hayırlı olsun canım bugun kacıncı gunundesinİnşallah canım inşallah tek duam o hepimiz için hayırlısı olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım bugun kacıncı gunundesinİnşallah canım inşallah tek duam o hepimiz için hayırlısı olsun kuzum
Kabız isen Sıvı seyelr tuket kefır ıc Kayısı felan ıncır yeMerhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Her gün tuvalete çıkıyorum ama çok kuruluk oluyor. Aferdersiniz ıkınmıyorum ama canım yanıyor. Bu bebeğin tutunmasını engeller mi acaba. Bilgisi olan var mı
Hayırlıı olsunnnn Cok sevındımmm107 çıkmış Allah'ım inşallah inşallah sağlıkla ilerler.
Kız 8. Gun vermısın bende cumartesı verıcem 9. Gun oluyor Aceba benım ne cıkacakkkk107 çıkmış Allah'ım inşallah inşallah sağlıkla ilerler.
Teşekkür ederimm darısı sizlere inşallahTebrik ederimmm
Teşekkür ederim canım bugün 8.gun 5 Mart'ta transfer olmuştumhayırlı olsun canım bugun kacıncı gunundesin
Darısı sizlere inşallah sağolasın canımHayırlıı olsunnnn Cok sevındımmm
Kuzum ben pazar akşamı çizgi gördüm yani 5. günün sonunda inanmadım baska markayla da yaptım sonraki gun. sonra doktor onaylı erken kan verdim Allah sizlere de çift çizgi görmeyi, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallahKız 8. Gun vermısın bende cumartesı verıcem 9. Gun oluyor Aceba benım ne cıkacakkkk
Idrarda poztif gormusmuydn
Benim doktorum prof, saatine takilma dedi bana. Ornegin sabah 10 da aldin, sonra oglen 2 de ve aksam 5 te 6 da aldin. Hicbirsey olmaz, onemli olan o gun 3 e makul bir sekilde tamamlaman dedi.kızla estrofemi saati saatine uymak önemliymiş aslında biliyorum hem hemşire söylemişti hemde verdikleri çizelge yazıyordu ama herzamanki saatine uymazsan farklı saatler de kullanırlar cizgilerde dalgalanam oluyormuş galiba öyle biyerde okumuştum bilgisi olan varmı ben bazen yarım saat falan geç aldığım oldu
Yaa çok sevindim canım inşallah katlayarak artacak. Gözün aydın olsunn107 çıkmış Allah'ım inşallah inşallah sağlıkla ilerler.
Cok tebrik ederim, ins katlana katlana artar.Teşekkür ederimm darısı sizlere inşallah
Teşekkür ederim canım bugün 8.gun 5 Mart'ta transfer olmuştum
Darısı sizlere inşallah sağolasın canım
Kuzum ben pazar akşamı çizgi gördüm yani 5. günün sonunda inanmadım baska markayla da yaptım sonraki gun. sonra doktor onaylı erken kan verdim Allah sizlere de çift çizgi görmeyi, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah senin 2.kan da guzelce artar sağlıkla ilerler uzmezler biziYaa çok sevindim canım inşallah katlayarak artacak. Gözün aydın olsunn
İnşallah canım buradaki herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallahCok tebrik ederim, ins katlana katlana artar.
Oldu ara ara nadirenKızlar saldım dedim ama periler bırakmakmadı :) pozitif olan arkadaslar 4. Günü adet olacakmıssın sızısı gelen oldumu
İnşallah canım yine peşpeşe güzel haberlerimizi yazmak nasip olsunTeşekkür ederim canım inşallah senin 2.kan da guzelce artar sağlıkla ilerler uzmezler bizi
İnşallah canım buradaki herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallah
Merhaba arkadaslar , hepimizin tedavisi hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızla taçlansın inşallah Ben de Aret hoca da 6 aydır tedavi görüyorum.Havuz yöntemiyle 4 embriyom oluştu şükür fakat şuan endonun yeteri kalınlığa ulaşması icin çabalıyoruz. Var mı benim gibi benzer durumu olan arkadaşlar destek olalım birbirimize
İnşallah Test günü pozitifi görmenizi içtenlikle diliyorum kaç mm den artış oldu ? Ve kaç ile yaptı hoca transferinizi ? Birde ilaç hangisiydi ?Merhaba, ben de dün transfer oldum Aret Kamarda inşallah hepimizin istediği gibi olur sonuçlar. Benim ilacımı arttırmıştı kalınlık artsın diye
Sağlık ocağı bakıyor mu şekere bilginiz varmı sağolunDaha önce verdiğim kan sonuçlarına baktılar ve hemen gonal-f kullanmaya başladım. Aynı gün kan verdim bütün değerlerim yine normal çıktı. İnsülin sonucu çıkana kadar iğnelere devam ettim ve ediyorum da. Yani tedaviye başlanmıştı.
Kaçıncı günün canımBen test yaptım arkadaşlar malesef yok
Aminnn inşaAllahhhTeşekkür ederimm darısı sizlere inşallah
Teşekkür ederim canım bugün 8.gun 5 Mart'ta transfer olmuştum
Darısı sizlere inşallah sağolasın canım
Kuzum ben pazar akşamı çizgi gördüm yani 5. günün sonunda inanmadım baska markayla da yaptım sonraki gun. sonra doktor onaylı erken kan verdim Allah sizlere de çift çizgi görmeyi, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah
Ben de bugün transfer oldumm inşallah güzel sonuçlar alırız heyecanla bekliyorumKız senin adını etiket yapamadım bir türlü benide listeye ekle okadar hamile kaldım düşük yaptım hiç listeye yazdirmadim kendimi umudum yoktu bu sefer içimde bir heycan olucak gibi benide ekle bebislerimle
Yaş 32
2. Tüp bebek
5. Gün 2 adet embriyo
Transfer tarihi 13.03
Başka ne yazsam ki
Herkese bol bol pozitiflik mutluluk b
Bebek bezi
Bebek kusmugu
Bol uykusuz geceler
Minik eller
Şapşal bakışlar diliyorum
Azıcık güldürmek istedim sizi pozitif düşünelim pozitif olsun