2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    281
Bana hemşire bunları içirmişti

Solgar brewers yeast tablet günde 3 kez 2 ser tablet

Bestlak damla günde 3 kez 20 ser damla

Isırgan, rezene süt arttırır

3 kupa

Moringa protein bar ebebek

Momy power ebebek kutu kola gibi

Promalt içecek
 

10cc artmış neden mutsuz oldun anlamadım. Bebeğin emmeyi denedi mı?
Bestlak ben de hemen etki ediyor ya mastit oluyordum neredeyse.
Bir de yukarıda arkadaş bahsetmiş malt içeceği çok okudum burada.

ama bol su, sıcak duş, uyku ve beslenme düzeninde sorun var mı?
 
Hastane tipi medela symphony öneririm canım
 
Fitil denemiş miydin lavmandan önce?
 
Çok sağol canım , dün aldım ben de başlıycam içmeye daha başlamadım. Tat değişimi konusunu görmemiştim, sanırım sütüm artana kadar kullanıp bırakırım ben de ( tabi artarsa )

Senin hemşire bütün tuşlara basmış maaşallah Eds den de çok fayda gördüğünü yazmıştın hatırlıyorum. Peki canım bu ürünlerden hangilerine sütün arttıktan sonra devam ettin, yani aslında hangisinden daha çok fayda gördüğünü düşünüyosun ve devam ediyor musun? Hala sadece süt verebiliyorsun değil mi bebişine?
 
Evin yükü üstümde. 1 den önce yatamıyorum gece. Uykusız kalıyorum haliyle. Duş istediğim zaman alamıyorum eşim geç geliyor. Malt içeceğine güvenmiyorum ya. Ama solgar b 12 vit. aldım çok işe yarıyor dediler. Günde 6 tane için diyor ondan emin olamadım iki tane içiyorum.
Çok da iyi beslenemiyorum. Sabah kahvaltısı 12den önce olmuyor. Akşam yemeği 8bucukta anca.
Bebek emmeyi hep deniyor ama koyunca uyumuyor aç kalıyor belli. Üstüne 90 cc mama verince saldırıyor resmen. Bi de mama içince güzelce uyuyor. Yani aslında sütümün olmaması için bi çok sebep var. Sebeplerin çoğu da benden ötürü. Memenin suçu ne demi
 
Evet canım sadece süt veriyorum doğru o yöntemden çok fayda gördüm o sayede emzirdim. Ben en fazla Rezne çayı ve bestlak işe yaradı gibi geldi diye hala onlara devam ediyorum. Bir de hipp anne çayı alıyorum Migros'tan. Çok fazla su içiyorum ve her gün en az 250 gr et balık tüketiyorum hatta 500 gr diyebilirim.
 
Eskiden bu gruba gırdıgımde mesajları okuyamazdım sayfa dolusu yazışmalar olurdu sımdı Bı kac gunde bir giriyorum anca 2 ya da 3 herkes çocuktan sonra allahından bulmuş bende tabi hepinize kolay gelsın anneler hele 2 ve ustu çocugu olanlara
 
Kızlar selam ben mayıs annelerinden geldim süt arttırıcı neler yaptınız biraz takılıyorum bu konuya sütüm az geliyo tecrübelerinize ihtiyacım var sadece bestlak damla kullanıyorum
 
Canım ben de bebek arabası almayı düşünüyorum da memnun musun Scala dan? Çift yönlü olsun diye Scala düşünüyorum ama ağır da olsun istemiyorum. 4. Katta oturuyoruz ve asansör yok. Hafif taşıması kolay olsun istiyorum.
 
Maaşallah canım inşallah böyle devam eder. Hipp anne çayını bende içiyorum, e bebekten ali ünyazıcı anne çayı almıştım ikisini karışık içiyorum. Ben proteine çok dikkat emiyorum, haftada 2-3 anca et balık yiyorum sanırım. Arttırsam iyi olacak benim de.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…