- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
Ben yarın Bi daha kan vericem o zaman hamişli göbişli eklersin beni canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarın Bi daha kan vericem o zaman hamişli göbişli eklersin beni canim
Kaçıncı gününüzEvet normal mi acaba günüme göre
Benim 5. günümKaçıncı gününüz
Aynen akşam eşim yaparken zorlandı ve hafif morarma başlamış benimdeGöbeğe çok zor giriyor artık
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar sonucum çıktı 10. Gün değerim 124.5 merry06 hamişimi istiyorum
Evet 28 şubatta transfer oldum ben Bayadır evdeydim bugün ilk kez işe başladımGebe misiniz önce ki mesajları okuyamadım ama benim de öyle dün 10. Gündü belimim ağrısı kuyruk sokumundan bacaklarıma inmişti artık hemşireler yine ilaçlardan ve gebeliğin ilk zamanları o yüzden dedi. Bolca dinlendim şimdi azaldı çok şükür
Kızlar bir şey soracağım bende transfer aşamasındayım şu an estrofem kullanıyorum adetim yeni bitti transferden önce cinsellik yasak mı?Benim 5. günüm
Ben tedaviye başladığımdan beridir uzağım bu konuyaKızlar bir şey soracağım bende transfer aşamasındayım şu an estrofem kullanıyorum adetim yeni bitti transferden önce cinsellik yasak mı?
Bilmiyorum ama ben yapmadım hiçKızlar bir şey soracağım bende transfer aşamasındayım şu an estrofem kullanıyorum adetim yeni bitti transferden önce cinsellik yasak mı?
Aynı gün transfer olmuşuzMerhaba hangi uygulamadan baktınız acaba ben tüp bebek gebelik hesaplama yazdım Google dan ilk siteye tıkladım benim de 5+3 çıktı benim transferim 28 şubattaydı
Anladım kızlar bilen yok mu acaba?Bilmiyorum ama ben yapmadım hiç
Bende öyle doktor bana yasak ya da değil gibi bir şey söylemedi ama ben yinede uzak duruyorumBilmiyorum ama ben yapmadım hiç
Tamamdır kızlarB
Bende öyle doktor bana yasak ya da değil gibi bir şey söylemedi ama ben yinede uzak duruyorum
İlk 3,4 gün benimde çok bel kasık ağrım oldu. Regl olacak gibi oldum. Bence normal bir süreç.Kızlar benim bugün transferimin 4. Günü ama adet olacakmışım gibi belirtilerim var normalmi yoksa tutmadı mı transferim regl olacağım zaman hangi belirtileri yaşıyorsam hepsi var
Öyle mi hayırlı olsun inşallahAynı gün transfer olmuşuz
Sağolun sizinde inşallah ben perşembe günü kese için gideceğim Bi aksilik olmazsa inşallahÖyle mi hayırlı olsun inşallah
İnşallah dediğiniz gibi normal süreçtir ödüm kopuyor çünkü adet olacağım diye tüm belirtileri yaşıyorum çünküİlk 3,4 gün benimde çok bel kasık ağrım oldu. Regl olacak gibi oldum. Bence normal bir süreç.
Ekimde tedaviye başladım o zamandan beri yasak bizeKızlar bir şey soracağım bende transfer aşamasındayım şu an estrofem kullanıyorum adetim yeni bitti transferden önce cinsellik yasak mı?