Evet benımde öyle saçlarım zaten gür degıl bıde böyle dokulurse kel kalıcamKızlar sizde de saç dökülmesi başladı mı? Benim doğumdan 2.5 ay sonra aşırı dökülmeye başladı, elimi saçıma her atmamda veya banyodan sonra tutam tutam dökülüyorhamilelik öncesi zaten genelde saçım biraz çok dökülürdü, hamilelikle birlikte neredeyse hiç dökülmez olmuştu, hatta hamileliğin en sevdiğim taraflarından biriydi bu durum. Yüksek östrojen seviyesinin bunu sağladığını ve doğum sonrası hormonlar normale dönerken saç dökülmesinin artacağını okumuştum önceden ama bu kadarını beklemiyordum. Dökülmediği zamanların acısını çıkartırcasına tutam tutam dökülmeye başladı çok üzülüyorum. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı aramızda?
Anladım canım illerimiz farklıymış yoksa yardımcı olmak isterdimİstanbul'da yaşıyorum
bakıcı buldum ve işin olsun diye 2 platformdan ilan verdim.
tanıdığımız herkese de haber verdik ama çok zor bulmak
Canım benim demirim de iyi durumda aslında daha 4 gün önce ölçtürdüm, hemoglobin 13, ferritin 17 çıktı. B12 seviyem de 375 gayet iyi aslında, bir tek d vitamininden şüpheleniyorum aile hekimi isteyemediği için bakılmadı. D vitamini kullanmaya başlıycam her ihtimale karşı. Bir de senin yaptığın gibi saçımı kısalttırıcam, dökülmesine engel olmaz ama en azından dökülen saçlar daha az görünür gözümeEvet benımde öyle saçlarım zaten gür degıl bıde böyle dokulurse kel kalıcamhalk arasında bebek senı tanıyınca sacın dökulur derler ama alakası yok vucuttakı eksikler bu aylarda ortaya çıkıyor ozellikle de demir eksiklıgı ben dun saçımı kestirdim aç karnına da yarıma yarın lımon 2 kaşık pekmez yarım bardak su karıstırip ıcıyorum demir ıcın çok iyi sende dene ıstersen
Benim de çok dökülüyo, ama bu bi süreç galiba bi süre sonra normale dönecektir. Zaten doğumdan sonra vıcudun tamamen normale dönmesi 2 yıl diyorlar.Canım benim demirim de iyi durumda aslında daha 4 gün önce ölçtürdüm, hemoglobin 13, ferritin 17 çıktı. B12 seviyem de 375 gayet iyi aslında, bir tek d vitamininden şüpheleniyorum aile hekimi isteyemediği için bakılmadı. D vitamini kullanmaya başlıycam her ihtimale karşı. Bir de senin yaptığın gibi saçımı kısalttırıcam, dökülmesine engel olmaz ama en azından dökülen saçlar daha az görünür gözümeyoksa psikolajik olarak kötü etkiliyor beni
Benimde dökülmeye başladı ve direk önlerimde seyreldi saçımKızlar sizde de saç dökülmesi başladı mı? Benim doğumdan 2.5 ay sonra aşırı dökülmeye başladı, elimi saçıma her atmamda veya banyodan sonra tutam tutam dökülüyorhamilelik öncesi zaten genelde saçım biraz çok dökülürdü, hamilelikle birlikte neredeyse hiç dökülmez olmuştu, hatta hamileliğin en sevdiğim taraflarından biriydi bu durum. Yüksek östrojen seviyesinin bunu sağladığını ve doğum sonrası hormonlar normale dönerken saç dökülmesinin artacağını okumuştum önceden ama bu kadarını beklemiyordum. Dökülmediği zamanların acısını çıkartırcasına tutam tutam dökülmeye başladı çok üzülüyorum. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı aramızda?
Günlük 20-30 gr alması bekleniyor, hesaplayın bi, kaç günde 700 gr aldı.Anneler merhaba bebegim 3 aylık kontrolu vardı bu ay 700 gr almış 6.5 kilo olmuş doktor az almış dedi. Doğum kilosu 3.100 gr idi hastane çıkışı 2.900 olmuştu. Geçen ay 1.300 almıştı. Her bebeğin gelişimi elbette farklı ama sizlerde durum nasıl acaba?
Günlük 20-30 gr alması bekleniyor, hesaplayın bi, kaç günde 700 gr aldı.
Kilosu iyi. Benimde bebegim 3 aylikta 6.280 gr dıAnneler merhaba bebegim 3 aylık kontrolu vardı bu ay 700 gr almış 6.5 kilo olmuş doktor az almış dedi. Doğum kilosu 3.100 gr idi hastane çıkışı 2.900 olmuştu. Geçen ay 1.300 almıştı. Her bebeğin gelişimi elbette farklı ama sizlerde durum nasıl acaba?
