- 27 Aralık 2023
- 47
- 84
- 3
- 28
Çok teşekkür ederim canım tabiki dua ederimYaaaa harika bir haber. Çok sevindim.bizim için de dua et canım. Benim de 8 Mart transfer kan versem rahatlasam mı ya
Evet aynı doktorda denedik üçünü de çünkü dondurulmuş embriyolarım vardı keşke ben de ilk günden başlasaydım geç kaldığım için olmazsa çok üzülürüm zaten çok yorgun ve ümitsizim artıkLütfen endişelenmeyin inşallah sizinledir bebişiniz 6. Gün erken diye düşünüyorum ben 12. Gün test vermiştim3 denemeyi de aynı doktorda mı yaptınız sorabildiniz mi çünkü ben progeston dex transferimden 6 gün önce başladım kullanmaya sabah akşam şeklinde
Olumsuz düşünmemeye çalışınEvet aynı doktorda denedik üçünü de çünkü dondurulmuş embriyolarım vardı keşke ben de ilk günden başlasaydım geç kaldığım için olmazsa çok üzülürüm zaten çok yorgun ve ümitsizim artık
Bana da beşinci gün baktırın demişti sonuçlar 6. Gün çıktı ben de fitil almıştım sizinki ile aynı şekilde yapılmış tedaviim inşallah sizin sonucunuz düşük çıkmaz bu kadarCanım benimde 2. Günüm bana 5. Gün kanda progesteron baktirmami söylediler burda okuyorum ya transfer öncesi bakılmış hep bana niye 5. Gün baktır dedi progesteron fitile başlamadan baktirmistim şuan fitili günde 3 kez 2 adet alıyorum kafam karıştı acaba ben transfere girdiğimde 7.6 mm di rahim ince olduğu için mi istiyor yoksa başka sebep mi bilmiyorum
İdrar testi yaptın mı hiç peki. Ay benim hemşireler erken test yapmıyoruz diye o kadar ısrarlı söyledi ki eşimi ikna edemem. Ama pazartesi giderim olmadı artık ya.Çok teşekkür ederim canım tabiki dua ederimbence ver yarın 20 üstü kabul dedi hemşirem bugün erken testler için
Pozitif mesajlarınız için çok teşekkür ederim doktora ulaşmak çok zor yarın hemşiresi ile görüşeceğim dayanamayıp bir iki güne test yaptıracağım sanırım bu kadar umutsuzluğa bekleyemeyebilirimOlumsuz düşünmemeye çalışın3 kez denemek kesinlikle yorucu olmuştur sabredin inşallah hayırlı haberler alırsınız her doktor her hastaya farklı tedavi uygulayabiliyor ama yine de sormanızda fayda var doktorunuza
Ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum yapmadım o yüzden. E ne güzel değeriniz yüksek bir şekilde öğrenirsiniz işte 2 güne bir kan vermekte stresli bir durumİdrar testi yaptın mı hiç peki. Ay benim hemşireler erken test yapmıyoruz diye o kadar ısrarlı söyledi ki eşimi ikna edemem. Ama pazartesi giderim olmadı artık ya.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahEveeet kızlar 8 martta transfer oldum vee test günümü bekleyemedim tabiki bugün kan verdim. 45,5 çıktı beta hcgÇok şükür o kadar mutlu oldum ki hala içim içime sığmıyor inanamıyorum Pazar günü tekrar kan vereceğim inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir. İlk denemem 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti merry06
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınKızlar merhaba , ben de 10 martta transfer oldum. Pozitif gören arkadaşlara sormak istiyorum, test gününe kadar ne gibi belirtiler yaşadınız?
İnşallahBen idrar testlerine hiç güvenmiyorum yapmadım o yüzden. E ne güzel değeriniz yüksek bir şekilde öğrenirsiniz işte 2 güne bir kan vermekte stresli bir durum
8. Gunum Canım ever yaptım silik cıktı ama kanda bakalım ınsaAllahSenin kaçıncı günün canım. İdrar testi yaptın mı
Ayy hayırlı olsun fok sevındımmmmmEveeet kızlar 8 martta transfer oldum vee test günümü bekleyemedim tabiki bugün kan verdim. 45,5 çıktı beta hcgÇok şükür o kadar mutlu oldum ki hala içim içime sığmıyor inanamıyorum Pazar günü tekrar kan vereceğim inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir. İlk denemem 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti merry06
Ama cok erken vermıssın cano 7. Gun Deger ıyı ama 9 gun 300-400 lere cıkarEveeet kızlar 8 martta transfer oldum vee test günümü bekleyemedim tabiki bugün kan verdim. 45,5 çıktı beta hcgÇok şükür o kadar mutlu oldum ki hala içim içime sığmıyor inanamıyorum Pazar günü tekrar kan vereceğim inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir. İlk denemem 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti merry06
Hadi inşallah8. Gunum Canım ever yaptım silik cıktı ama kanda bakalım ınsaAllah
10 gune kadar gecıkebılır kuzu28 günde bir olurum ben opu oldum 12 şubatta
17 şubatta adet oldum bugün adet olmam gerekiyor gelen giden yok belirtide yok olsa da bi rahatlasam artık 2.adetimi bekliyorum sonra transfer sürecine başlıcam inşallah
Dün yaptım silik cıktı Bugun yaptım bıraz daha Bellıydı. Evet sabah ılk ıdrarla yaptım.Hadi inşallahseninle de aynı günmüşüz. Yarın test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. İlk idrarlamı yaptın canım. Testi eklemem mümkün mü ? Çok mu silik
8. Gunum Canım ever yaptım silik cıktı ama kanda bakalım ınsaAllah
Senin çok daha belli. Benim üstteki 6. Gün. Alttaki de bugün sabah. Gözle bakınca resimden birazcık daha belli. Ama akşam yaptım 2. Çizgi yokDün yaptım silik cıktı Bugun yaptım bıraz daha Bellıydı. Evet sabah ılk ıdrarla yaptım.
Yarın öğleden sonra gıdecegm hastaneye ınsaAllah Haber ederım grubaEki Görüntüle 3401402
Ayy senın 2. Cızgı cok belli valla kız akşam bende yapsam cıkmaz Yemek yedık su ıctıkSenin çok daha belli. Benim üstteki 6. Gün. Alttaki de bugün sabah. Gözle bakınca resimden birazcık daha belli. Ama akşam yaptım 2. Çizgi yok
Yaa bana nasıl moral verdin anlatamamAyy senın 2. Cızgı cok belli valla kız akşam bende yapsam cıkmaz Yemek yedık su ıctıkCıkarmı hıc dusunsene suya ıdrar testi yapıyosun.
Senın kaçıncı gun embrıyosuydu morelını bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?