru ne masıl olacagnı daha iyi bılır
Ben varım hiç ağrım olmadı süreç de çok iyi geçti gözlerimi açtığımda odamdaydım ve faydası olduğunu düşünüyorum çünkü pozitif gördümBir sorum olacak; aramızda transferden önce histereskopi olup rahmini çizdiren var mı? Operasyon sonrası nasıl bir dönemden geçiliyor? Ağrı, iyileşme süreci vs. Ya da bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi lütfen
Kucağımıza almak nasip etsin.Diz İstanbukdamıGuzel cıkmış değerın benım 162 cıktı 11. Gun
Ben varım gözümü açtığımda çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrım oldu. Zaten ağrı kesici yaptılar ve hemen geçti Basit bir işlem. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Şükür ki bende pozitifimBir sorum olacak; aramızda transferden önce histereskopi olup rahmini çizdiren var mı? Operasyon sonrası nasıl bir dönemden geçiliyor? Ağrı, iyileşme süreci vs. Ya da bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi lütfen