Ben bişi söylim kestirince İnan dökulme azalıyorCanım benim demirim de iyi durumda aslında daha 4 gün önce ölçtürdüm, hemoglobin 13, ferritin 17 çıktı. B12 seviyem de 375 gayet iyi aslında, bir tek d vitamininden şüpheleniyorum aile hekimi isteyemediği için bakılmadı. D vitamini kullanmaya başlıycam her ihtimale karşı. Bir de senin yaptığın gibi saçımı kısalttırıcam, dökülmesine engel olmaz ama en azından dökülen saçlar daha az görünür gözümeyoksa psikolajik olarak kötü etkiliyor beni
Bizde de durum aynı 3 aylık kontrolde 600 gram almıs Dr az dedı suçluda ben oldumAnneler merhaba bebegim 3 aylık kontrolu vardı bu ay 700 gr almış 6.5 kilo olmuş doktor az almış dedi. Doğum kilosu 3.100 gr idi hastane çıkışı 2.900 olmuştu. Geçen ay 1.300 almıştı. Her bebeğin gelişimi elbette farklı ama sizlerde durum nasıl acaba?
Günlük 26 gr ediyor, iyi bence27 günde 700 gr almış oluyor
Calpol bizde düşürmüyor malesef ateşi fitil koyuyorum benYaa ne güzel maşallah, her bebek bir olmuyor işte, calpol vermeme rağmen normale inmiyor ateş, uyku halinde sürekli : (
Malesef bendede durum aynı çok fazla dökülüyor kel kalsam şaşırmam gebelikte hiç dökülmedi çözüm bulmadım kına yapmak istiyorum belki azcık durur dökülmesiKızlar sizde de saç dökülmesi başladı mı? Benim doğumdan 2.5 ay sonra aşırı dökülmeye başladı, elimi saçıma her atmamda veya banyodan sonra tutam tutam dökülüyorhamilelik öncesi zaten genelde saçım biraz çok dökülürdü, hamilelikle birlikte neredeyse hiç dökülmez olmuştu, hatta hamileliğin en sevdiğim taraflarından biriydi bu durum. Yüksek östrojen seviyesinin bunu sağladığını ve doğum sonrası hormonlar normale dönerken saç dökülmesinin artacağını okumuştum önceden ama bu kadarını beklemiyordum. Dökülmediği zamanların acısını çıkartırcasına tutam tutam dökülmeye başladı çok üzülüyorum. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı aramızda?
gayet iyi kilosu maşallah.Anneler merhaba bebegim 3 aylık kontrolu vardı bu ay 700 gr almış 6.5 kilo olmuş doktor az almış dedi. Doğum kilosu 3.100 gr idi hastane çıkışı 2.900 olmuştu. Geçen ay 1.300 almıştı. Her bebeğin gelişimi elbette farklı ama sizlerde durum nasıl acaba?
Benim de sütüm var bana da yetmemiş bu ay dedi bebekte huysuzluk filanda yok yaniBizde de durum aynı 3 aylık kontrolde 600 gram almıs Dr az dedı suçluda ben oldumemmek ıstemıyor dedım sutün azdır dedı var sutüm dedım ama ikna edemedim 4 lt su iç bulgur ye sogan ye dedı sımdı sık sık emzirmeye çalışıyorum
Teşekkürler anne sütü alıyor sadece. Duruma göre ek gıdayı öne çekeriz dedi. Her ay 1 kilo ve üzeri alamaz zaten diye biliyorum. Annelik işte yetersizlik hissi hiç geçmiyorgayet iyi kilosu maşallah.
DSÖ ye göre yenidoğan 5. ay bitimi ile birlikte doğum kilosunu 2 ye katlamalı. sizin bebiş şimdiden katlamışta geçmiş bile. Neye göre az demiş acaba?
3 ayın ortalaması 1.2 kg daha ne olsun. Sanırım siz de anne sütü veriyordunuz sadece değil mi? hiç takmayın duymayın bile.
1 gün sürdü ateş, ertesi gün düştü çok şükürCalpol bizde düşürmüyor malesef ateşi fitil koyuyorum ben
Nimetnix olduk biz hiç yapmadı bex i 8.ayda istedi drmerhaba güzel anneler, kızıma bugün nimernix ve bexero yapıldı. Doktorumuz 4 saatte bir 2.5ml calpol önerdi. Şuan ateşi 38 civarı.. sorum şu ki; bu aşılardan sonra sizlerin bebişlerde de ateş oldu mu ve kaç gün sürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?