12 12 buçuk gibi çıkar inşallah öyle heyecanlıyım ki nasıl uyucam bilemiyorumKızz sende yarın test vereceksn demııı
Sabah guzel haberı sen Bana ver bende öğleden sonra sanaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 12 buçuk gibi çıkar inşallah öyle heyecanlıyım ki nasıl uyucam bilemiyorumKızz sende yarın test vereceksn demııı
Sabah guzel haberı sen Bana ver bende öğleden sonra sanaaa
Yaa sonuç ne oldu ben önceki yazdıklarınızı görmedim deBen 7. Gün verdim kanı 30 çıktı beta ve bariz silik vardı belli oluyordu ama benim düşük çıkmıştı 12.günüm bile düşüktü benim 143 tü
Bugün 6 haftalık oldum salı günü ilk muayenem var bakalım kese için gidicem 6+4 olacak muaynege gittiğimde inşallah herşey yolunda olur progestanım çok sınırdaydı benim bir sürü ilaç iğne var inşallah yükselmiştirYaa sonuç ne oldu ben önceki yazdıklarınızı görmedim de
Cesaret verdin canım. Sağolasın var olasınCanım korkma çok şükür transfer olabileceğin embriyon var. Ve her denemede şans daha fazla artıyor. Doktorunla görüş neleri değiştirecek bak bence. Bir seyleri araştırması gerekiyorsa araştırmalı. Ya da embriyo yapıştırıcı gibi şeyler deneyebilirsiniz. Allah inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin bu denemenizde. Çok zor süreçler yaşadım biliyorum
Kese mi kalp atışı mı? 6 haftadan sonra kalp atışı da duyuluyor demi? Ben de yarın test vericem ne çıkacağı bile belli değil ama çok heyecanlıyımBugün 6 haftalık oldum salı günü ilk muayenem var bakalım kese için gidicem 6+4 olacak muaynege gittiğimde inşallah herşey yolunda olur progestanım çok sınırdaydı benim bir sürü ilaç iğne var inşallah yükselmiştir
Benim sadece ağrılarım var ara ara başkada birşeyim yok bekliyoruz öyle bakalım
Merhaba bende dün gonal f iğneye başladım beş gün kullanıp kontrole gidicem çatlatma iğnesini ne zaman verdiler acaba
Salı günü gitmiştim gonal f 50 kullandım hep cumartesi-sali- perşembe kontrol verdi. Perşembe günü 14.30 da çatlatma oldum. Yani yaklaşık 9 gün sonra vuruldum haftaya perşembe de 10 da transferim varMerhaba bende dün gonal f iğneye başladım beş gün kullanıp kontrole gidicem çatlatma iğnesini ne zaman verdiler acaba
Ben transfer için estofem falan başlıyoruz ya kullanmaya başladığımdan beri göğüslerim şişik birde nasıl ağır dokununca acıyor o yüzden bu belirti olarak saymıyorum dün bu gün arada belime ve kasıklarıma ağrı vuruyor uzanıyorum geçiyor kasigima sanki anlık elektrik verilmiş gibi bir his bunlar belirti mi aldığımız avuç avuç ilaçtan mi bilmiyorum canım senin var mı neler hissediyorsunbence sen onları birine ver saklasın Peki bir şey hissediyor musun hiç
Sen neler yapıyorsun evde sürekli yatıyor musun ben daha evi falan supurmedim iş yapmadım ama yemek yapıyorum mutfağı topluyorum ama görsen kaplumbağa gibi ağır ağır hareket ediyorumbence sen onları birine ver saklasın Peki bir şey hissediyor musun hiç
InsaAllah 8. Gundu Yarın 9. Gun olacak Kan verıcemkaçıncı gündü bugün sizin.İnşallah güzel haberlerinizi duyarız yarın burada
Ayy ınsaAllahhh gecer geeçer kız guzel haber alınca senınde 9. Gun demı yarın12 12 buçuk gibi çıkar inşallah öyle heyecanlıyım ki nasıl uyucam bilemiyorum
Merhaba, yaş 29, 2-5. Gün Transferi 13.3 transfer günüKızlar TRANSFER TARİHLERİNİZİ KAÇ EMBRIYO OLACAGINI SÖYLEYIN TABLOYU SENLENDIRELIMMM
Merhaba, benim hiç akıntım yok kup kuruyum transfer sonrası normal mi? Sizde nasıl onu sormak istedimBenim sadece ağrılarım var ara ara başkada birşeyim yok bekliyoruz öyle bakalım
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz sizde değişiklikler var mı benim şeffaf akıntı var arada fitilden kaynaklida geri gelen fitilin kalintilari var çok heyecanlıyım zaman geçmiyorMerhaba, yaş 29, 2-5. Gün Transferi 13.3 transfer günü
İnş pozitif alırsınız bana 300 lük verdi iğneyi 5 gün vurucamSalı günü gitmiştim gonal f 50 kullandım hep cumartesi-sali- perşembe kontrol verdi. Perşembe günü 14.30 da çatlatma oldum. Yani yaklaşık 9 gün sonra vuruldum haftaya perşembe de 10 da transferim var
Hadi ya kaç gün gecikirOpudan sonraki 2.adet genelde gecikiyor canım hiç merak etme çok normal
Ooo çokmuş bende kistten şüphe ediyordum10 gune kadar gecıkebılır kuzu
Tebrik ederim analık loading….Sonucum 300.5 çıktı şimdi iki günde bir yükselmesini bekliycez.
İnşallah herkes güzel sonuçlar alır bol bol pozitif görürsünüz kızlar
Evet 9. Gün bugüün inşallah endişeye bile yer bırakmayan güzel değerler görürüzAyy ınsaAllahhh gecer geeçer kız guzel haber alınca senınde 9. Gun demı yarın