Evet rahimin gelişimine göre aksiyon alıyorlar. Ben doktoruma ve ekibe güveniyorum, sadece ince be hasar görmüş rahimlere güvenemiyorum :)Doktorun dozları ayarlamış durumuna göre. Benim doktorum maalesef hiçbir degisiklik yapmadı bütün transferlerimde sadece günde üç tane ağızdan estrofem o kadar. Çok kızmıştım o dönem değişiklik yapmıyor diye
İlaç alma şekli sanıp onu da eklemiştim6 ağızdan, 3 vajen 9 ediyor :)
Tebokan: kan akışını hızlandıran ve sağlayan bir ilaç. Rahim inceliği olan hasta grubunda veriliyor.
Canım çok teşekkür ederim. Hastanenin ilaçların kullanımı ile ilgili verdikleri kağıtta yarım saat istirahat edin yazıyordu. O yüzden yerimden kalkmamaya çalışıyordum. Yoksa çalıştığım için uzanamıyorum zaten. Sadece yerimde oturup kalkmamaya çalışıyordum :)Canım o atılanı ilacın kabuğu gibi düşün, vücut emmeyip atıyor. Ben ilaçtan sonra hiç uzanmıyorum, o uzanma konusu daha çok mantar fitillerinde geçerli. Onlar o kadar derinde olmuyor çünkü
onları yiyorum ama sanırım oruçtan dolayı olabilir mi acaba.Arada kuru kayısı ve kuru incir ye canım kabızlık hali iyi değil diyorlar
Belirtiler ara ara oluyor ama onun dışında farkında değilmişim gibi hala. Kalp atışı, ultrason vs görmeden Kabullenmek biraz zaman alcak sanırımArkadaşlarr sonucu bellı olanlarrr nasılsınız
Hepimize olsun :) çok güzel sonuçlarla taçlansınİlaç alma şekli sanıp onu da eklemiştimşifa olsun ilaclarin
Şeker tahlilini tedaviye başlamadan önce yaptılar değil miGürgan Klinikte tedaviye başladım Ankara'da. Bir problem bulamadılar sebepsiz infertilite. Şimdi sadece kan sonucumda insülin direnci yüksek çıktı. Doktor çok yüksek olmadığını sadece düşüğe sebep olabileceği için önlem almamız gerektiği için ilaca başlattı.
Daha önce verdiğim kan sonuçlarına baktılar ve hemen gonal-f kullanmaya başladım. Aynı gün kan verdim bütün değerlerim yine normal çıktı. İnsülin sonucu çıkana kadar iğnelere devam ettim ve ediyorum da. Yani tedaviye başlanmıştı.Şeker tahlilini tedaviye başlamadan önce yaptılar değil mi
İhtimal dahilinde olabilir ancak bu süreçte bol su tüketmeniz gerekiyor gebelik sürecinde tutmasanız sanki sağlığınız için daha iyi tabi yine sizin kararınızonları yiyorum ama sanırım oruçtan dolayı olabilir mi acaba.
107 çıkmışCanımm sonucun çıkmadı mı. İnşallah kanda da pozitiftir güzel haberini bekliyorumm
Ay çok şüküüüürr çoook107 çıkmışAllah'ım inşallah inşallah sağlıkla ilerler.
çok tebrik ederim107 çıkmışAllah'ım inşallah inşallah sağlıkla ilerler.
Allah razı olsun inşallah herkesten tek tek güzel haberler alırız.İnşallah ikinci kan da güzel gelir. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah.Ay çok şüküüüürr çoookKız senin sonucunu bekliyordum bende. Maşallah subanallah Sağlıkla ilerlersin. Çok sevindim gerçekten.
Çok teşekkür ederim amin amin darısı sizlere sağlıkla sihhatleçok tebrik ederimAllah tamamına erdirsin. Sonuna kadar hep güzel haberlerle ilerlesin
Maşallah hayırlı uğurlu olsun bol bol artarak devam etsin inşallah107 çıkmışAllah'ım inşallah inşallah sağlıkla ilerler.
İnşallah canım inşallah tek duam oMaşallah hayırlı uğurlu olsun bol bol artarak devam etsin inşallah
Tebrik ederimmm107 çıkmışAllah'ım inşallah inşallah sağlıkla ilerler.
Korkma kız bıss olmazBende 8 inde oldum 5. Günüm bana da geçmemeye başladı günler bide bugün kasığımda bi ağrı var korkuyorum